Beta hcg 4369 doktora ne zaman gitmeliyim

buluut8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
260
190
53
31
Merhaba kızlar ben Ctesi hamile olduğumu öğrendim beta 1530 du
Dün gece çok ağrıyla uyandım afedersin tuvaletimi zor yaptım birden bulantı tuttu
Tuvaletimi yapamasaydım çıkarabilirdim
Soğuk soğuk ter attım
Tedirgin oldum bu sabah yine yaptım 4369 çıktı
Kan verdiğim doktor 4500 bekliyordum iyi yine de sonuç dedi
Doktora da vajinal ultrason baktırmak istemediğim için Cuma’ya randevu almıştım o zamana değerde yükselir karından ultrasonla bakar diye
Sizce ne yapmalıyım
Beklemeli miyim yoksa hemen doktora mı gitmeliyim

Kaç haftalıksınız? 5-6. haftadan önce kese görünmüyor

Kaç haftalıksınız? 5-6. haftadan önce kese görünmüyor
Son regl 1 Haziran da olmuştum klinikte yaptım beta testini de orda 3. Haftalık dediler değere göre
İnternette bu değer 4-5 haftalık gösteriyor Ama 1 hazirandan bu yana uygulamadan bakınca 4 hafta 6 gün gösteriyor

Bu değer ile kese görünür 3binlerde karından rahatlıkla görülüyor 3 haftalık bu kadar değer olmaz diye biliyorum yeni daha 2 haftası yumurta gelişme çatlama desen son 1 haftası hadi döllenme yerleşme bu değer fazla geldi

Sorun mu vardır acaba niye yüksek olur ki

Yani her gebelik farklıdır tabi belki ikiz falandır ama bu değerle kese görünmeli karından bakmadı mı doktor
Ctesi hamile olduğumu öğrendim ama doktora gitmedim
Vajinal ultrasonla bakar diye biraz beklemek istedim
Dün gece de birden çok fazla regl sancım gibi olup soğuk ter atınca sabah yeniden beta baktırdım 4369 çıktı
Karından ultrasonla bakılsın istediğim için biraz beklemek istedim de sakıncalı mıdır acaba
Çalıştığım içinde erken saatte doktora gidebilirim en erken cuma günü 8.50 de vardı o randevuyu alabildim
Eşim ikiz bu arada ikiz de olabilir mi

Reactions: The
Bende gittiniz ama doktor bakmadı sandım. Yok yok gidin siz en kısa zamanda 3binlerde ben karından gördüm keseyi 1 500 2 bin civari sanırım vijinal ultrasonda bakılıyor. Yani dediğim gibi her hamilelik farklıdır ben mesela hamile olduğumu öğrendim bir hafta sonra sizin bu değere ulaştım olabilir tabiki ikiz sağlıklı olsun da

Tabi kii sağlıklı olması lazım en büyük temennim
Ben regl gecikmemi bekledim 3 Temmuz da öğrendim 1530 du bugün 4369 geç öğrenmiş oldum sanırım
Cuma gitsem çok mu geç olur sizce
İlk aşamada hangi testleri istiyor doktor
Gitmeden onları da yaptırmak istiyorum ki ona göre magnezyum ilacı falan veriyormuş

Muhtemelen kese görünür ama kalp atışı için bir kaç hafta daha beklemenizi tavsiye ederim.

Reactions: The
Muhtemelen kese görünür ama kalp atışı için bir kaç hafta daha beklemenizi tavsiye ederim.
Kalp atışı beta değeri kaç olunca görünüyor peki
Cuma gitmek istiyorum da geç mi olur cuma gitsem kalp atışı da duyulmaz dimi uygulamaya göre yarın 5 hafta olacak

Cuma gitmek istiyorum da geç mi olur cuma gitsem kalp atışı da duyulmaz dimi uygulamaya göre yarın 5 hafta olacak

Genelde 7. 8. Haftadan sonra duyuluyor kalp atışı. Kimisinde geç döllenme olup 10. Hafta duyan bile var.

Kalp atışı beta ile alakalı değil sanırım kese göründükten 1 hafta 10 gün sonra çağırıyor doktorlar normalde. Magnezyum falan başlatır mı bilmiyorum ama ilk aşamada folik asit kullanmanızı önerir umarım başlamışsınız dır
Sağlık ocağında da yapılıyor zaten bu kan testleri gidip hamileyim kan değerlerine baktıracağım dediğinizde yardımcı olurlar

Canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gidebilirsen yarın öbür gün gitmeye çalış, keseyi gör. Sakın kalp atışını da göreyim diye geciktirme. Çünkü allah korusun dış gebelik vs gibi durumlarda geç kalmış olmak büyük sıkıntı doğuruyor. Güzel haberlerini almak dileğiyle

Çok teşekkür ederim çok sağolun
Evet folik asiti şubattan beri kullanıyordum 3 ay öncesinde kullanmak gerekiyormuş diye

Canım benim çok teşekkür ederim çok sağol inşallah sağlıklıdır işten dolayı en erken cuma gidebileceğim de dış gebelik olduğunda böyle artış olur muydu ki

Canım benim çok teşekkür ederim çok sağol inşallah sağlıklıdır işten dolayı en erken cuma gidebileceğim de dış gebelik olduğunda böyle artış olur muydu ki
Dış gebelik hakkında çok bilgim yok canım. Ama sen hep iyi olumlu düşün, ağır iş yapma, bol sıvı tüket. Her şey güzel olacak ,

Ooo hadi ya o kadar geç mi duyulur çokmuş

Evet benim bir rahatsızlığım olduğu için 5 yada 6 idi gittiğimde kalp sesi duyulmamıştı. Kese gayet iyi idi beta hcg 6000den fazla idi. Sonraki haftalarda duyulmuştu.Bazı doktorlar vajinal ultrason ile bakıyor kalp sesini almak için ama bir çok doktor ilk etapta vajinali tercih etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…