A aaa, ayy bende konuşuyorum böyle devam ediyor sandım gebeliğin çok özür dilerim.Bence doktorda sıkıntı vardı hep böyle çelişkili konuştu o zaman başkasına gitme şansımda yoktu zaten ondan sonra başka doktora gittim 9 haftalıktı gittiğimde bebeğin kalbi durmuştu aynı gün
Yok canım kürtaj oldum ne yazık ki. Bende ama kendi memleketinse illa ki bulursun iyi doktorA aaa, ayy bende konuşuyorum böyle devam ediyor sandım gebeliğin çok özür dilerim.
Çok üzüldüm. Ah bu doktorlar ya. Çok korkuyorum bende doktorlardan
İnşallah . Gönüllerimize göre olsunYok canım kürtaj oldum ne yazık ki. Bende ama kendi memleketinse illa ki bulursun iyi doktor
Amin canım inşallahİnşallah . Gönüllerimize göre olsun
Evet gayet iyiMeerhaba bugün kan testi sonucum 78 çıkmış iyi dimi 2 kat aartmis oluyorr
Geç döllenme adete 2-3 gün kala negatif çıkıp adeti 5-6 gün geçtikten sonra pozitif görme yani adet olmadan önceki 1 hafta içinde hamile kalmış oluyormusuz doktor öyle demistiMerhaba
Geç döllenme olduğunu nasıl anlarız ?
Yani ben hiç yumurtlama zamanımı vs bilmiyorum ama bebek ultrasonda bazen 4-5 gün geri çıkıyor bazen haftasını yakalıyor bu normal midir ? Geç döllenme olabilir mi
2 gundde bir veriyordum bir pazartesi verdim birde bugün Çarşamba birde cuma günü verecemÖnceki hangi gündü canım
İnşallah öyle olur aminnnİki gün arayla baktırdıysan iyi artmış evet . Zaten bi kaç gün sonra 2 katından bile hızlı artmaya başlıcak inşallah. Sağlıkla gelsin
Evet belirtim vardı o kadar şiddetli göğüs agrim vardı ki ucu da goguslerimde sizliyordu oğlumda da böyle anlamıştım öyle olunca tamam var dedim de test yaptırdıminşallah sağlıklı şekilde yükselir. Adet gecikmesi olmadan gebelik testini neden yaptınız peki belirti mi olmuştu ne hissettiniz
aaa bak iyi oldu öğrendik ahahahGeç döllenme adete 2-3 gün kala negatif çıkıp adeti 5-6 gün geçtikten sonra pozitif görme yani adet olmadan önceki 1 hafta içinde hamile kalmış oluyormusuz doktor öyle demisti
Döllenme norrmalde 14. Gün oluyor geç dollenmeede 22. Gün oluyoraaa bak iyi oldu öğrendik ahahah
Çok kafaları karıştırıyor bu durumlar
Merhaba benimde ilk 17.7 2 gün sonra 38 çıktı ama düsük geldi bana bende merak ediyorum cuma tekrar verecegim2 gundde bir veriyordum bir pazartesi verdim birde bugün Çarşamba birde cuma günü verecem
Ooo çok iyi bi bilgi bu ya ayahahahhaha kaydet kaydetDöllenme norrmalde 14. Gün oluyor geç dollenmeede 22. Gün oluyor
2 katı yükselmiş benimki gibi adetinizi geçtiniz miMerhaba benimde ilk 17.7 2 gün sonra 38 çıktı ama düsük geldi bana bende merak ediyorum cuma tekrar verecegim
Geç döllenmeler buraya toplandı hahahaOoo çok iyi bi bilgi bu ya ayahahahhaha kaydet kaydet
Hayır daha 2 gün var ben adete 6 gün kala yaptırdım 17 çıktı işte 2 gün sonra da 38 şimdi cuma yaptırcam tekrar2 katı yükselmiş benimki gibi adetinizi geçtiniz mi
Ama daha önce kızımda ilk sonuç 48 sonrasında 207 çıkmıştı bu yavaş gibi geldi bana ve çok aklım takıldı2 katı yükselmiş benimki gibi adetinizi geçtiniz mi
Eee daha ne adetten 6 gün önce bile guzel sonuç iyi yükselme adetten sonra asıl yukseliyor zaten sizin beklenen adet gününüz bile gelmemişHayır daha 2 gün var ben adete 6 gün kala yaptırdım 17 çıktı işte 2 gün sonra da 38 şimdi cuma yaptırcam tekrar
Ay içimi rahatlattınız insallah öyle olurEee daha ne adetten 6 gün önce bile guzel sonuç iyi yükselme adetten sonra asıl yukseliyor zaten sizin beklenen adet gününüz bile gelmemiş
Eee beende aynı durumdan konu açtım işte doktorra bugün sordum o gelişimden gelişime tutunma gününden adet aralığına kadar değişir diyor sen yükseliyor mu bizi sonuç mutlu ediyor mu ona bak kıyaslama dedi rahatladımAma daha önce kızımda ilk sonuç 48 sonrasında 207 çıkmıştı bu yavaş gibi geldi bana ve çok aklım takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?