Canimmm hamissin iste erken ogrenmissin ne guzel eabbum kucagina saglikla almayi nasip etsin insallahAdetime 8 gün var ama bugün kan tahlili yaptırdım betam 64.28 hala emin olamıyorum buna benzer durum yaşan oldumu
Gayet güzel çıkmış,hayırlı olsunAdetime 8 gün var ama bugün kan tahlili yaptırdım betam 64.28 hala emin olamıyorum buna benzer durum yaşan oldumu
Aminnnnnnn ayhhhh hala ağlıyorum Allahım herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahCanimmm hamissin iste erken ogrenmissin ne guzel eabbum kucagina saglikla almayi nasip etsin insallah
Allah razı olsun isteyen herkes bu duyguyu tatsın yaşasınGayet güzel çıkmış,hayırlı olsun
Adetime 8 gün var ama bugün kan tahlili yaptırdım betam 64.28 hala emin olamıyorum buna benzer durum yaşan oldumu
Allah razı olsun ama sanırım dayanamıycam yarın yine yaptırcam belli olurmu yarın peki yükselirmi uzun zamandır beklıodum hala şoktayımdaOhh maşallah çok erken öğrenmişsin. 2 gün sonra aynı saatte tekrar et canım. %60 artması lazım en az. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun ama sanırım dayanamıycam yarın yine yaptırcam belli olurmu yarın peki yükselirmi uzun zamandır beklıodum hala şoktayımda
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içiBelli olur tabiki canım. Ama çıkan değer kafa karıştırır. Artış sağlıklımı değilmi bunu anlayabilmek için 48 saat geçmesi daha doğru olur
SanırımBüyük ihtimal yumurtlama günü gebe kaldın, hayırlı olsun
Evet o yüzden şimdi kümse hiç bişeye bakmıyor bekle falan diyorlar az önce doktorumu aradım da pazartesini bekleyelim dediHayirli ugurlu olsun canim adet gununu bekleseydin bikac gune keseyi gormeye giderdin baya erken ama guzel bir degerle ogrenmissin
kimyasal. büyük ihtimalle. ben bu durumu iki kere yaşadım çünkü. ama hamilelik istiyosan kimyasaldan sonraki ay hamile kalmak daha kolay oluyoArkadaşlar benim değerim de pazartesi 123 , Çarşamba 187 , ve bugün 284 çıktı iki katı artmıyor değerler acaba kimyasal yada dış gebelik felan mi aranızda böyle durumla karşılaşan oldu mu
Peki canım kimyasal da başka belirti vs oluyor mu sen nası anlamıştın ve sonrasında neler oldu kusura bakma çok soru soruyorum ama başıma ilk defa geldi böyle bişey. Bazıları geç dollenme den yavaş artıyor felan dedi emin olamadım benimde hemen ilk aklıma kimyasal geldi cunki. Kurtaj felan olmadın dmi kndiliginden mi düştü yanikimyasal. büyük ihtimalle. ben bu durumu iki kere yaşadım çünkü. ama hamilelik istiyosan kimyasaldan sonraki ay hamile kalmak daha kolay oluyo
İkinci güne bir 2 katına mi artmıştı degerlerinizBende bata 8 kala öğrenmiştimdeğerim 30 du. Şimdi bebeğim yaşını doldurdu :) hayırlı olsun
İlki 29.90İkinci güne bir 2 katına mi artmıştı degerleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?