Gebeliğe Hazırlık beta hcg 5.71 çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeze2

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
30
13
8
30
kızlar yumurtlamanın 12.günü kanda beta hcg 5.71 çıktı. kan pıhtılaşma problemim olduğu için her ay erkenden baktırıyorum 3 gebelik kaybım var. benim gibi kan sonucu bu değerlerde çıkan var mı acaba

Değer 5 ve üstü olduğunda gebelik var demektir değere dün bakıldıysa yarın yine kan testi verin sonra kan sulandırıcı başlarsınız

Değer 5 ve üstü olduğunda gebelik var demektir değere dün bakıldıysa yarın yine kan testi verin sonra kan sulandırıcı başlarsınız
Yarın telrar kan vereyim o zaman baya geç döllenme oluyor bu sanırım yarın adet günüm çünkü

Yarın telrar kan vereyim o zaman baya geç döllenme oluyor bu sanırım yarın adet günüm çünkü
Geö döllenme geç yumurtlama demek yumurtlaman geç olmamış adetin yarın olduğuna göre

bata 5 gün kala 5,11 ile öğrenmiştim hayırlı olsun :)

Geö döllenme geç yumurtlama demek yumurtlaman geç olmamış adetin yarın olduğuna göre
Ya aslında şöyle 22. Gün yumurtladım 12.gün 5.71 çıktı adetim de yarın gösteriyor geö yerleşme falan olmuş olabilir diye düşündüm zaten çok umutlu değilim tehlikeli bir durum olmadığı sürece kimyasallara alışkınım ben

22. Günse eğer geç yumurtlamışsınız yani geç döllenme olmuştur. Değerinizin ne olduğu önemli değil. 5 üstü pozitif ve 2 günde 1 düzenli artış önemli.
İnşallah sağlıkla devam eder

İnşallah canım hayırlısı teşekkür ederim

Benimde pıhtılaşmam var biri 12 haftalık karnımda öldü diğeri kimyasal oldu bir seneyi geçti hamlede kalamadım diğerleri normal yolla oldu şimdi çatlatma iğnesi gonalf klomenle bile olmadı inşallah sağlıklı ilerler bu kez seninde hangi genler sorunlu

Kuzum benim mtfhr genim heterozigot ama asıl sorun başka yerde homosistein diye bir değer var malesef o yüksek o yüzden gebelik lerim sorunlu oluyor 5.71 umut vermedi bana bekliyorum öyle yarın bir daha kan verrrim yükselme varsa ona göre iğne yaparım. Sen de inşallah en güzel zamanda sağlıkla gebe kalırsın kuzum

Bir gebelik var canım 5 üstü değer elinde idrar testi varsa bugün yap bakalım koyulaşma var mı yarında kan verirsin banada haber edersen sevinirim yarın

24 çıktı değerim
Ha merhaba bu platformda yeniyim ben bebek istiyorum 2 aydır bu ay bütün belirtiler var dün adetime 3 gün vardı erken gebelik testi yaptim negatif ama kendimi hamileymisim gibi hissediyorum . Ben 28 günde bir regl oluyorum. İnşaallah bende sizin gibiyimdir kan testi veremiyorum bu şehirde yeniyim tek başıma gidemem hastaneye Uzak. Sizin belirtileriniz nelerdi

Bel ağrısı sulu akıntı var, göğüs uçlarımda sivilceler çıktı göğüs hassasiyeti var, yumurtlama döneminden sonra yumurtlamaya benzer akıntı yaşadım hep ordan anladım zaten farklı bir şey olduğunu bunlar belirtilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…