Beta Hcg 520

Değeriniz kaçken ultrasonda gördüler. Ben en son perşembe kan vermiştim 686 çıkmıştı bugün verdim yani 5 günün sabahı 860 çıktı. Dr bana sağlıksız dış gebelik olabilir üni hastanesine git dedi. Adetimin 28 günü perşembe günü üni gideceğim. Benim de ultrasonda gözükür mü

Tesekkur ederim. Dun hcg 90 di bugun 108 dis gebelik dedi yatis yapildi kurtaj yapilacak.
yanlıs anlamayın ama araştırdınz mı? 108 olan beta ıcın nası yatış verirler ne var ki kürtaj yapıyorlar kabul etmeyin gidin evinize kendiliğinden düşmesini bekleyin. Dış gebelik demeleri için kese görünecek kadar beta yüksek olmalı, rahimde görünmeyen keseyi dış gebelik teşhisiyle kürtaja alırlar. boşuna kendinize eziyet ettirmeyin araştırın başka doktora sorun

İnşallah olur, olmazsa da çok üzülmeyin sağlıksız demek ki umarım arkası sağlıkla gelir

Dün gece 833 değerle kese görüldü. Bana da 843 değerle diğer hastane kesin dış gebelik dedi. Hatta tüpünü alalım yatış yapalım dedi. Ben tıp fakültesine gittim. Tabii kese görüldü ama değer biraz az gibi. Perşembe günü belli olacak inşallah

Kanamam var zaten arti spiralim var. Artis onu gosteriyor dedi doktor

Bence kesinlikle ünv hastanesine gidin. Detaylı muayene yapıyorlar. Çeşitli testler yapılıyor ve takip ediyorlar. Belki sizin de kese gözükür veya en azından nerede olduğunu tespit edebilirler. Bana da sağlıksız dış gebelik , tüpünü alalım hemen dediler mesela.
İnanmayın ve keseyi görmeden ama rahim içinde ama tüpte karar vermeyin . Kesenin olduğu yere ve kan tahlililerinin ve ultrason muayene sonuçlarına göre en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Dilerim sağlıklı bir sonuç alırsınız.

Allah razı olsun. Sabahtan beri ağla ağla bir hal oldum. Dr o kadar net konuştu ki kesinlikle sağlıksız dış gebelik veya kimyasal dedi. Adet günüm vs dedim önemli değil değerin az artmış dedi. Ama ölçüm aralıkları 48 saatte bir olmadı. Salı 503, perşembe 686, bugün 860 çıktı. Adeti ilk gün sayarsak 28 günüm. Kahverengi lekelenme de yok denecek kadar az geçen hafta 1-2 parmak kadar geliyordu. Bugün sadece 1 damla gelmiş. Tam lekelenme bitti derken sağlıksız olduğunu duydum dünyam başıma yıkıldı. 2 yıldır olsun diye uğraştık şimdi kendiliğinden oldu ve kaybetme ihtimali beni çok üzdü. Perşembe günü ünide kan verip takip ettireceğim umarım sizin gibi güzel sonla biter. Artık kimyasal olmasına da razıyım yeter ki dış gebelik olmasın diyorum. İnşallah benimde keseyim görebilirler

Beta hcg kişiden kişiye göre gebelşkten gebeliğe değişir kimseyle kıyaslamayın lütfen bence. Gebelik var gözüküyor bir sorun yok bencede zaten doktorunuz da sorun yok demiş 2 günde bir 2 katına cıkması gerek dedikleri sağlıklı ilerleyen gebelikler de böyle olur diye. Telaş yapmayın bende sizin gibiydim hatta ben 65.90 ile ögrenmiştim çok küçüktü daha 1 gün sonra kan sonucum beta hcg yani 98.67 çıkmıştı. 1 hafta sonra ise 1676 olmuştu siz düşünün 2 katı değil baya bi katı oldu. Ben pcos hastasıyım geç döllenme oldu bende mesela. O yüzden hiç merak etmeyin değeriniz gayet iyi içiniz rahat olsun 2 gün sonra da ciddi bir artış görürsünüz

İnşallah
Dilerim perşembe günü güzel haberlerle gelirim.siz de sağlıkla kucağınıza alın Çok teşekkür ederim

Lütfen kendinizi üzmeyin.En kötüsü dış gebelik olsa bile takip altında olacağınız için ve erken fark edileceği için ilaçla bile tedavisi mümkün.
Benim daha önce fark edilmedi ve sağ tüpüm patladı ve apandisit patladı ve hala fark edilmedi. Zehirlenmeye başlayınca ve durdurulamayan dış kanama o zaman ameliyata alındım ve fark edildi.
Yani durumunuzu lütfen mümkünse özel hastane değil de tıp fakültesi veya eğitim araştırma hastanesi takip etsin.
Benim başıma ne geldiyse özel hastanelerde geldi.
Bu yüzden şimdi tıp fakültesinden başka yere gitmiyorum ve kesin sonuçları alıyorum.
Dün evime yakın diye kan. Tahlilimi Devlet hastanesine yaptırayım dedim ve hemen yatış verip tüpümü almaya kalktı.
İçinizi ferah tutun.
En önemli olan takip altında olmanız.
Benim sağlıklı veya sağlıksız gebelik sonucu büyük ihtimalle perşembe günü belli olacak.
Fakat içim rahat. Çünkü takip altındayım ve sonuç ne olursa olsun en büyük tesellim güvenilir hekimlere sahip olmam.
Dilerim her şey gönlünüzce olur.
Lütfen kendinizi üzmeyin

Çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun. Kesinlikle öyle zaten sağlıksız gebelikse bende istemem ama vereceğimiz karar doğru karar olsun. Ben 2 yıl gebe kalmayı bekledim bir hafta önce hiç beklemezken gebeliği öğrendim ve pat diye bugün sağlıksız deyince dünyam başıma yıkıldı. Hastaneden eve nasıl geldim ağlaya ağlaya bilmiyorum. Eşimin işinden dolayı cuma günü gidicez büyük ihtimalle. Ben üniversite has daha çok güveniyorum zaten polip onlar gördü kavitede kalınlık olduğunu söylediler. Histeroskopi yaptılar bir kere bile sorgulamadım. Hep güvendim yine oraya gidip kendimi teslim edeceğim. Artık gebelikten de geçtim yeter ki doğru karar verilsin bana zararı olmasın

Çok haklısınız.
Önce sağlık.
Hakkımızda en güzeli , en hayırlısı olsun Sonucunuzu yazın lütfen .
Olumlu veya olumsuz paylaşmak her zaman iyi gelir.
Ne demişler, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
Kendinize iyi bakın.

Lütfen sizde yazın sonucumuz kötü olsa da birbirimize destek oluruz. Bizi bizden başkası anlayamaz hatta eşimiz bile tam anlayamaz...

Bence hiç kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun benim ablam adeti 2 gün geçince 70 çıkmıştı değeri. Özel hastanedeki doktor boşuna umutlanma bu değerle düşük olur vs saçmalamış bişeyler. Ablam çok üzülmüştü. Sonra devlet hastanesindeki doktor geç döllenme olabilir falan deyince morali düzeldi. Yeğenim şimdi 9 yaşında inşallah sağlıklı ilerler gebeliğiniz.

Dilerim benimki de geç döllenmedir. Yarın sabah güzel haberlerle gelirim dilerim. Çok teşekkür ederim

Lütfen sizde yazın sonucumuz kötü olsa da birbirimize destek oluruz. Bizi bizden başkası anlayamaz hatta eşimiz bile tam anlayamaz...
Merhaba , şimdi hastaneden geldim. Sabah kan verdim ve öğleden sonra sonucu aldım. BT hcg 1333 gibi bir değer söyledi hoca. Bakalım muayene edelim sahte kese mi gerçek mi , dış gebelik mi dedi.
Ve muayenede 8mm kese ve yolk sac ta oluşmuş , sağlıklı dedi.
Haftaya bugüne randevu verdi. Tıp fakültesine devam ediyorum hala.
Birazcık kanama varmış kese etrafında ama 2 hoca da var fakat önemsiz dedi, olur o kadar dediler.
Eğer haftaya bugüne kadar ateş, kanama, kasılma vs olmazsa kontrole gideceğim ve duruma bakacağız . Takip altındayım yani.
Sizden de güzel haberler bekliyorum.

Ohh çok şükür kendi haberim gibi çok sevindim gözün aydın inşallah her şey yolunda gider
Benim de dün ve bugün hiç lekelenmem olmadı. Şuan 30 günüm gün içinde bir kere belime sızı girip çıktı geçti. Her an karnım ağrıyıp iç kanama geçirririm diye korkuyorum eşimde evde yok. Yarın inşallah sabahtan bizde üniversite hastanesine gideceğiz. İnşallah senin gibi güzel haberler getirebilirim

İyi düşünelim ki iyi olsun.
her ne olursa olsun en hayırlısı olsun
İçinizi ferah tutun

İyi düşünelim ki iyi olsun.
her ne olursa olsun en hayırlısı olsun
İçinizi ferah tutun
Birazdan hastaneye gitmek için yola çıkacağız. Bir saatlik yol nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Korkudan ölecek gibi hissediyorum ellerim buz gibi resmen kanım çekildi. Hiç ağrım kanamam olmadığı için içimde olumlu düşünceler olsa da aksini yeniden duymaya hazır değilim gibi çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…