Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 5.8 kimyasal gebelik mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen haklısın benim 2 4 8 olorak ilerleyen bı artisim olmuştu o zaman bile gebeyim diye sevinmeye başlamıştım hep iyi bakmak lazım kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmek yok her zaman buna inanırım
Adete kac gun kala 4 deger gördünüz

Canım benim ilk 8 çıkmisti doktor yok dedi hani düşün 2 gün sonra 70 oldu ve dün bebisi gördük önemli olan düşük çıkması değil 2 gün sonraki artış canım
8 li deger yumurtlamadan kac gün snra cıktı canım

Benim 11. Gün bugün
Ben 11.gun test yapdim negatifdi normal kaset test.adet olcagim kesin diye oturdum ağladım bir posta sonra adet günüm gecdi normalde 1 gün bile geçmedi hiç 2 buçuk senedir hiç denk gelmedim lh testine göre 14 de gelirdi.1 gün geçince kan verdim 58 cikdi değerim.ne olcagi hiç belli olmazmis nasip işte

Benm kaset testte cok cok silik cıktı canım yumurtlamanı biliomuydun peki

Canım herkesin değeri ve yumurtlama zamanı aynı değil ki hiç başka değerlere bakıp kendini üzme çünkü önemli olan 2 günde 2 kat artışı
2 gün var adete bugün çatlamadan 11 gün geçti artar inşallah

Kızlaaarr 19 aydır gebe kalamıodum benden size tavsiye 3 günde bir çinekop çupra gibi yağ açısından zengin balık yiyin ve günde 1 tane avakado ezip içine limon sarımsak tuz ekleyin tüketin bu ay bunu yaptım ve hamile olduğumu öğrendim bugün :)

Bencede bu dediklerin çok doğru gibi geliyor bana.bende 3 buçuk aydır balık yağı kuenzim q 10 takviyesi alıyordum.arada da avakado yiyordum.2 buçuk sene sonunda hamile kaldım.

Bencede bu dediklerin çok doğru gibi geliyor bana.bende 3 buçuk aydır balık yağı kuenzim q 10 takviyesi alıyordum.arada da avakado yiyordum.2 buçuk sene sonunda hamile kaldım.
Avakado rahmi besleyen bi meyveymis sadece sarımsakda yumurta kalitesini arttırıyomus bide ayıp olmasn bu ay bol bol işkembe içtim bol sarımsaklı 3 gunde bi nerdeyse bazen hergun oda cok vitamin içeren bi çorbaymıs

Avakado rahmi besleyen bi meyveymis sadece sarımsakda yumurta kalitesini arttırıyomus bide ayıp olmasn bu ay bol bol işkembe içtim bol sarımsaklı 3 gunde bi nerdeyse bazen hergun oda cok vitamin içeren bi çorbaymıs
Hepsi bir vesile işte canım inşallah güzelce artar değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…