Gebeliğe Hazırlık beta hcg 5.71 çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde şuan regl e 5 gün var yumurtlama üstünden 9 gün geçti yapsam çıkar mı diye sordum cnm. Senin yumurtlama üstünden kaç gün geçmişti
Ben yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip etmemiştim ama vücudumdan yumurtlamamı anlayabiliyorum. Tahmini 10 gün sonra öğrendim bende bata 5 kala.

Ben yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip etmemiştim ama vücudumdan yumurtlamamı anlayabiliyorum. Tahmini 10 gün sonra öğrendim bende bata 5 kala.
Yarın deniyim o zaman bende. Oğlumda hatirlamiyorm adetten 3 gün önce öğrenmiştim ama yumurtlamayı hatırlayamıyorum

Merhaba canım kan değerin noldu arttı mi iyice ?
Hayır 46dan sonra artmadı ve düşük yaptım yine 4. Oldu bu canım ne yapacağım ben de bilmşyorum iğne ve corasprine rağmen böyle oldu rahim filmim de temiz anlamadım gitti

Hayır 46dan sonra artmadı ve düşük yaptım yine 4. Oldu bu canım ne yapacağım ben de bilmşyorum iğne ve corasprine rağmen böyle oldu rahim filmim de temiz anlamadım gitti
Kanaman fln mi oldu yoksa sadece değer artmayınca ilacı bırakınca mi düşük oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…