Beta hcg 47

Sen hangi şehirdesin canım?

Adet döngüm 30 günde gerçekleşiyordu 17 Ağustos da adet olmam gerekiyordu olmadı. 20 Ağustos sabahı evde test yaptım silik çıktı aile hekimine kan verdim 13.44 çıktı beta HCG. İki gün sonra yani bu sabah koyulaştımı diye merak ettim evde test yaptım öncekinden daha belirsiz çıktı ve bu sefer özel hastaneye gittim kan verdim beta 13.77 çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı sonucunda nolur sizce pazartesi tekrar doktora gidecem. Ölçtürdugum yerlerden kaynakli olabilir mi lütfen yardımcı olun gynasitol kullanmıştım bende alerji yaptı sonra folidays verdi doktor 1 ay gynasitol 2 aydir da folidays kullanıyorum

Gynositol ne gibi bir alerji yaptı canım ?

Canım belki referans aralıkları farklıdır hastanelerin genelde ilk betaya nerede baktırdıysan tekrar aynı yerde baktır diyorlar inşallah bir sorun yoktur Gynesitolden olduğuna emin misin alerjinin bitkisel diye biliyorum onu benim vücudumda aşırı hassas ilaç alerjilerim var ama gynesitolden hiç rahatsız olmadım çok şükür değişiyr demekki bünyeden bünyeye ama ilk kez duydum gynesitolün alerji yaptığını.aynı yerde tekrar baktır bence betana ilk baktırdığın yerde

Doktorunuz kim merak ettim?

Herkes merhaba
Benim 25.12.2020 de beta 47,31 çıktı
Bugün ( 28.12.2020 ) d beta 167,82 çıktı

Henüz kendim dr bulamadım ve kafam fena karıştı. Biri bana acil fikir verebilir mi

Herkes merhaba
Benim 25.12.2020 de beta 47,31 çıktı
Bugün ( 28.12.2020 ) d beta 167,82 çıktı

Henüz kendim dr bulamadım ve kafam fena karıştı. Biri bana acil fikir verebilir mi
Biri bana bişi söyleyebilir mi !!!!

Çünkü bu değerler normalin altında denildi sağlık ocağı tarafından düşük riski yüksekmiş ilk gebelik ve çok endişeliyim
Buradaki insanlarlar doktor değil ki cok endiseliyseniz buradan fikir almak sizi belki daha yanlış yönlendirecek en doğrusu doktora gitmeniz düşük riski yüksek demişse bir hemşire kadinlar kulübünde değil hastanede fikir almalısınız burada biri hersey normal der güvenip düşük yaparsınız doktora gitmeme vicdan azabı sarar sizi .

Tıpkı senin durumunda olmuştur belki devlet hast belki yüzüne bakmamıştır belki de özele gidememiştir ama yok sadece kendini bilmez insanlar sadece EGO’larıyla konuşur sonra da burada yardım arama derken kendisi buradaki insanlara bilgisizlikle itham ederken vicdana dokundurarak dr tavsiyesi almadan ilaç reçetesi alır... yorum yapmak için en azından bana yorum yapmayın başkalarıyla Bilgi alışverisiniz sizin olsun !!!

Ben gayet sakin bi şekilde yazmıştım ama sizin canınız kavga istiyor sanırım ki yazdığım mesajı farklı anlamışsınız ben çocuk istiyorum siz hamilesiniz ben yumurta geliştirici ilac önerisi alıyorum reçetesiz satılan ilax diye geçmeyen takviye ismi siz bebeğinizin düşük riski ile karşı karşıyasiniz ikisi çok farklı şeyler bana burada söylenen öneri ile size yapılan öneri bir mi yahu üşenmeden bir de eski mesajımı bulmuşsunuz Allah akil fikir versin ne diyim evet çocuğunuz kesinlikle düşmez mi desin millet neye göre desinler bunu belki rahim duvarında kanama belki plasenta aşağıda biz ne diyelim sizle ben bir miyim akil aldığım konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…