Amin canımInşallah canım Benim gönlünü ferah tut strest yapmamaya çalış güzel sonuçlar alırsın inşallah Rabbim kucağımizi boş bırakmasın inşallah
Dün nerdeyse hiç gözükmüyordu çizgi değerim artmış değilmi :)Inşallah canım Benim gönlünü ferah tut strest yapmamaya çalış güzel sonuçlar alırsın inşallah Rabbim kucağımizi boş bırakmasın inşallah
Gözün aydın canım muhteşem bir şeyDün nerdeyse hiç gözükmüyordu çizgi değerim artmış değilmi :)
Evet canim koyulasmisDün nerdeyse hiç gözükmüyordu çizgi değerim artmış değilmi :)
Eveet ya 5 i görünce çok üzülmüştümGözün aydın canım muhteşem bir şey
5 i görünce çok üzülmüştüm uyuyamadm hiç yaaEvet canim koyulasmis
İçini rahat tut demiştik 8-9 olan öğrenip sağlıkli devam eden gebelikler var5 i görünce çok üzülmüştüm uyuyamadm hiç yaa
İnşallah canımİçini rahat tut demiştik 8-9 olan öğrenip sağlıkli devam eden gebelikler var
Evet canım hayırlı olsun biraz daha belirginlesmis demek değerin artıyor çok sevindim adına Rabbim sağlıklı devam etmesini nasip etsin inşallahDün nerdeyse hiç gözükmüyordu çizgi değerim artmış değilmi :)
İnşallah canımEvet canım hayırlı olsun biraz daha belirginlesmis demek değerin artıyor çok sevindim adına Rabbim sağlıklı devam etmesini nasip etsin inşallah
İki gün sonra tekrarlayi eğer artarsa iki katı gebelik var demek artmazsa kimyasal demek
Böyle anlaşılmaz tek testle, çok yeni olduğu için böyle çıkmış da olabilir
Canım benim ilk 8 çıkmisti doktor yok dedi hani düşün 2 gün sonra 70 oldu ve dün bebisi gördük önemli olan düşük çıkması değil 2 gün sonraki artış canım
Ya bütün herkes hemen dış gebelik ve kimyasal mı diye düşünüyor neden çok mu araştırıyorsunuz napıosunuz. Çok yeni öğrenmişsiniz hamileliğinizi ve bir kaç defa düzenli artıp artmadığına bakarak anlayabilirsiniz. Sağlıkla ilerler inş.
Neden hemen kötüyü getirip aklınıza mutsuz ediyorsunuz ki kendinizi değerin sayısından ziyade katlanarak artması önemli sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet canim aynı yerde mi verdn kanıEki Görüntüle 2950504
Değerim iki katı artmamıs yaa
Şimdi farkettim farklı yerlerde vermişsin canım. Etkileyebilir aynı yerde ver iki gün sonraEki Görüntüle 2950504
Yok canım 1bucuk kat normal dıolar amaEvet canim aynı yerde mi verdn kanı
Pazartesi beklıcem canımŞimdi farkettim farklı yerlerde vermişsin canım. Etkileyebilir aynı yerde ver iki gün sonra
Canim bazı hastanelerde referans değerleri farklı aynı hastanede kan verEki Görüntüle 2950504
Aynen canım yazarsın yinePazartesi beklıcem canım
Pazartesi gtcem hayırlısı artıkCanim bazı hastanelerde referans değerleri farklı aynı hastanede kan ver
Gönlünü ferah tut canim güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninlePazartesi gtcem hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?