- 21 Mart 2023
- 35
- 14
- 3
- 24
- Konu Sahibi uzgunpcolu
Merhabalar.
Ayın 14'ünde çatlatma iğnesi vurulmuştum 15'inde ilişki oldu bugün iğnenin 12.günü adete 5 gün var ve beta hcg 4.58 çıktı sizce yükselme ihtimali var mıdır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence varMerhabalar.Ayın 14'ünde çatlatma iğnesi vurulmuştum 15'inde ilişki oldu bugün iğnenin 12.günü adete 5 gün var ve beta hcg 4.58 çıktı sizce yükselme ihtimali var mıdır
![]()
Evet yükselebilirMerhabalar.Ayın 14'ünde çatlatma iğnesi vurulmuştum 15'inde ilişki oldu bugün iğnenin 12.günü adete 5 gün var ve beta hcg 4.58 çıktı sizce yükselme ihtimali var mıdır
![]()
Tabi ki de saglik olsun carsamba tekrar kan ver iki kat yada en azindan %60 artmis olmasi lazim. Cok erken vermissin bu arada keske gecikme bekleseydin.Merhabalar.Ayın 14'ünde çatlatma iğnesi vurulmuştum 15'inde ilişki oldu bugün iğnenin 12.günü adete 5 gün var ve beta hcg 4.58 çıktı sizce yükselme ihtimali var mıdır
![]()
Normalde sağlık ocağında verecektim çarşamba günü ama kontrolüm vardı eşim ısrar etti yaptıralım diye bende kıramadım çarşamba tekrar kan vereceğim inşallah yükselir çok teşekkür ederim umut oldunuzTabi ki de saglik olsun carsamba tekrar kan ver iki kat yada en azindan %60 artmis olmasi lazim. Cok erken vermissin bu arada keske gecikme bekleseydin.
İnşallah çok teşekkür ederimEvet yükselebilir
İnşallahBence var
En az %60 artis olmasi normal deniyor seninde o kadar artmis ama bence 2 gun sonra tekrar ver sonra yukselisi hesap ederek randevu alirsin.Kızlar benim sonucuma d bakar mısınız ptesi kan verdim beta hcg 155 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 262 çıktı sizce yükselmesi nasıl?
Tamam canım teşekkür ederimEn az %60 artis olmasi normal deniyor seninde o kadar artmis ama bence 2 gun sonra tekrar ver sonra yukselisi hesap ederek randevu alirsin.
Benimde 4.19 çıktı regl gecikmem 12.günde şu an acaba yükselir miTabi ki de saglik olsun carsamba tekrar kan ver iki kat yada en azindan %60 artmis olmasi lazim. Cok erken vermissin bu arada keske gecikme bekleseydin.
12 gun gecikmeye gore negatif ama dongunuzde bi degisiklik olmus olabilir 2 gun sonra adet gormezseniz tekrar kan verinBenimde 4.19 çıktı regl gecikmem 12.günde şu an acaba yükselir mi