Beta hcg 47

aks2304

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
162
81
28
kızlar merhaba tekrardannsabah test resmi atmıştım bu gün gidip kan verdim geldim sonuç çıkmış beta hcg değerim 47 çok yeni.normalmidir değer çok sevindim kan vermeden umutlanmak istememiştim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 6 aydır deniyorduk.ve bu 6 ay içinde sadece 3 kez regl olmama rağmen Bir dr sağ kasığımda ağrı ve batma var normalmidir

Teşekkür ederiim takibini yaptıracağım evet ama şu sağ kasıktaki ağrıyı anlayamadım pek batma ile beraber normalmidir acaba

Hayırlı olsun canım çok sevindim belliydi zaten artışını takip et sağlıcakla nasip olsun inşallah

Ağrılar normal canım
Sen yinede ilk aylarda yorulma dinlen uzan ağır iş yapma

Canım öncelikle hayırlı olsun önemli olan iki katı artması inşalah artar. Üç kere regl oldum demişsin acaba pko mu vardı sende?

Canım öncelikle hayırlı olsun önemli olan iki katı artması inşalah artar. Üç kere regl oldum demişsin acaba pko mu vardı sende?
çok teşekkür ederiim Evet tam tedaviye başlıcaktım ki biraz da salmıştım olursa olura getirdim biraz adetlerim hep düzensiz sadece 3 kez hasta olabildim deneme sğrecine girdiğimizden beri gynesitol +folic asit kullandım insülin direncim çok yüksek son bir haftadırda şeker ilacı alıyordum karında sıvı tesoit etmişti doktor ama bende çok şaşkınım ben çok uğraştırır diye dişünüyordum

2 gün sonra tekrar kan testi yaptır cnm .yükselmiş olması lazım değerin
Düzenli gittiğim bir doktor var pazartesi baktıracağım inşallah tam gününü de anlayamıyorum adet başlangıç tarihinden bakınca 5 hafta görünüyor ama bthcgye bakınca 3 hafta en mantıklısı gitmek doktoraişin garibi iki hafta önce ayıptır söylemesi alttan muayene olmuştum görmeeş doktor ona şaşırdım biraz çok küçük ve ihtimal az diye dikkat etmedi sanırım

Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adına ben de pko hastasıyım ilaçsız regl olamıyorum aynı İnsülin direncim var.. Gebe kaldım ama 4 aylıkken karnımda öldü kaybettim yedi aydır deniyorum deniyorum olmuyor canım sanırım yumurtam gelişip çatlamıyo ondan sordum pko musun diye hani Bi ilaç tedavi uyguladınsa diye. Yanında büyük hastane yok küçük hastaneler de yumurta tedavisi takibi yapmıyor. Gynositol u ben de almayı düşünüyorum günde kaç kullandın canım bir de hangi folik asit? Özür dilerim çok soru sordum ama belki senin kullandıkların bana da vesile olur diye sende regl düzensiz falan ya ya Bi de "karında sıvı tesoit etmişti doktor" bunu anlamadım kuzum?

çok teşekkür ederiiminşallah hayırlısıyla sizde kucağınıza alırsınız bende.erken çünkü şu an hayırlısı olsun inşallah adımıza ben genelde senede iki veya üç kez ilaç ile oluyorum geri kalan günler ya bir buçuk ay ya 45 50 gün o kadar alakasız zamanlarki bir de ağrılı oluyor bütün hayatımı etkiliyor bu durum.Rabbim sabır versin çok zor yaşadığınız şey benim doktorum bana muhtemelen yumurtan oluşmuyor demişti düzensiz olduğum için.Bana gynesitolu başka bir doktor vermişti devlet hast.doktoru normaldr günde bir kullananlar varmış bana bir sabah bir akşam kullanmamı söyledi üç ay boyunca devam etmemi söyledi bir ayı yeni doldurdum ben daha gynesitolu aldığımdan beri.folic asiti de başka bir doktor vermişti bir ara çok doktor gezmek zorunda kaldım doğru düzgün ilgilenmedikleri için.Folik asidin adı ' Folidoce tablet 400mcg+B12 2 mcg içeriği.ben doktora sormayı unutmuştım beraber alsam bir sorun olurmmu diye ama ikiside zararsız sonuçta gynesitolün içindede folik var bildiğim kadarıyla bu ikisini düzenli kullandım foliği bzen alamadık unuttum.bunlardan çok öncede bir hafta soğan suyu yapmıştım daha fazla yapamadım.ara ara bal tarçın çörekotu yedim bir tatlı kaşığı aklıma geldikçe o da.gynesitole pek güvenmemiştim ama en etkili onun olduğunu düşünüyorum şu durumda.Karın içinde sıvı var demişti doktor evet bende nedir dedim sebebi ne tehlikeli birşey mi.Hayır dedi yumurtalıklarda ara ara list oluşurmış ilişkin ağrılı oluyor mu demişti yani ne ağrılı ne ağrısız bilemedim o sıra.bu kistler patlıyormış ve sıvı oluyormuş karın alt bölgesinde.polikistik yumurtalarla bir alakası yokmuş kendiliğinden oluşur gider demişti.tedaviye başlarken ona da bakalım demişti ama tedaviye gerek kalmadı.pazarteei kontrole gideceğim nerede oturuyorsun inşallah iyi bir doktor bulabilirsin ben çok iyi çok tatlı anaç bir doktor buldum şansıma

Ankara da oturuyorum canım bugün mahallemde ki bir devlet hastanesine gittim ama yüzüme bile bakmadı iki üç yıl olmazsa peşine düş ne bu acele dedi dinlemedi bile Bi de üstüne bu virüs zamanı ne çocuk düşünmesi der gibi Bi şey söyledi büyük bir devlet hastanesi ya da eğitim araştırma üniversite hastanesi ilgilenir bu yumurta takibi ile sanırım ona da şu virüs zamanı gitmek sorun toplu taşıma ile arabamız yok bilemiyorum yani kafam karışık özel e de çok para gidiyor.. Şansıma iyi doktor denk gelmedi. Ben de gynositol aldım bugün inşalah bana da fayda eder ismini duydum günde iki kullanayım bende o zaman herşeyi tek tek yazmışsınız Allah razı olsun Rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin w

amiin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.Malesef devlet doktoru öyleler ben bu yüzden çok doktor gezdim insanın suratına bile bakmıyorlar iyice moral bozuyorlar.Ayrıca hangisine gittiysem devlette bana 1 seneye kadar normal dedi.en son bu tedaviye başlayacağım bulduğum doktor dedi ki.Bu bir sene olayı adeti düzenli olan insanlar için geçerli.pko lar veya adetleri düzensiz olan insanlar için geçerli değil dedi.sen buraya iki üç ay denemedim olmadı diye gelsende sana tedavi başlarım çünkü pkosun dedi.ben her ay regl görüyorum diye ittire kaktıra da olsa normal sanıyodummadetlerimi.normal döngü 28 35 bunun dışına çıkıyosa reglin düzensiz adet var demektir demişti.yani her gidene dedikleri şey bir seneye kadar normal.ama regl süreci düzenli olana normal yani.Araştırmalar üni hastaneleri biraz daha iyiler bu konuda dikkatli bir şekilde gidio geleceksin artıkben öyle yapıyorum eve gelir gelmez duş dezennfekte oluyorum falan.ki oturduğum bölge en çok vaka gören bölgelerden biriydi dikkatli dikkatli gisip geliyorum kolonyalarla falan,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…