- Emoji Skoru
- 65
- Puanlar
- 13
Ben de sağlık ocağına vermiştim ertesi gün akşam e nabiza düşmüştü. Ama ben sabah 11 gibi sağlık ocağındaki doktora sordum onun sisteminde görünüyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sağlık ocağına vermiştim ertesi gün akşam e nabiza düşmüştü. Ama ben sabah 11 gibi sağlık ocağındaki doktora sordum onun sisteminde görünüyordu
Benim hiç talebim olmadı öyle uygun gördüler öyle oldu ben de bişi demedim ne derlerse uymak zorundayız malum onlara tabiyizBenim transferlerim ve aşılamam da anestezili oldu asilamayi doktor önerdi anestezi ile muayne olurken asiri agrim oluyordu transferleri ben istedim
İlaçların etkisi de olsa 7.gün bu kadar yüksek çıkmaz 2 günde bir en az %60 oranda artarsa sağlıklı bir gebeliğe işarettirOfff sanırım değilim ya 7 günüm bugün 28.5 çıktı ilaçların etkisi sanırım
7 gündü 28.5 çıktı sanırım olumsuz yaBnde çıkmıştı
gebeniyim yaİlaçların etkisi de olsa 7.gün bu kadar yüksek çıkmaz 2 günde bir en az %60 oranda artarsa sağlıklı bir gebeliğe işarettir
Niye olumsuz olsun artar o 2 gün sonra tekrar baktır7 gündü 28.5 çıktı sanırım olumsuz ya
gebeniyim ya
Bence öylesin en son ne zaman kan testi yaptırmıştın tam 48 saat sonra tekrar yaptır bakalım7 gündü 28.5 çıktı sanırım olumsuz ya
gebeniyim ya
48 saat geçmedi galiba ilk yaptırdığımda 4 gün olmuştu 2.21 ve 7.gün 28.4 oldu 7 şimdi ben perşembe günü de tekrar vereceğim 2 ikiz gebelik olur hatta 4 olsun
Erken yakalamışsın gayet güzel artış biraz sabret tekrar yaparsın48 saat geçmedi galiba ilk yaptırdığımda 4 gün olmuştu 2.21 ve 7.gün 28.4 oldu 7 şimdi ben perşembe günü de tekrar vereceğim 2 ikiz gebelik olur hatta 4 olsun
4. Günden. 7. Güne beta yukselmese kesinlikle yükselmezdi. Bu gebelik olduğunu gösteriyor. 2 gün sonra aynı yer ve saatte kan vermen gerekiyor ki sağlıklı yükselisi görebilesin. 9. Gün değerinin 60-70 arası olması gerekiyor. Bu işler parayla değil sabırla48 saat geçmedi galiba ilk yaptırdığımda 4 gün olmuştu 2.21 ve 7.gün 28.4 oldu 7 şimdi ben perşembe günü de tekrar vereceğim 2 ikiz gebelik olur hatta 4 olsun
Bu ilaç etkisi değil. Yükseliş çok yüksek. İlaç milaç vız gelir gebeliğe. Gebelik varsa vardır. Sende de varOfff sanırım değilim ya 7 günüm bugün 28.5 çıktı ilaçların etkisi sanırım
Ayyy çok güzel yaaaa çok tatlısınız çok moral oldu inanın ağlıyorum şuan4. Günden. 7. Güne beta yukselmese kesinlikle yükselmezdi. Bu gebelik olduğunu gösteriyor. 2 gün sonra aynı yer ve saatte kan vermen gerekiyor ki sağlıklı yükselisi görebilesin. 9. Gün değerinin 60-70 arası olması gerekiyor. Bu işler parayla değil sabırlagerçi parayla da
sıkma canını bebiş sana geliyooor
![]()
Bu ilaç etkisi değil. Yükseliş çok yüksek. İlaç milaç vız gelir gebeliğe. Gebelik varsa vardır. Sende de varYaaa gerçek mi ya
Sonucunuz gayet iyi, embriyo kaliteniz neydi acabaMerhaba trasnferin 11 günü bugün dwğerim 177 300 lerdemi olması gerekiyordu acaba yoksa normal mi
Merhaba trasnferin 11 günü bugün dwğerim 177 300 lerdemi olması gerekiyordu acaba yoksa normal mi
Canım canım benim ben vallahi hastaneden hiç memnun değildim çünkü ilgi alakalari biraz zayıftı hemşire soru soruyorsun cevap vermiyor ondan sonraar amıyorsun doktorla muhatap olamıyorsun sonradan ben emolarım kalitelerini sonradan öğrendim burada herkes em diyordu sonra bir sorayım dedim sordum 3AB C3 B B B çok iyi kaliteli embriyolarınız var falan dediler ben de inandım yani hatta genetik test yaptırmak için beni çok zorladılar ben genetik test yaptırıp Emre’nin kalitesiyle oynamak istemiyordum ama ben embriyo’nun embriyoyu yaparken sağlığıma yememe içmeme çok dikkat ettim hiç hiç gluten bes yemedim sonra avakado her gün iki günde bir somon balığı yedim on gün boyunca çok iyi beslendim beslenme çok önemli gerçekten hiç şeker namına ağzıma bir şeySonucunuz gayet iyi, embriyo kaliteniz neydi acaba
Sağlıkla ilerlesin inşallahCanım canım benim ben vallahi hastaneden hiç memnun değildim çünkü ilgi alakalari biraz zayıftı hemşire soru soruyorsun cevap vermiyor ondan sonraar amıyorsun doktorla muhatap olamıyorsun sonradan ben emolarım kalitelerini sonradan öğrendim burada herkes em diyordu sonra bir sorayım dedim sordum 3AB C3 B B B çok iyi kaliteli embriyolarınız var falan dediler ben de inandım yani hatta genetik test yaptırmak için beni çok zorladılar ben genetik test yaptırıp Emre’nin kalitesiyle oynamak istemiyordum ama ben embriyo’nun embriyoyu yaparken sağlığıma yememe içmeme çok dikkat ettim hiç hiç gluten bes yemedim sonra avakado her gün iki günde bir somon balığı yedim on gün boyunca çok iyi beslendim beslenme çok önemli gerçekten hiç şeker namına ağzıma bir şey