Haziran ayında yaşadım canımEn sonki kimyasalı nezaman yaşamıştın canım
Bel ağrısı sulu akıntı var, göğüs uçlarımda sivilceler çıktı göğüs hassasiyeti var, yumurtlama döneminden sonra yumurtlamaya benzer akıntı yaşadım hep ordan anladım zaten farklı bir şey olduğunu bunlar belirtilerim canım
BideBel ağrısı sulu akıntı var, göğüs uçlarımda sivilceler çıktı göğüs hassasiyeti var, yumurtlama döneminden sonra yumurtlamaya benzer akıntı yaşadım hep ordan anladım zaten farklı bir şey olduğunu bunlar belirtilerim canım
Peki siz hiç kaset test yaptınız mı yoksa direk kan testi mi verdiniz bata 2 gün kalaBel ağrısı sulu akıntı var, göğüs uçlarımda sivilceler çıktı göğüs hassasiyeti var, yumurtlama döneminden sonra yumurtlamaya benzer akıntı yaşadım hep ordan anladım zaten farklı bir şey olduğunu bunlar belirtilerim canım
2 gün önce kaset test yaptım hayali çizgi çıktı gördüm giidp kan verdim 5.71 çıktı bugün tekrar verdim 24 çıktıBide
Peki siz hiç kaset test yaptınız mı yoksa direk kan testi mi verdiniz bata 2 gün kala
Hmm bende hiç hayalet bile çıkmadı ya demekki yok ama belim çok ağrıyordu bide sol kasığım aynı skilde su gibi akıntım göğüslerde hassasiyet damar belirginligi. Kesin regl olucam neyse hayırlı olsun insAllah2 gün önce kaset test yaptım hayali çizgi çıktı gördüm giidp kan verdim 5.71 çıktı bugün tekrar verdim 24 çıktı
Kuzum benim de çok geç döllenmiş adet günün gelsin bir test yap bakalımHmm bende hiç hayalet bile çıkmadı ya demekki yok ama belim çok ağrıyordu bide sol kasığım aynı skilde su gibi akıntım göğüslerde hassasiyet damar belirginligi. Kesin regl olucam neyse hayırlı olsun insAllah
2 gün önce kaset test yaptım hayali çizgi çıktı gördüm giidp kan verdim 5.71 çıktı bugün tekrar verdim 24 çıktı
Ya şimdi test yaptım da hayalet çizgi çıktı ilk 5 dk içinde ama fotoğrafta belli olmuyor .Kuzum benim de çok geç döllenmiş adet günün gelsin bir test yap bakalım
Çok teşekkür ederimgözünaydın olsun sağlıkla dogsun bebeğin
Hadi hayırlısı kan ver benceYa şimdi test yaptım da hayalet çizgi çıktı ilk 5 dk içinde ama fotoğrafta belli olmuyor .
Canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin2 gün önce kaset test yaptım hayali çizgi çıktı gördüm giidp kan verdim 5.71 çıktı bugün tekrar verdim 24 çıktı
Kayıpların için çok geçmiş olsun yeni gebeliğin de hayırlı olsunKuzum benim mtfhr genim heterozigot ama asıl sorun başka yerde homosistein diye bir değer var malesef o yüksek o yüzden gebelik lerim sorunlu oluyor 5.71 umut vermedi bana bekliyorum öyle yarın bir daha kan verrrim yükselme varsa ona göre iğne yaparım. Sen de inşallah en güzel zamanda sağlıkla gebe kalırsın kuzum
Bir doktor baktırdı buna pıhtılaşma yapan bir faktörmüş çok yüksek çıkmıştı benim o yüzden böyle oluyormuşKayıpların için çok geçmiş olsun yeni gebeliğin de hayırlı olsun
Homosistein nedir canm benim 4 gebelik kaybım bir kimyasalım var
https://resimyukle.io/r/r6xciFQS4O bu canımCanım tebrik ederim sağlıkla ilerlesinkaset testinin fotosu var mı benim de hayalet çizgi
Var ama emin olamıyorum
Benimkiler de böyle çıktı da testin yalancı çizgileri olma ihtimali daha yüksek
Evde testin varsa 2 gün sonra bşr daha yap istersen ya da direkt kan ver 2 gün sonraBenimkiler de böyle çıktı da testin yalancı çizgileri olma ihtimali daha yüksek
Canım devam etti mi artışın 24 ten sonra baktırdım mı yine? Kaç çıktı acaba24 çıktı değerim
24 ten 2 gün sonra 46 çıktı 4 gün sonra bşr daha kan vereceğim tam sınırda yükseliyor hayırlısıCanım devam etti mi artışın 24 ten sonra baktırdım mı yine? Kaç çıktı acaba
Merhaba canım kan değerin noldu arttı mi iyice ?24 ten 2 gün sonra 46 çıktı 4 gün sonra bşr daha kan vereceğim tam sınırda yükseliyor hayırlısı
Canım ne oldu kan değerim arttimi?24 ten 2 gün sonra 46 çıktı 4 gün sonra bşr daha kan vereceğim tam sınırda yükseliyor hayırlısı
Gebelik testinde cikiyomuydu peki cnm? Bu kan değerini yaptirdigindabata 5 gün kala 5,11 ile öğrenmiştim hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?