Evet aslında evet aslında dikkat ettim özellikle Norveç somonu çok yedim aklınızda olsun Norveç somonu ızgara yapıp iki güne bir yedim avokado yedim sonra nar suyu içtim yabanmersini yedim sonra çok dikkat ettim sayılır evet ama iğnelerim ilaçlarım hepsini saati saatine vuruldum benim en büyük şeyimde birisi genetik test yapılmış birisi genetik test yapılmamış iki ebruya konuldu zannedersem biri tuttu ama belli değil daha ama büyük bir ihtimal biri tuttu normalde daha yüksek olması gerekiyordu herhalde B1
Yani yani bu süreçte gerçekten çok fazla yoruldum belki çok fazla uzun tek tek transferimde ama inanın bir yıl bir yıldır mücadele ediyorum çünkü önceden geçen aylarda gittim ilaç dozunu çok verdikleri için estore o yüzden transfer olamadım 2.03 kere iptal oldu o yüzden iptal oldu ama emin olun bir çok doktorun videolarını izledim Zoom Zoom yayınlarına katıldım son sorular sordum cevapları aradım canlı yayınlarına katıldım yani Tüp Bebek transferi olsun bunun süreci olsun çok da iyi derecede bilgilendim diyebilirim ne oldu neden düşük oldu neden tutmuyor gerçekten soru sormak istiyorsanız elimden gelen cevabı çok iyi verebilirim ve doktor olarak da çok güzel tavsiyeler verebilirim kendi doktorum olmasa da kendi doktorum çok iyi evet tüm tuşlara basıyorlar gayet düzgün ama ilaç dozu çok fazla yüksek derecede umarım herkes için hayırlısı
Şu an bile inanın doktorların vermiş olduğu serum almaya çalışıyorum hastanedeyim yani sürekli bir kaos günde üç tane iğne beş tane ilaç hala devam ediyor yani bu süreç biraz zor ama gerçekten dikkat edersen özverili olursan başarıya ulaşıyorsun bir de benim hani mamlarım da vardı düşük tehlikem de var hâlâ ama mücadele etmeye devam ediyorum herkes de etsin dua etsin yani mücadele güzel bir şey emek güzel bir şey inşallah meyvesini de güzel bir şekilde yeriz
Evet aslında evet aslında dikkat ettim özellikle Norveç somonu çok yedim aklınızda olsun Norveç somonu ızgara yapıp iki güne bir yedim avokado yedim sonra nar suyu içtim yabanmersini yedim sonra çok dikkat ettim sayılır evet ama iğnelerim ilaçlarım hepsini saati saatine vuruldum benim en büyük şeyimde birisi genetik test yapılmış birisi genetik test yapılmamış iki ebruya konuldu zannedersem biri tuttu ama belli değil daha ama büyük bir ihtimal biri tuttu normalde daha yüksek olması gerekiyordu herhalde B1
İnşallah tutunur hayırlısıyla siz de dikkatli olun bol bol balık tüketin bol bol yeşil sebze tüketin sonra meyve biraz geceden sonra yememeye çalışın avokado tüketin gluten de beslenmemeye çalışın gluten almayın böyle elbetteki sağlıklı olur illarınızı çok düzenli kullanın
17 de yaptırdığımda 14.3 da 690 dı sonra farklı merkez 19 da saat 9.3 da 1730 çıktı bu kadar yükselmesi tuhaftı 40 saatte baya yükselmişti sonra bugün saat 8.3 ayın 17 de yaptırdığım gebelikle aynıydı merkez 1360 çıktı diğer merkeze göre düşüş var hoca gebelik kesesi görmedi rahim endometrumda kalınlık yok dedi malesef o kadar düzeyli yükselmeye rağmen maalesef olmadı