Korkumdan değil kesinlikle daha önce baktırdık zaten smear falan da yaptırdımVajinal ultrasondan niye korkuyorsunuz? Bilim sizi sizden daha mı az düşünüyor? Bir zarari olsa zaten bakilmaz. Israrla kan vermek yerine vajinal ultrason ile muayene olun. Penisten ince, hiç hissetmiyorsunuz bile.
Evet aynen öyle asıl sebep o çalışıyorum en erken o güne randevu alabildimpamuk musun nesin @burcusami
Arkadaş yarına randevu alabilmiş, ısrarla veya korkuyla hareket etmiyor
Artış biraz az gibi ama farklı yerde olduğu için olabilir. Önemli olan yarın keseyi görmek. Olumsuz şeyler okuma, düşünme. Stres yapmak yok unutmaİlk ikisi aynı yer aynı saatlerde bi klinik
Sonuncusu saat aynı ama sağlık ocağında verdim canım
Çokk teşekkür ederim çok sağolArtış biraz az gibi ama farklı yerde olduğu için olabilir. Önemli olan yarın keseyi görmek. Olumsuz şeyler okuma, düşünme. Stres yapmak yok unutma
8 haftadan sonra karından görünüyorMerhaba kızlar ben Ctesi hamile olduğumu öğrendim beta 1530 du
Dün gece çok ağrıyla uyandım afedersin tuvaletimi zor yaptım birden bulantı tuttu
Tuvaletimi yapamasaydım çıkarabilirdim
Soğuk soğuk ter attım
Tedirgin oldum bu sabah yine yaptım 4369 çıktı
Kan verdiğim doktor 4500 bekliyordum iyi yine de sonuç dedi
Doktora da vajinal ultrason baktırmak istemediğim için Cuma’ya randevu almıştım o zamana değerde yükselir karından ultrasonla bakar diye
Sizce ne yapmalıyım
Beklemeli miyim yoksa hemen doktora mı gitmeliyim
Yaaa öyle mi Ctesi doktorla konuştuğumda doktor idrara sıkışık olursun ptesi salı görünür bence demişti hatta ben de çarşamba yada cuma gelebilirim demiştim8 haftadan sonra karından görünüyor
Ilk gittiginde vajinalden bakilmamis. Karindan gorunmesi mümkün degil ki. Bana yorumunda yazmis zaten düşer diye korktum demis.pamuk musun nesin @burcusami
Arkadaş yarına randevu alabilmiş, ısrarla veya korkuyla hareket etmiyor
ben 6 haftalıkken gittiğmde alttan baktı doktorum 8.haftada tekrar çağırdı karından baktı 8 haftaya kadar karından zor görünür dedi banaYaaa öyle mi Ctesi doktorla konuştuğumda doktor idrara sıkışık olursun ptesi salı görünür bence demişti hatta ben de çarşamba yada cuma gelebilirim demiştim
Cumayı aldım
Canım doktora hiç gitmedim henüz.Ilk gittiginde vajinalden bakilmamis. Karindan gorunmesi mümkün degil ki. Bana yorumunda yazmis zaten düşer diye korktum demis.
Yaaa şu an yine düşüncelere daldım bakben 6 haftalıkken gittiğmde alttan baktı doktorum 8.haftada tekrar çağırdı karından baktı 8 haftaya kadar karından zor görünür dedi bana
vajınal bakmanın kanaman falan yoksa bı zararı yok ki cocuga :) ılıskıye gırmek daha kabaca hareket ama masallah daha devam bızdeCtesi hamile olduğumu öğrendim ama doktora gitmedim
Vajinal ultrasonla bakar diye biraz beklemek istedim
Dün gece de birden çok fazla regl sancım gibi olup soğuk ter atınca sabah yeniden beta baktırdım 4369 çıktı
Karından ultrasonla bakılsın istediğim için biraz beklemek istedim de sakıncalı mıdır acaba
Çalıştığım içinde erken saatte doktora gidebilirim en erken cuma günü 8.50 de vardı o randevuyu alabildim
Eşim ikiz bu arada ikiz de olabilir mi
Alttan ultrason neden istemiyorsunuz bu haftalarda daha net görüntü alırısınızYaaa şu an yine düşüncelere daldım bakaslında 6 da görünüyor diyen de çok fazla da
Herkeste değişiyordur demek ki
İnşallah yarın normal ultrasonla sağlıkla görebiliriz temennim o yönde
O gün bugündür ilişkiye de girmiyoruz ya kapadım dükkanıvajınal bakmanın kanaman falan yoksa bı zararı yok ki cocuga :) ılıskıye gırmek daha kabaca hareket ama masallah daha devam bızdecocuk cok asagıya yerlesıyor bazen ne bıleyım lekeler falan yasıyo anne adayı. o zaman doktor bıle kontrol etmez ordan.ıkız esten ıkız etkı olmuyor. sende varsa kardes yada annende varsa olabılır. vajınalden korkma :)) 5+2 degılde 5+4 yada 5 falan da olabılırsın su an bhcg yuksek geldıyse. bı kac gun erken yumurtlamıssındır belkı baktım takvımden de normal artıs olmus . kese gorununce senın kac gunluk hamıle oldugun cıkar ortaya :))
İstemiyorum işte ne bilim inşallah normal ultrasonla görünürAlttan ultrason neden istemiyorsunuz bu haftalarda daha net görüntü alırısınız
Ayy evet yaa telaşlıyım acemilik diyelimtest yaptıgın ılk gunden berı goruyorum yazdıklarını :)) cok telas yapmıssın gıbı stresı bırak . ıkı bır artık bhcg baktırmanın da yararı yok cunku zten ılk gunler onemlı yanı sen ılk testı gec verdıgın ıcın degısık oldu :) mıllet artık o ılk 1500 de doktorda oldugundan devam etmıyor bhcg baktırmaya :))) sen de baktırma rahatla.
Gittiğiniz doktor yapar tüm testleri zatenTabi kii sağlıklı olması lazım en büyük temennim
Ben regl gecikmemi bekledim 3 Temmuz da öğrendim 1530 du bugün 4369 geç öğrenmiş oldum sanırım
Cuma gitsem çok mu geç olur sizce
İlk aşamada hangi testleri istiyor doktor
Gitmeden onları da yaptırmak istiyorum ki ona göre magnezyum ilacı falan veriyormuş
ahh cok guzel telas bunlar da korkma. oo yolk sac bıle gorunur :)) sana 1 hafta 10 gune bı daha gel dıycek kesın o zaman da kalp hayırlısıyla :)) tiroid ılacını falan soyle bazen bakmıyor sıstemdem .Ayy evet yaa telaşlıyım acemilik diyelimhem sabrediyorum normal ultrasonla göreyim diye
Hem sabırsızım acaba değerlerim artmış mıdır nedir diye kontrol halindeydim kendimce yalnızyarın görürsem inşallah rahatlayacağım çok sağol canım benimmm
Ne değişik doktorlar var ya 6 haftadan sonra görünüyor eğer geç döllenme değilseben 6 haftalıkken gittiğmde alttan baktı doktorum 8.haftada tekrar çağırdı karından baktı 8 haftaya kadar karından zor görünür dedi bana
Aynen canım öyleymiş yarın ola hayrola artık sonuçlarım da iyi gibi de tiroid sıkıntı işte sınırda 2.5 altı olması gerekliymişGittiğiniz doktor yapar tüm testleri zaten
Ama özelde para vermek istemiyorum teste derseniz sağlıkocağındada yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?