Beta HCG 558 iken 3 günde 0 olur mu acil yardimm ???

Buda smdi yaptgm ovulasyn hamile oldgmu bilmeden önceki günlerden beri byLe çıkıyor ovulasyonm evde çok vardı takip etmek icn nerdeyse 10 gundr ypiyodm hem byLe cikiyoduEki Görüntüle 2627740
Ovulasyon testine bakma canım ben de hep pozitif çıktı ama hamile değildim. Sen hamilelik testi yap. Kan değerin baya yüksek ben 678 ile hamile olduğumu öğrendim doktor bir daha test bile istemedi. Seninde baya yüksek

Ovulasyon testine bakma canım ben de hep pozitif çıktı ama hamile değildim. Sen hamilelik testi yap. Kan değerin baya yüksek ben 678 ile hamile olduğumu öğrendim doktor bir daha test bile istemedi. Seninde baya yüksek
Canim gün bitmeden test al yap evde doktorunu ara bişey yap

İşin ilginç tarafı ağrım kanamam herhangi bi durum yok olsa anlarm 0 olması icn o hormonnlarin vücudumdan atılması lazm
İnşallah sonuç ya çıkmamıştır yada yanlıştır çünkü bi gariplik var

Gebelik testi.alin 2 3 tane evde yapin simdi derim ben yada acile gidin tekrar bi kan verin

Ay gerçekten mi ama sonuç bölümene 0 yazılmış sonuç cikmasydi hiç giriş yapilmzdi bilmiyrm vala ya inslahh dedignz gibidir
Sen gönlünü ferah tut bu kadar yüksek bir değer 3 günde 0 a kadar düşmez. Kimyasal gebelikte bile böyle birden sıfır olmuyor ki bu değer kimyasal için yüksek bir değer. Sen eczane kapanmadan test al için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…