Beta Hcg 64.28

Adetime 8 gün var ama bugün kan tahlili yaptırdım betam 64.28 hala emin olamıyorum buna benzer durum yaşan oldumu

Ohh maşallah çok erken öğrenmişsin. 2 gün sonra aynı saatte tekrar et canım. %60 artması lazım en az. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Ohh maşallah çok erken öğrenmişsin. 2 gün sonra aynı saatte tekrar et canım. %60 artması lazım en az. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun ama sanırım dayanamıycam yarın yine yaptırcam belli olurmu yarın peki yükselirmi uzun zamandır beklıodum hala şoktayımda

Allah razı olsun ama sanırım dayanamıycam yarın yine yaptırcam belli olurmu yarın peki yükselirmi uzun zamandır beklıodum hala şoktayımda

Belli olur tabiki canım. Ama çıkan değer kafa karıştırır. Artış sağlıklımı değilmi bunu anlayabilmek için 48 saat geçmesi daha doğru olur

Arkadaşlar benim değerim de pazartesi 123 , Çarşamba 187 , ve bugün 284 çıktı iki katı artmıyor değerler acaba kimyasal yada dış gebelik felan mi aranızda böyle durumla karşılaşan oldu mu

kızlar merhaba, transfer sonrası beta hcg değerleriniz nasıldı
10. gün 156
12. gün 400
14. gün 647 sizce normal mi

Arkadaşlar benim değerim de pazartesi 123 , Çarşamba 187 , ve bugün 284 çıktı iki katı artmıyor değerler acaba kimyasal yada dış gebelik felan mi aranızda böyle durumla karşılaşan oldu mu
kimyasal. büyük ihtimalle. ben bu durumu iki kere yaşadım çünkü. ama hamilelik istiyosan kimyasaldan sonraki ay hamile kalmak daha kolay oluyo

kimyasal. büyük ihtimalle. ben bu durumu iki kere yaşadım çünkü. ama hamilelik istiyosan kimyasaldan sonraki ay hamile kalmak daha kolay oluyo
Peki canım kimyasal da başka belirti vs oluyor mu sen nası anlamıştın ve sonrasında neler oldu kusura bakma çok soru soruyorum ama başıma ilk defa geldi böyle bişey. Bazıları geç dollenme den yavaş artıyor felan dedi emin olamadım benimde hemen ilk aklıma kimyasal geldi cunki. Kurtaj felan olmadın dmi kndiliginden mi düştü yani

Bende bata 8 kala öğrenmiştimdeğerim 30 du. Şimdi bebeğim yaşını doldurdu :) hayırlı olsun

İkinci güne bir 2 katına mi artmıştı degerleriniz
İlki 29.90
2. 78
3. 330
4. 560
5. 1200
Bukadar çok yapmamın nedeni daha önce dış gebelik ve ameliyatlık oldum, kimyasal yaşadım Korkudan yaptırdım dr önerisiyle. 330 ile 560 arası 48 saat olmadı dr morelimi bozunca yaptım 24 saat falan geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…