Beta Hcg 4. Gün?

48Baby48

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
65
Puanlar
13
5 gün emrıyosu 2 emrıyo transferi oldum biri btg ki diğeri normaldi anestezi ile trasfer oldum onu da anlamış değilim hiç neyse 4.günüydü transferimin ilk günden beri kasık ağrısı şuan aşırı arttı evet çok erken ama kasık ağrım çok fazlaydı hem muayene oldum hem de test verdim kontrolde sıvı birikimi herhangi komplike durum yok ama enfeksiyon olmuşum günde 3 kere progestoron fitil ne olacak sürekli müdahale ediyoruz ne kadar hijyen olursan ol.
Şimdi tecrübeli bayanlar Hcg testim 4.gün Hcg 2.12 çıktı normalde hep 0.200 çıkardı durum nedir tutmuş mu acaba

İnsan hep olumlu şeyler duymak istiyor inşallah tutmuştur ve gerçekten çok erken bakmaya başlamışsınız stres yapmadan devam edin. Bu arada anestezi ile transferi de ilk kez duyuyorum. Neden öyle, özelde mi oldunuz?

İnsan hep olumlu şeyler duymak istiyor inşallah tutmuştur ve gerçekten çok erken bakmaya başlamışsınız stres yapmadan devam edin. Bu arada anestezi ile transferi de ilk kez duyuyorum. Neden öyle, özelde mi oldunuz?
evet özel hastane ve 12 saat aç kaldım anlam bende vermedim neden öyle olduğunu doktor öyle uygun gördü denildi biri bt tapılmıştı diğeri yapılmamış 2 emrıyo trasfer edildi ondan mı neden bilmiyorum hastane bunun için de 35 vin talep etti düşünün fazla hiper aktifim diye mi acaba hiçbilmiyorum ama tutmasa da o güne ait bir resmim var evet haklısınız belkide erken baktım ama sancım çok olunca doktora da gidince bi baktırdım 😁 ama heyecan var tabii ilk tüp bebeğim ve ilk hamilelik insan olsun istiyor ama buradaki o kadar bekleyen mücadele eden insanlara da üzülmüyor değilim ama ben 5 ilaç 4 iğne kullanıyorum şuan bile kan pıhtılaşması hiç bişi yok düşüğüm gebeliğim yok hep hormon hormon sonra ne olcak bilmiyorum 🤷‍♀️

evet özel hastane ve 12 saat aç kaldım anlam bende vermedim neden öyle olduğunu doktor öyle uygun gördü denildi biri bt tapılmıştı diğeri yapılmamış 2 emrıyo trasfer edildi ondan mı neden bilmiyorum hastane bunun için de 35 vin talep etti düşünün fazla hiper aktifim diye mi acaba hiçbilmiyorum ama tutmasa da o güne ait bir resmim var evet haklısınız belkide erken baktım ama sancım çok olunca doktora da gidince bi baktırdım 😁 ama heyecan var tabii ilk tüp bebeğim ve ilk hamilelik insan olsun istiyor ama buradaki o kadar bekleyen mücadele eden insanlara da üzülmüyor değilim ama ben 5 ilaç 4 iğne kullanıyorum şuan bile kan pıhtılaşması hiç bişi yok düşüğüm gebeliğim yok hep hormon hormon sonra ne olcak bilmiyorum 🤷‍♀️
Gerçekten anestezili transfer için 35 bin mi ödediniz ? Bunu benim bildiğim hasta talep ediyor ki ona rağmen doktor gerek görmüyor. Hangi hastanede tedavi oldunuz

Ben hiç duymadım ki anestezili ve ben de şok oldum hoca böyle uygun gördü dediler Acıbadem hastanesi klasik zaten hayırlısı artık ama hiçbirşe değmez çok düşündüm yumurta taşımayı ama eşim çok istemedi ama tavsiye etmem bu kadar iğne ilaç tuhaf ya

Evet tam tamına trasfer günü 102 bin tl ödeme yaptık 34 yumurta çözme 34 dondurma 35 anastezi bu kadardı

Neye para alacaklarını şaşırmışlar keşke kabul etmeseydiniz , normalde böyle ekstraları zorunlu kılmıyorlar. Umarım güzel sonuçlanır da sonuca değer.

Neye para alacaklarını şaşırmışlar keşke kabul etmeseydiniz , normalde böyle ekstraları zorunlu kılmıyorlar. Umarım güzel sonuçlanır da sonuca değer.
Yok canım zorunlu valla neden böyle dedim böyle uygun gördü istemesem dedim hatta böyle olmadı sizin için daha iyi bilmem ne sabah alırlar diye düşündüm 3.5 da aldılar 5 yerden damar yolu açtılar açım danah 7den beri 17.3 da aldılar amaliyathaneyeorda da damar yolu sorunu oldu hastanenden çıktığımızda Saar 7 vr 8 de iğne vurulman lazım biz yapamıyoruz yok Allah düşürmesin kötü düşünmek istemiyorum ama gitmeyeceğim bit daha asla

Bence para için yapmışlar insan bazı şeylerde diretmesi gerekiyor benim de gereksiz yere transferimi erteleyeceklerdi donmusa bırakacaklardı. Ben yaptırmak istiyorum diyince imza atarsınız dediler ama sonra o karışıklıkta imza vs de attırmadılar anlamadım.
Neyse zaten bır daha yolumuz düşmesin hiç bir hastaneye bu konuda 🤲🏻

6 gün test yaptım ama belirli berlirsiz bir durum var sanki hafif çizgi var gibi ama bu test cin malıymış ben bi başka ülke alayım

Eklentiler

• IMG_6409.webp
    IMG_6409.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_6406.webp
    IMG_6406.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 94
Ya kimse bakmadı hala sancım var balımda ağrıyor sanırım hastalanacağım olmadı galiba 🙄😢

Evet ilk tüp bebek denemem ve yaşım 40 biri bgt yapılmış diğeri yapılmamış iki emrıyo transferi oldum bugün test verdim umarım iti geçer

5 gün emrıyosu 2 emrıyo transferi oldum biri btg ki diğeri normaldi anestezi ile trasfer oldum onu da anlamış değilim hiç neyse 4.günüydü transferimin ilk günden beri kasık ağrısı şuan aşırı arttı evet çok erken ama kasık ağrım çok fazlaydı hem muayene oldum hem de test verdim kontrolde sıvı birikimi herhangi komplike durum yok ama enfeksiyon olmuşum günde 3 kere progestoron fitil ne olacak sürekli müdahale ediyoruz ne kadar hijyen olursan ol.
Şimdi tecrübeli bayanlar Hcg testim 4.gün Hcg 2.12 çıktı normalde hep 0.200 çıkardı durum nedir tutmuş mu acaba
Benim transferlerim ve aşılamam da anestezili oldu asilamayi doktor önerdi anestezi ile muayne olurken asiri agrim oluyordu transferleri ben istedim

Back
X