• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 606 ne olur bakın benle aynı durumda olan var mı

yarenCu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
35
3
1
34
mrb kızlar bugün kan verdim iki gün gecikmeyle 606 çıktı beta hcg doktor değer düşük dedi takip edecek çarşamba tekrar kan istedi sizce değer normal mi çok korkuyorum iki ay önce düşük yaşadım yine hüsran olur diye çok korkuyorum

mrb kızlar bugün kan verdim iki gün gecikmeyle 606 çıktı beta hcg doktor değer düşük dedi takip edecek çarşamba tekrar kan istedi sizce değer normal mi çok korkuyorum iki ay önce düşük yaşadım yine hüsran olur diye çok korkuyorum
Gayet iyi doktora takılmayın bilmeden konuşmuş iki gün sonra tekrar kan verin ben öğrendiğimde betam 25 di

Neye göre düşük dedi, gecikmeye göre mi? Kese gorunmemistir zaten, düşük olan neymiş yani, 5ten sonraki her değer pozitiftir, günler geçip gebeliğin gelişmesi beklenir, düşük yüksek demek çok doğru olmaz şu durumda, hayırlısı olsun inşallah

İki üç günlük gecikmeye göre düşük dedi
Neye göre düşük dedi, gecikmeye göre mi? Kese gorunmemistir zaten, düşük olan neymiş yani, 5ten sonraki her değer pozitiftir, günler geçip gebeliğin gelişmesi beklenir, düşük yüksek demek çok doğru olmaz şu durumda, hayırlısı olsun inşallah
iki üç günlük gecikmeye göre düşük dedi

Canınızı yok yere sıkmayın. Ben regl günümde 130küsür ile öğrendim artıştır önemli olan

Kız benim 1 hafta gecikmişti beta 100 küsürdü tam hatırlamıyorum ama 150 yoktu yani. Geç döllenmeymiş ondanmış. Bir daha bütün sürecim normal ilerledi. Hiç korkma. 600 gayet iyi bir değer

Back
X