C Canbat 3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2022 1.086 519 53 29 Bugün 14:06 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeeee1 #21 birkediannesi01 .!.: Bence doktorda sıkıntı vardı hep böyle çelişkili konuştu o zaman başkasına gitme şansımda yoktu zaten ondan sonra başka doktora gittim 9 haftalıktı gittiğimde bebeğin kalbi durmuştu aynı gün Genişletmek için tıkla... A aaa, ayy bende konuşuyorum böyle devam ediyor sandım gebeliğin çok özür dilerim. Çok üzüldüm. Ah bu doktorlar ya. Çok korkuyorum bende doktorlardan
birkediannesi01 .!.: Bence doktorda sıkıntı vardı hep böyle çelişkili konuştu o zaman başkasına gitme şansımda yoktu zaten ondan sonra başka doktora gittim 9 haftalıktı gittiğimde bebeğin kalbi durmuştu aynı gün Genişletmek için tıkla... A aaa, ayy bende konuşuyorum böyle devam ediyor sandım gebeliğin çok özür dilerim. Çok üzüldüm. Ah bu doktorlar ya. Çok korkuyorum bende doktorlardan
birkediannesi01 Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2025 253 41 13 Bugün 14:35 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeeee1 #22 Canbat 3 .!.: A aaa, ayy bende konuşuyorum böyle devam ediyor sandım gebeliğin çok özür dilerim. Çok üzüldüm. Ah bu doktorlar ya. Çok korkuyorum bende doktorlardan Genişletmek için tıkla... Yok canım kürtaj oldum ne yazık ki. Bende ama kendi memleketinse illa ki bulursun iyi doktor
Canbat 3 .!.: A aaa, ayy bende konuşuyorum böyle devam ediyor sandım gebeliğin çok özür dilerim. Çok üzüldüm. Ah bu doktorlar ya. Çok korkuyorum bende doktorlardan Genişletmek için tıkla... Yok canım kürtaj oldum ne yazık ki. Bende ama kendi memleketinse illa ki bulursun iyi doktor
C Canbat 3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2022 1.086 519 53 29 Bugün 14:50 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeeee1 #23 birkediannesi01 .!.: Yok canım kürtaj oldum ne yazık ki. Bende ama kendi memleketinse illa ki bulursun iyi doktor Genişletmek için tıkla... İnşallah . Gönüllerimize göre olsun
birkediannesi01 .!.: Yok canım kürtaj oldum ne yazık ki. Bende ama kendi memleketinse illa ki bulursun iyi doktor Genişletmek için tıkla... İnşallah . Gönüllerimize göre olsun
birkediannesi01 Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2025 253 41 13 Bugün 14:54 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeeee1 #24 Canbat 3 .!.: İnşallah . Gönüllerimize göre olsun Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah
Lavinia61 Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2025 691 167 18 28 Bugün 15:39 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeeee1 #25 gamzeeee1 .!.: Meerhaba bugün kan testi sonucum 78 çıkmış iyi dimi 2 kat aartmis oluyorr Genişletmek için tıkla... Evet gayet iyi
gamzeeee1 .!.: Meerhaba bugün kan testi sonucum 78 çıkmış iyi dimi 2 kat aartmis oluyorr Genişletmek için tıkla... Evet gayet iyi