Beta Hcg 520

Sonucunuz ne oldu? Her ne olursa olsun en önemli şey sizin sağlığınız .

Sonucunuz ne oldu? Her ne olursa olsun en önemli şey sizin sağlığınız .
Maalesef olumsuz dış gebelik teşhisi koydular yatış verildi. Geceden beri hastanedeyim bugün iğne yapılacak ardından 3 - 4 gün düşüşe bakılacak. İnşallah iğne işe yarar da operasyona gerek kalmaz

Maalesef olumsuz dış gebelik teşhisi koydular yatış verildi. Geceden beri hastanedeyim bugün iğne yapılacak ardından 3 - 4 gün düşüşe bakılacak. İnşallah iğne işe yarar da operasyona gerek
Keseyi mi teşhis ettiler ? Bt hcg den mi teşhis kondu ?
lütfen kendinizi yıpratmayın.
Her şeyin hayırlısı
İstediğiniz zaman yazın.
Çok geçmiş olsun çok

Keseyi mi teşhis ettiler ? Bt hcg den mi teşhis kondu ?
lütfen kendinizi yıpratmayın.
Her şeyin hayırlısı
İstediğiniz zaman yazın.
Çok geçmiş olsun çok
İkisiyle teşhis kondu. 14 mm embriyo sağ tüpte göründü. O günün sabahında Hcg 1015 çıktı. Yatış öğlen 3 de yapıldı Hcg 950 çıktı. Bu sabah 5 de tekrar Hcg baktılar Dr 700 civarına geldiğini iğne için beklemek istediğini söyledi. Yarın sabah tekrar Hcg bakılacak yine düşüş görürse kendiliğinden düşmesini bekleyecek. Yükselirse iğne yapılacakmış. Kendiliğinden düşer inşallah iğneye gerek kalmaz

Öncelikle çok şanslısınız. İnanın bana. 2018 yılında sol tüpümde olan embriyo fark edilmedi ve patladı. 15 güne yakın çok acılar çeken biri olarak söylüyorum. Öncelik olarak fark edilmesi, yerinin tespit edilmesi büyük şans.
Sonrasında rahim filmi çektirirsiniz, doktorunuz uygun görürse Laparoskopi de olursunuz. En son kadınlar için prebiyotik , probiyotik kapsülü var. Ondan da kullanır sağlıklı şekilde acısız ve ağrısız dileğinize ulaşırsınız. Lütfen kendinizi yıpratmayın. Beden sağlığı kazanılıyor da ruh sağlığı çok zor oluyor. Ben onun da önüne geçmek için uzun zamandır psikoterapist psikolog yardımı alıyorum. Çünkü söylemesi kolay, uygulaması zordur.
İnanın geçecek.
Kendinize çok iyi bakın.

Ayrıca diyelim düşmedi inanın patlamadan alınacak ve bu size çok şey kazandıracak .

Çok teşekkür ederim sizinle konuşmak bana kendimi daha iyi hissettirdi. Galiba şanslıyım çünkü daha adetin 21 gününde hamile olduğumu öğrendim. Bu kadar kısa sürede öğrendiğim için takip yapılıp sağlıksız olduğu saptandı. Daha 4+3 ken ultrasonda göründü. Şuan değerim 770 düşmüş inşallah sabaha tekrar düşmüş olur en azından iğne almadan kurtulurum. Hem 6 ay beklemek zorunda kalmam şuan tek istediğim bu

İçinizi ferah tutun. Gerçekten çok şanslısınız çok Lütfen fırsat buldukça gelişmeleri yazın.
Ben buralardayım

Ay kızlar inşallah hepiniz hayırlı, güzel haberler alırsınız ya. Çok içten dua ediyorum sizlere. Allah kucağınızı boş bırakmasın, aratmasın sizleri inşallah. Sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza tüm isteyen ve bekleyenler olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…