Beta hcg 4369 doktora ne zaman gitmeliyim

Vajinal ultrasondan niye korkuyorsunuz? Bilim sizi sizden daha mı az düşünüyor? Bir zarari olsa zaten bakilmaz. Israrla kan vermek yerine vajinal ultrason ile muayene olun. Penisten ince, hiç hissetmiyorsunuz bile.
Korkumdan değil kesinlikle daha önce baktırdık zaten smear falan da yaptırdım
Tiroid ilacı kullanıyorum da değerim yeni düştü
Vajinal yoldan bakıldığında da kötü bi şey olur ne bilim işte düşük gibi riskleri olur diye tedirginliğim
O yüzden Ctesi öğrendim o zamandan beri bekliyorum sabırsızca
Hem de çalışıyorum en erken saatte gidebilirim
O da yarına kısmet oldu

pamuk musun nesin @burcusami
Arkadaş yarına randevu alabilmiş, ısrarla veya korkuyla hareket etmiyor
Evet aynen öyle asıl sebep o çalışıyorum en erken o güne randevu alabildim
Zaten Ctesi öğrenmiştim
hem de vajinal yoldan baktırmak istemedim bu sırada değer de yükseldi çok şükür inşallah yarın görebileceğiz

İlk ikisi aynı yer aynı saatlerde bi klinik
Sonuncusu saat aynı ama sağlık ocağında verdim canım
Artış biraz az gibi ama farklı yerde olduğu için olabilir. Önemli olan yarın keseyi görmek. Olumsuz şeyler okuma, düşünme. Stres yapmak yok unutma

Artış biraz az gibi ama farklı yerde olduğu için olabilir. Önemli olan yarın keseyi görmek. Olumsuz şeyler okuma, düşünme. Stres yapmak yok unutma
Çokk teşekkür ederim çok sağol
Ben de az olduğunu düşündüm de iki katı olması gerekliydi diye okumuştum
Hayırlısıyla yarın görebiliriz inşallah

8 haftadan sonra karından görünüyor

Yaaa öyle mi Ctesi doktorla konuştuğumda doktor idrara sıkışık olursun ptesi salı görünür bence demişti hatta ben de çarşamba yada cuma gelebilirim demiştim
Cumayı aldım
ben 6 haftalıkken gittiğmde alttan baktı doktorum 8.haftada tekrar çağırdı karından baktı 8 haftaya kadar karından zor görünür dedi bana

Ilk gittiginde vajinalden bakilmamis. Karindan gorunmesi mümkün degil ki. Bana yorumunda yazmis zaten düşer diye korktum demis.
Canım doktora hiç gitmedim henüz.
Kan verdim telefonla haberleştim doktorumla
İlk gitmeme sebebim zaten randevu sebebiyle Cuma’ya alabildim
Ama yarın da gitsem korkudan değil yinede vajinal baktırmak istemiyorum
Vajinal yoldan muayenelerimi oluyorum korku değil bu hani bi şeyle bakacaklar falan gibi değil
Sadece değerlerimde değişiklik var tiroid ilacı kullanıyorum nolur nolmaz diye normal ultrasonla bakmak istiyorum

ben 6 haftalıkken gittiğmde alttan baktı doktorum 8.haftada tekrar çağırdı karından baktı 8 haftaya kadar karından zor görünür dedi bana
Yaaa şu an yine düşüncelere daldım bak aslında 6 da görünüyor diyen de çok fazla da
Herkeste değişiyordur demek ki
İnşallah yarın normal ultrasonla sağlıkla görebiliriz temennim o yönde

vajınal bakmanın kanaman falan yoksa bı zararı yok ki cocuga :) ılıskıye gırmek daha kabaca hareket ama masallah daha devam bızde cocuk cok asagıya yerlesıyor bazen ne bıleyım lekeler falan yasıyo anne adayı. o zaman doktor bıle kontrol etmez ordan.ıkız esten ıkız etkı olmuyor. sende varsa kardes yada annende varsa olabılır. vajınalden korkma :)) 5+2 degılde 5+4 yada 5 falan da olabılırsın su an bhcg yuksek geldıyse. bı kac gun erken yumurtlamıssındır belkı baktım takvımden de normal artıs olmus . kese gorununce senın kac gunluk hamıle oldugun cıkar ortaya :))

Yaaa şu an yine düşüncelere daldım bak aslında 6 da görünüyor diyen de çok fazla da
Herkeste değişiyordur demek ki
İnşallah yarın normal ultrasonla sağlıkla görebiliriz temennim o yönde
Alttan ultrason neden istemiyorsunuz bu haftalarda daha net görüntü alırısınız

test yaptıgın ılk gunden berı goruyorum yazdıklarını :)) cok telas yapmıssın gıbı stresı bırak . ıkı bır artık bhcg baktırmanın da yararı yok cunku zten ılk gunler onemlı yanı sen ılk testı gec verdıgın ıcın degısık oldu :) mıllet artık o ılk 1500 de doktorda oldugundan devam etmıyor bhcg baktırmaya :))) sen de baktırma rahatla.

O gün bugündür ilişkiye de girmiyoruz ya kapadım dükkanı
1 Haziran son reglim
Uygulama da 5+2 görünüyor diye öyle diyorum bildiğimden değil ay hadi inşallah yarın hayırlısıyla görünür de öğrenmiş oluruz

Alttan ultrason neden istemiyorsunuz bu haftalarda daha net görüntü alırısınız
İstemiyorum işte ne bilim inşallah normal ultrasonla görünür
Tedirginliğim var alttan olması İçin bakılması İçin değil kesinlikle
Kontrollere gittim daha önce de yinede öyle baktırmak istemiyorum
Tiroid ilacı kullanıyorum tedirginliğim var bi şey olur diye Allah korusun

Ayy evet yaa telaşlıyım acemilik diyelim hem sabrediyorum normal ultrasonla göreyim diye
Hem sabırsızım acaba değerlerim artmış mıdır nedir diye kontrol halindeydim kendimce yalnız yarın görürsem inşallah rahatlayacağım çok sağol canım benimmm

Gittiğiniz doktor yapar tüm testleri zaten
Ama özelde para vermek istemiyorum teste derseniz sağlıkocağındada yaparlar

ahh cok guzel telas bunlar da korkma. oo yolk sac bıle gorunur :)) sana 1 hafta 10 gune bı daha gel dıycek kesın o zaman da kalp hayırlısıyla :)) tiroid ılacını falan soyle bazen bakmıyor sıstemdem .

Ne değişik doktorlar var ya 6 haftadan sonra görünüyor eğer geç döllenme değilse
Ven değerim 4 binken karından usg ile kese göründü 7 haftalıkkende bebek göründü B buluut8

Gittiğiniz doktor yapar tüm testleri zaten
Ama özelde para vermek istemiyorum teste derseniz sağlıkocağındada yaparlar
Aynen canım öyleymiş yarın ola hayrola artık sonuçlarım da iyi gibi de tiroid sıkıntı işte sınırda 2.5 altı olması gerekliymiş
2.44 çıktı bakalım yarın doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…