Beta HCG 558 iken 3 günde 0 olur mu acil yardimm ???

Dediğiniz kadar kısa sürede kanama da yoksa 0 olması bana göre imkansız ya sonucunuz çıkmamış ya test yanlış. Tekrar kan verin
Bebişiniz hep sizle olsun

Allah gönlünü ferahlatsın bu mirek günde inşallah

Yarna kadr bekliym bakalm nolucak zten sonuç doğruysa ilaki kanama ağrım olcak yanlışsa da yarına kadr doğru olanı girerler yarın olsn hayrolsn allhtan başka bsy elimden gelmiyr

Değer hemen düşmez.bence hamilesiniz,sağlık ocağındaki yanlış.ama şuan bu kuşku içinizi kemirir,ben olsam hemen idrar testi alırdım.

Sonuç 0 demesi bence pazartesiye kalmıştır ..
Yani sonuçlanmamış demek daha doğru olur..

Evet banada 1 gün sonra çıkar ddi bn e nabizdan kontrl etmek istedim bı anda 0 olmuş sonuç öyle yaziyo ama bnada ddi yarın çıkar
Zaten e nabız çok geç işliyormuş
Burda okumuştum .
...... il sağlığı kan sonuçları diye bakın internetten daha geçen okudum burda öyle bişey

P.tsi hem idrarda hemde kanda pozitif çıktı kan degerm 558 çıktı 4 buçuk haftalik hamile çıktım bugn yaptgm kan testi 0 çıktı nasıl olur bylee bilgisi olan var mı kanama faln agrimda yok ????
Hemen doktoraaaa

Cok şaşırdım bence bir yanlışlık var doktora git hemen bende 32 ile kimyasal gebelik geçirmiştim ama 1 hafta da 0 a indi yani

Sonuç ya çıkmamış ya da e nabıza yansımamış. Sağlık ocağında verdiyseniz onların da sitesi oluyor barkodla ordan bakın

Ben enson yaptırmştım sağlık ocağında aile hekiminden bakod istemiştim 9 da vermiştim öğleden sonra çıktı ara ara girip bakıyordum sonuçlandı yazıyordu sonra bi baktım sadece sonuç 0 yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…