Alla alla 6000 olduğunda da duymadınız yaniEvet benim bir rahatsızlığım olduğu için 5 yada 6 idi gittiğimde kalp sesi duyulmamıştı. Kese gayet iyi idi beta hcg 6000den fazla idi. Sonraki haftalarda duyulmuştu.Bazı doktorlar vajinal ultrason ile bakıyor kalp sesini almak için ama bir çok doktor ilk etapta vajinali tercih etmiyor.
Alla alla 6000 olduğunda da duymadınız yani
Kesin bana da öyle olur
Bende tiroid ilacı kullanıyorum
ve vajinal ultrason yaptırmak istemediğim için cuma gideyim istiyorum da içime biraz korku da düştü bi şey olur mu acaba diye şimdi 4369 ya çarşamba 8binlerde olmalı dimi Cuma’ya da artık 10.000 üstüne çıkar
Teşekkür ederim bilgi için çok sağolunSonuç olarak yapıdan yapıya göre değişir. Sağlık konusunda tek bir doğru yok bence. Benim mesela normal tansiyonum düşüktür, normal insanların seviyesine çıkınca yükselmiş gibi başımda ciddi bir ağrı hissedip kafamı kaldıramam oysa standart bir ölçüdedir. Bebekte böyle bir şey her birimizin hormon seviyesi farklı, bebeklerin büyümesi farklı gibi daha pek çok sebep.
İnşallah bende öyle duyarım canım benim çok sağolBen kalp atışını karından 6+5 te duymuştum canım. Bu değişiyor kişiden kişiye
Nasıl ikiz gibi geldi neden kiii ikiz dedinizBana ikiz gibi geldi gidince haber verin :)
3700 lerde kese gözükmüştü karından baktı bana bu dağerle kese gözükür git bian önceMerhaba kızlar ben Ctesi hamile olduğumu öğrendim beta 1530 du
Dün gece çok ağrıyla uyandım afedersin tuvaletimi zor yaptım birden bulantı tuttu
Tuvaletimi yapamasaydım çıkarabilirdim
Soğuk soğuk ter attım
Tedirgin oldum bu sabah yine yaptım 4369 çıktı
Kan verdiğim doktor 4500 bekliyordum iyi yine de sonuç dedi
Doktora da vajinal ultrason baktırmak istemediğim için Cuma’ya randevu almıştım o zamana değerde yükselir karından ultrasonla bakar diye
Sizce ne yapmalıyım
Beklemeli miyim yoksa hemen doktora mı gitmeliyim
Çalıştığım İçin en erken saatte gitmem gerekiyor3700 lerde kese gözükmüştü karından baktı bana bu dağerle kese gözükür git bian önce
Duyarsınız inşallah hayırlısı hakkınızda. İki güne bir iki katına çokıyo dilolar geçer 10000i içinizi ferah tutunÇalıştığım İçin en erken saatte gitmem gerekiyor
Cuma en erken saati var diğerleri gün ortasında
Cuma gidiyo olsam geç mi olur ki uygulamaya göre 5+3 olacak hem belki kalp atışını da duyarız
Dün 4369 du ya Cuma’ya da 10000 üstüne çıkmış olur Allah’ın izniyle dimi
İnşallah çok teşekkür ederim hayırlı haberleri de veririm inşallah çok sağolunDuyarsınız inşallah hayırlısı hakkınızda. İki güne bir iki katına çokıyo dilolar geçer 10000i içinizi ferah tutun
Yaaa ne güzel hemen duymuşsunuz sesini bende hayırlısıyla inşallah duyarım cuma günüBenim gebelik degerlerim de sizin gibiydi. 5+6’da kalbi duyduk. Yuksek riskli gebeydim. İlk 10 hafta muayenelerim vajinal usg oldu. Sonrasinda karin + vajinal olarak ilerledi. Oglum su an 10,5 aylik.
Vajinal usg’den korkmayin.
Saglikla alin kucaginiza insallah.
Aynı yerde ve aynı saatlerde mi verdin canımKızlar selam
3 Temmuz Ctesi 1530
5 Temmuz ptesi 4369
7 Temmuz çarşamba 6213 beta değerim
yarın doktora gidiyor olacağım 4369 Dan sonra da iki katı olması gerekmez miydi sorun yoktur dimi
Uygulamaya göre 5+2 gösteriyor şu an
1 Haziran son adetimdi
Neden beta baktiriyosun ki zaten kese görünür bu değerleKızlar selam
3 Temmuz Ctesi 1530
5 Temmuz ptesi 4369
7 Temmuz çarşamba 6213 beta değerim
yarın doktora gidiyor olacağım 4369 Dan sonra da iki katı olması gerekmez miydi sorun yoktur dimi
Uygulamaya göre 5+2 gösteriyor şu an
1 Haziran son adetimdi
İlk ikisi aynı yer aynı saatlerde bi klinikAynı yerde ve aynı saatlerde mi verdin canım
Yarın gidebileceğim de doktoraNeden beta baktiriyosun ki zaten kese görünür bu değerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?