2 değerini adete kac gun varken gordunuz
Adete kac gun kala 4 deger gördünüzAynen haklısın benim 2 4 8 olorak ilerleyen bı artisim olmuştu o zaman bile gebeyim diye sevinmeye başlamıştım hep iyi bakmak lazım kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmek yokher zaman buna inanırım
Benimde 3 var cok sevndm smdiiAdete 3 gün falan vardı sanırım
8 li deger yumurtlamadan kac gün snra cıktı canımCanım benim ilk 8 çıkmisti doktor yok dedi hani düşün 2 gün sonra 70 oldu ve dün bebisi gördük önemli olan düşük çıkması değil 2 gün sonraki artış canım
9 ncu gun canım8 li deger yumurtlamadan kac gün snra cıktı canım
Benim 11. Gün bugün9 ncu gun canım
Test yaptın mı canımBenim 11. Gün bugün
Ben 11.gun test yapdim negatifdi normal kaset test.adet olcagim kesin diye oturdum ağladım bir postaBenim 11. Gün bugün
Testte cok silik cıktı kan degerm 5.8Test yaptın mı canım
Benm kaset testte cok cok silik cıktı canım yumurtlamanı biliomuydun pekiBen 11.gun test yapdim negatifdi normal kaset test.adet olcagim kesin diye oturdum ağladım bir postasonra adet günüm gecdi normalde 1 gün bile geçmedi hiç 2 buçuk senedir hiç denk gelmedim lh testine göre 14 de gelirdi.1 gün geçince kan verdim 58 cikdi değerim.ne olcagi hiç belli olmazmis nasip işte
Evet canım biliyordum pik olan testimin tam 11.gunu negatifdi.Benm kaset testte cok cok silik cıktı canım yumurtlamanı biliomuydun peki
Canım herkesin değeri ve yumurtlama zamanı aynı değil ki hiç başka değerlere bakıp kendini üzme çünkü önemli olan 2 günde 2 kat artışıTestte cok silik cıktı kan degerm 5.8
Demekki olabiliyor inşallah yükselir değerm canım benimEvet canım biliyordum pik olan testimin tam 11.gunu negatifdi.
2 gün var adete bugün çatlamadan 11 gün geçti artar inşallahCanım herkesin değeri ve yumurtlama zamanı aynı değil ki hiç başka değerlere bakıp kendini üzme çünkü önemli olan 2 günde 2 kat artışı
Bencede bu dediklerin çok doğru gibi geliyor bana.bende 3 buçuk aydır balık yağı kuenzim q 10 takviyesi alıyordum.arada da avakado yiyordum.2 buçuk sene sonunda hamile kaldım.Kizlaaarr 19 aydır gebe kalamıodum benden size tavsiye 3 günde bir çinekop çupra gibi yağ açısından zengin balık yiyin ve günde 1 tane avakado ezip içine limon sarımsak tuz ekleyin tüketin bu ay bunu yaptım ve hamile olduğumu öğrendim bugün :)
Avakado rahmi besleyen bi meyveymis sadece sarımsakda yumurta kalitesini arttırıyomus bide ayıp olmasn bu ay bol bol işkembe içtim bol sarımsaklı 3 gunde bi nerdeyse bazen hergun oda cok vitamin içeren bi çorbaymısBencede bu dediklerin çok doğru gibi geliyor bana.bende 3 buçuk aydır balık yağı kuenzim q 10 takviyesi alıyordum.arada da avakado yiyordum.2 buçuk sene sonunda hamile kaldım.
Hepsi bir vesile işte canım inşallah güzelce artar değerinAvakado rahmi besleyen bi meyveymis sadece sarımsakda yumurta kalitesini arttırıyomus bide ayıp olmasn bu ay bol bol işkembe içtim bol sarımsaklı 3 gunde bi nerdeyse bazen hergun oda cok vitamin içeren bi çorbaymıs
İnşallah canım inşallahHepsi bir vesile işte canım inşallah güzelce artar değerin
Inşallah canım Benim gönlünü ferah tut strest yapmamaya çalış güzel sonuçlar alırsın inşallah Rabbim kucağımizi boş bırakmasın inşallah2 gün var adete bugün çatlamadan 11 gün geçti artar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?