- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
Benim doktorum çok tuhaf yani pozitif bir doktor değil o yüzden sanırım hiç rahatlatmadı açıklama bile yapmadı takip edicez dedi sadece başka doktora gidicem ama şuan kontrol sürecinde olduğum için devam ettimEee beende aynı durumdan konu açtım işte doktorra bugün sordum o gelişimden gelişime tutunma gününden adet aralığına kadar değişir diyor sen yükseliyor mu bizi sonuç mutlu ediyor mu ona bak kıyaslama dedi rahatladım
Yine devam edin bencede zaten stresli bir zaman doktordan doktora açıklama yapmak kafa karıştırmak zorunda kalmayınBenim doktorum çok tuhaf yani pozitif bir doktor değil o yüzden sanırım hiç rahatlatmadı açıklama bile yapmadı takip edicez dedi sadece başka doktora gidicem ama şuan kontrol sürecinde olduğum için devam ettim
Evet çok teşekkür ederim cuma günü umarım daha yüksek güzel sonuçlar alırızYine devam edin bencede zaten stresli bir zaman doktordan doktora açıklama yapmak kafa karıştırmak zorunda kalmayın
Bazen az artip sonra birden toparliyor.. eger artis %60 altina duserse sıkıntı. Betaya baktirmaya devam edin derim ben.Ama daha önce kızımda ilk sonuç 48 sonrasında 207 çıkmıştı bu yavaş gibi geldi bana ve çok aklım takıldı
Evet teşekkür ederim öyle yapacağım bakalımBazen az artip sonra birden toparliyor.. eger artis %60 altina duserse sıkıntı. Betaya baktirmaya devam edin derim ben.
AhahahhahaGeç döllenmeler buraya toplandı hahaha
Benim ilk 18 sonra 47 sonra 90 en son 180 çıktı yarın tekrar kan vericem acaba dış falan olabilir mi yaHayır daha 2 gün var ben adete 6 gün kala yaptırdım 17 çıktı işte 2 gün sonra da 38 şimdi cuma yaptırcam tekrar
Bence seninki gayet normalBenim ilk 18 sonra 47 sonra 90 en son 180 çıktı yarın tekrar kan vericem acaba dış falan olabilir mi ya
Normalde 90 dan 250 üstüne çıkması lazımmış yarın sabah öğrenicem artıkBence seninki gayet normal
Aa bende 6 gün varken yaptım reglime ama bana da benimki düsük geldi ama senin 2 günde 2 katı 180 yapıyor bence normal geldi bana ilk artışlarında güzel benim mesela kızımda 42ydi 2 gün sonra 207 olmustu sonra 648 ama bunda çok aklım takıldı belki de normaldir dediğin gibi 90 dan sonra hızla artabilir bugün regli olmam gereken gün bakalım yarın ne çıkacakNormalde 90 dan 250 üstüne çıkması lazımmış yarın sabah öğrenicem artık
Aşırı bel ve kasık ağrım var sık idrara çıkmam da yok o yüzden de biraz tedirginimNormalde 90 dan 250 üstüne çıkması lazımmış yarın sabah öğrenicem artık
Aşırı bel ve kasık ağrım var sık idrara çıkmam da yokNormalde 90 dan 250 üstüne çıkması lazımmış yarın sabah öğrenicem artık
Çok stresli aşamalar gerçekten , Allah sağlıkla nasip etsin inşallahAşırı bel ve kasık ağrım var sık idrara çıkmam da yok o yüzden de biraz tedirginim
İnsallahÇok stresli aşamalar gerçekten , Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
Ay çok sevindimGüncelleme: cuma günü bugün kan tahlili verdim Çarşamba günü verdiğim 78 çikti şimdi 234 çıktı çok şükür artıyor gyzzell herhalde
Bende kan verdim bakalım 1.30 da çıkacak en son 46 çıkmıştı çarşamba günüGüncelleme: cuma günü bugün kan tahlili verdim Çarşamba günü verdiğim 78 çikti şimdi 234 çıktı çok şükür artıyor gyzzell herhalde
Ay çok merak ediyorum sizi de haber verin lütfenBende kan verdim bakalım 1.30 da çıkacak en son 46 çıkmıştı çarşamba günü
Ay hemen vericem insallah bende yüksek rakam görürüm yaAy çok merak ediyorum sizi de haber verin lütfen
Ne yaptınız verdiniz mi kanÇok stresli aşamalar gerçekten , Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?