Pazartesi 200 ü gecsede bari ferahlasam canımGönlünü ferah tut canim güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle
Geçer inşallah güzel dusunelim güzel olsunPazartesi 200 ü gecsede bari ferahlasam canım
Canım 5. Ayda neden sonlandı acabaBenimde 5. Ayda sonlandırılmıştıaradan 3 sene geçti çok şükür şimdi hamileyim yine bu sefer sağlıkla ilerler inş.
Canım 5. Ayda neden sonlandı acabainşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına
O arkadaşta bendim canım aynen kan değerlerim sonucu yanlış çıkmış laboratuvar yanlış çalışmış üstündeBurda bir arkadaş vardı sadece farklı hastanede verdiği için bile 1000degerinde fark olmuştu doktor gelişmemiş diyip kürtaja yönlendirdi bekledi 2, gün sonra kan verdi değeri normal yani verdigin saat bile çok önemli aynı yerde aynı saatte kan verip bakmanız lazım laboratuvar farki tabi ki olacaktir hakkınız da hayırlısı olsun
Kmyasal sanırım cnku idrar testim aşırı silikleşmiş kaç gündür kopkoyuyduGeçer inşallah güzel dusunelim güzel olsun
Canım kmyasal sanırım ya günlerdir idrar testim kopkoyu iken bugün aşırı silik cıktıBurda bir arkadaş vardı sadece farklı hastanede verdiği için bile 1000degerinde fark olmuştu doktor gelişmemiş diyip kürtaja yönlendirdi bekledi 2, gün sonra kan verdi değeri normal yani verdigin saat bile çok önemli aynı yerde aynı saatte kan verip bakmanız lazım laboratuvar farki tabi ki olacaktir hakkınız da hayırlısı olsun
Kmyasal oldu benmde idrar testim aşırı silikleşmiş canımBenimde 5. Ayda sonlandırılmıştıaradan 3 sene geçti çok şükür şimdi hamileyim yine bu sefer sağlıkla ilerler inş.
Üzme kendini canım nasibi yokmuş demekki inşallah Rabbim en kısa zamanda yine nasip eder hem Kimyasaldan sonra hemen hamile kalan ve sağlıklı devam eden bir sürü gebelik var canım bende yaşadım kimyasal çok zor bi durum ama inan beklemekten başka çarem kalmıyorKmyasal sanırım cnku idrar testim aşırı silikleşmiş kaç gündür kopkoyuydu
Bi daha kan testi vermedin mi cok üzüldüm insallah normaldir konusmustuk gorunce baktım oyle konuyaKmyasal oldu benmde idrar testim aşırı silikleşmiş canım
Üstteki dün alttaki bugünÜzme kendini canım nasibi yokmuş demekki inşallah Rabbim en kısa zamanda yine nasip eder hem Kimyasaldan sonra hemen hamile kalan ve sağlıklı devam eden bir sürü gebelik var canım bende yaşadım kimyasal çok zor bi durum ama inan beklemekten başka çarem kalmıyor
Kimyasal ardına hemen sağlıklı gebelik oluyor çoğu kadında inşallah seninde öyle olurÜstteki dün alttaki bugün
5 32 48 iki günde bir olan degerlerm bugün aksamı bekleyp bdaha vercem kan artık kol kalmadı cnku bnde üstteki dünki test ve ilk idrar dahi deildi alttaki bu sabah ilk idrar ile olan testim akıntımda beyazdan sarıya döndü bugünBi daha kan testi vermedin mi cok üzüldüm insallah normaldir konusmustuk gorunce baktım oyle konuya
İnşallah canımKimyasal ardına hemen sağlıklı gebelik oluyor çoğu kadında inşallah seninde öyle olur
İnsallah saglıklıdır aslında artmıs kötü düşünme kötüyü cagırma kimyasal olsa da hamile kalabiliyosun kimyasal gebelik de saglıklı kadınlar da oluyomus hamile hemen kalıyorlar üzülme5 32 48 iki günde bir olan degerlerm bugün aksamı bekleyp bdaha vercem kan artık kol kalmadı cnku bnde üstteki dünki test ve ilk idrar dahi deildi alttaki bu sabah ilk idrar ile olan testim akıntımda beyazdan sarıya döndü bugün
Kmyasal oldu benmde idrar testim aşırı silikleşmiş canım
Pazartesi güzel cıksa idrar testi yanıltsa dicem ama erken gebelkk aldm ondada silik cktıİnsallah saglıklıdır aslında artmıs kötü düşünme kötüyü cagırma kimyasal olsa da hamile kalabiliyosun kimyasal gebelik de saglıklı kadınlar da oluyomus hamile hemen kalıyorlar üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?