- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
Yarna kadr bekliym bakalm nolucak zten sonuç doğruysa ilaki kanama ağrım olcak yanlışsa da yarına kadr doğru olanı girerler yarın olsn hayrolsn allhtan başka bsy elimden gelmiyrSen gönlünü ferah tut bu kadar yüksek bir değer 3 günde 0 a kadar düşmez. Kimyasal gebelikte bile böyle birden sıfır olmuyor ki bu değer kimyasal için yüksek bir değer. Sen eczane kapanmadan test al için rahat etsin
Allah gönlüne göre versin inşallah bebeğin seninledirYarna kadr bekliym bakalm nolucak zten sonuç doğruysa ilaki kanama ağrım olcak yanlışsa da yarına kadr doğru olanı girerler yarın olsn hayrolsn allhtan başka bsy elimden gelmiyr
Eşimde morel veriye daha çıkmamış gdiip teste almiyr yarn olsun bakalm nolack diyorDeğer hemen düşmez.bence hamilesiniz,sağlık ocağındaki yanlış.ama şuan bu kuşku içinizi kemirir,ben olsam hemen idrar testi alırdım.
İnşallah canım hayırlı haberler alırsınızEşimde morel veriye daha çıkmamış gdiip teste almiyr yarn olsun bakalm nolack diyor
Zaten e nabız çok geç işliyormuşEvet banada 1 gün sonra çıkar ddi bn e nabizdan kontrl etmek istedim bı anda 0 olmuş sonuç öyle yaziyo ama bnada ddi yarın çıkar
Hemen doktoraaaaP.tsi hem idrarda hemde kanda pozitif çıktı kan degerm 558 çıktı 4 buçuk haftalik hamile çıktım bugn yaptgm kan testi 0 çıktı nasıl olur bylee bilgisi olan var mı kanama faln agrimda yok ????
İnşallh öyledir yoksa kaç gundr sevinçten öLüyrm çok üzülürmHanımefendi tahlili iz henüz sonuçlanmış
Nerden yapabilirm onuSonuç ya çıkmamış ya da e nabıza yansımamış. Sağlık ocağında verdiyseniz onların da sitesi oluyor barkodla ordan bakın
İnternette bi aratın bulunduğunuz ilin üzerinden. Veya da sağlık ocağına telefon edin kapanmadanNerden yapabilirm onu
Tamam hemen yapiyrm çok teşekkür edrmmİnternette bi aratın bulunduğunuz ilin üzerinden. Veya da sağlık ocağına telefon edin kapanmadan
Sonucun daha çıkmamış canım gebeliğimin ilk haftalarında aynı şeyi yaşadım. Koşa koşa gittim baktım boşuna telaşlanmışım. Sisteme yansıtmamışlar sonucu. Korkma sıfır değil
Allh razi olsn içimi ferahtlatn birazSonucun daha çıkmamış canım gebeliğimin ilk haftalarında aynı şeyi yaşadım. Koşa koşa gittim baktım boşuna telaşlanmışım. Sisteme yansıtmamışlar sonucu. Korkma sıfır değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?