- 30 Ekim 2019
- 345
- 703
- 53
Bugun yaptin mi onu diyorum
Bunlar p.tsi yptgm idraBence tahlil daha sonuçlanmamış. Çünkü referans değeri de yazmıyo
Hcg yi nezaman yaptın kuzumBunlar p.tsi yptgm idraEki Görüntüle 2627739 r
Buda smdi yaptgm ovulasyn hamile oldgmu bilmeden önceki günlerden beri byLe çıkıyor ovulasyonm evde çok vardı takip etmek icn nerdeyse 10 gundr ypiyodm hem byLe cikiyoduBence tahlil daha sonuçlanmamış. Çünkü referans değeri de yazmıyo
Hcg yi nezaman yaptın kuzum
P.tsi çıkan sonucmBence tahlil daha sonuçlanmamış. Çünkü referans değeri de yazmıyo
Ovulasyon testine bakma canım ben de hep pozitif çıktı ama hamile değildim. Sen hamilelik testi yap. Kan değerin baya yüksek ben 678 ile hamile olduğumu öğrendim doktor bir daha test bile istemedi. Seninde baya yüksekBuda smdi yaptgm ovulasyn hamile oldgmu bilmeden önceki günlerden beri byLe çıkıyor ovulasyonm evde çok vardı takip etmek icn nerdeyse 10 gundr ypiyodm hem byLe cikiyoduEki Görüntüle 2627740
Canim gün bitmeden test al yap evde doktorunu ara bişey yapOvulasyon testine bakma canım ben de hep pozitif çıktı ama hamile değildim. Sen hamilelik testi yap. Kan değerin baya yüksek ben 678 ile hamile olduğumu öğrendim doktor bir daha test bile istemedi. Seninde baya yüksek
İşin ilginç tarafı ağrım kanamam herhangi bi durum yok olsa anlarm 0 olması icn o hormonnlarin vücudumdan atılması lazmCanim gün bitmeden test al yap evde doktorunu ara bişey yap
İnşallah öylede sabahtandr kontrol ediyrm tekrar tekrarBence sonuç daha çıkmadı biraz daha bekleyin
İnşallah sonuç ya çıkmamıştır yada yanlıştır çünkü bi gariplik varİşin ilginç tarafı ağrım kanamam herhangi bi durum yok olsa anlarm 0 olması icn o hormonnlarin vücudumdan atılması lazm
Canım sen sağlık ocağına ne zaman kan verdin ?İnşallah öylede sabahtandr kontrol ediyrm tekrar tekrar
Bugn saat 9 buçuk gibiCanım sen sağlık ocağına ne zaman kan verdin ?
Peki sonuç ne zaman çıkar diye sordun mu? Benim sağlık ocağı bir gün sonra çıkarıyor mesela sonucuBugn saat 9 buçuk gibi
Evet banada 1 gün sonra çıkar ddi bn e nabizdan kontrl etmek istedim bı anda 0 olmuş sonuç öyle yaziyo ama bnada ddi yarın çıkarPeki sonuç ne zaman çıkar diye sordun mu? Benim sağlık ocağı bir gün sonra çıkarıyor mesela sonucu
Aile hekimini ara sonuç içinEvet banada 1 gün sonra çıkar ddi bn e nabizdan kontrl etmek istedim bı anda 0 olmuş sonuç öyle yaziyo ama bnada ddi yarın çıkar
Niye stres yapıyorsun o zaman :) sonuç çıkmamış işteEvet banada 1 gün sonra çıkar ddi bn e nabizdan kontrl etmek istedim bı anda 0 olmuş sonuç öyle yaziyo ama bnada ddi yarın çıkar
Ay gerçekten mi ama sonuç bölümene 0 yazılmış sonuç cikmasydi hiç giriş yapilmzdi bilmiyrm vala ya inslahh dedignz gibidirNiye stres yapıyorsun o zaman :) sonuç çıkmamış işte
Sen gönlünü ferah tut bu kadar yüksek bir değer 3 günde 0 a kadar düşmez. Kimyasal gebelikte bile böyle birden sıfır olmuyor ki bu değer kimyasal için yüksek bir değer. Sen eczane kapanmadan test al için rahat etsinAy gerçekten mi ama sonuç bölümene 0 yazılmış sonuç cikmasydi hiç giriş yapilmzdi bilmiyrm vala ya inslahh dedignz gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?