Beta hcg 4.58

uzgunpcolu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
35
14
3
24
Merhabalar. ❤️ Ayın 14'ünde çatlatma iğnesi vurulmuştum 15'inde ilişki oldu bugün iğnenin 12.günü adete 5 gün var ve beta hcg 4.58 çıktı sizce yükselme ihtimali var mıdır ❤️

Merhabalar. ❤️ Ayın 14'ünde çatlatma iğnesi vurulmuştum 15'inde ilişki oldu bugün iğnenin 12.günü adete 5 gün var ve beta hcg 4.58 çıktı sizce yükselme ihtimali var mıdır ❤️
Tabi ki de saglik olsun carsamba tekrar kan ver iki kat yada en azindan %60 artmis olmasi lazim. Cok erken vermissin bu arada keske gecikme bekleseydin.

Tabi ki de saglik olsun carsamba tekrar kan ver iki kat yada en azindan %60 artmis olmasi lazim. Cok erken vermissin bu arada keske gecikme bekleseydin.
Normalde sağlık ocağında verecektim çarşamba günü ama kontrolüm vardı eşim ısrar etti yaptıralım diye bende kıramadım çarşamba tekrar kan vereceğim inşallah yükselir çok teşekkür ederim umut oldunuz ❤️🤲🏻

Kızlar benim sonucuma d bakar mısınız ptesi kan verdim beta hcg 155 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 262 çıktı sizce yükselmesi nasıl?

Kızlar benim sonucuma d bakar mısınız ptesi kan verdim beta hcg 155 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 262 çıktı sizce yükselmesi nasıl?
En az %60 artis olmasi normal deniyor seninde o kadar artmis ama bence 2 gun sonra tekrar ver sonra yukselisi hesap ederek randevu alirsin.

Merhaba arkadaşlar benimde sorum olacak ben ayın 20 dünde kan testi verdim ve 22 çıkmıştı bugün yine verdim 9 gün geçti 1881 çıktı sizce normalmi

Back
X