Beta HCG 36.8

gamzeeee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2022
165
54
28
25
Arkadaşlar merhaba ben ilk çocuğuma geç döllenme ile hamile kaldım şimdi adetime bir gün varken kan testi yaptırdım beta HCG sonucum 36.8 çıktı bugün adet olmam gereken gündü doktor değer çok çok çok yenni daha dedi yarın ve cuma için gel yükseliyor mu diye bakalım dedi. Ama ben bu değeri düşük buldum oglumda adetten 4 gün önce test vermiştim negatif çıkmıştı adetten 4 gün sonra kan testimde 545 çıkmıştı öğrenmiştim buda mi geç döllenme oldu değer çok mu az bilemedim aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi

Adetten 5 gün önce 545 değerle geç döllenme olmaz diye biliyorum.
Ayrıca her çocukta hormon üretimi ve yumurta çatlama kalitesi farklıdır bu yüzden 4 haftalık benim betam 1000 iken sizin ki 10000 çıkabilir bu tamamen referans aralığıyla alakalıdır.
Şuan değeriniz gayet normal çıkmış
2 günde 1 iki katı katlanırsa hiç bir problem olmaz allahın izniyle

Oglumda Adetten 4 gün sonra kan testinde 545 çıktı adetten 4 gün önce negatifti

Oglumda Adetten 4 gün sonra kan testinde 545 çıktı adetten 4 gün önce negatifti
Benim adet gecikmemin 5. Günü 90lardaydı betam ve beta veya gelişim kaynaklı sorun yaşamamıştım geç döllemeydi benimde. Daha sonrasında farklı sebepten sorun yaşamıştım ben. Betanın düşük olması sorun değil 2 günde bir %60 artmış olması önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…