Beta HCG 558 iken 3 günde 0 olur mu acil yardimm ???

P.tsi hem idrarda hemde kanda pozitif çıktı kan degerm 558 çıktı 4 buçuk haftalik hamile çıktım bugn yaptgm kan testi 0 çıktı nasıl olur bylee bilgisi olan var mı kanama faln agrimda yok ????
Doktora gittin mi kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin canım kanaman falanda olmamış nerde yaptırdın kan testi ikisinide aynı yerde mi yaptın

Doktora gittin mi kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin canım kanaman falanda olmamış nerde yaptırdın kan testi ikisinide aynı yerde mi yaptın
558 çıkan özel hastane bugün ki sağlık ocağı kimyasal olsa bile kanama gecirirdm 558 den düşse bile kanımda illa ki bı kac nokta cikmazmiydi genede en azından 0.01 olurdu degilmi

558 çıkan özel hastane bugün ki sağlık ocağı kimyasal olsa bile kanama gecirirdm 558 den düşse bile kanımda illa ki bı kac nokta cikmazmiydi genede en azından 0.01 olurdu degilmi
Canım doktora gitmelisin bu durumda en doğrusunu doktor söyler bilmiyorum ki kimyasalda illa kanama oluyormu ama çok düşmüş değerin hiç bekleme doktora git bence önlemini alıp

Canım doktora gitmelisin bu durumda en doğrusunu doktor söyler bilmiyorum ki kimyasalda illa kanama oluyormu ama çok düşmüş değerin hiç bekleme doktora git bence önlemini alıp
Ben e nabizdan kontrol ettm 00.00 yazması gerkmiyor mu burda direk 0 yazmış

Canım değerin çok yüksek çıkmış yani kimyasalda bu kadar yüksek çıkmaz diye biliyorum. En acilinden doktora git hemen

Canım bi an evvel doktora git bence :/

Hiç bekleme doktora git acilen

Iki testten biri yanlis buyuk ihtimalle. Idrarda baktin mi peki onda koyulasma var mi

İdar testi yok ben de şuan gebeliğimi adet gecikmeden önce ovulasyonla tespit etmişti evde ovulasyon vardı az önce yaptm T okdr köyü cktiki
Peki doktorunu ara bi danış yani bilemedim şimdi atsana testini buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…