- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
Oh ne güzel bak bu da iyiye işaret hayırlı haberle gel inşallah yarınYok kuzum benim şuana kadar hiç kanama lekelenme olmadı. Şuan sadece göğüs ağrısı bide hafif kasik ağrısı oluyor o kadar başka biseyim yok
Ya ben bugün kan verdim sonuç 420 den 336 ya düşmüş düşük mu yapacam ben yani kafam karıştıOh ne güzel bak bu da iyiye işaret hayırlı haberle gel inşallah yarın
Bugün kan verdim değerim 420 den 336 ya düşmüş galiba düşük yapacaminşallah sağlıcakla alırsınız kucaginiza
Doktor bişey dedi mi canım muayenede düşük belli oluyor çünkü. Kese göründü demiştin düşük olacaksa kesenin yapısı bozuk çıkıyo ultrasonda benim önceki düşükte doktor söylemişti kesenin yapısı bozulmaya başlamış düşük olacak diyeYa ben bugün kan verdim sonuç 420 den 336 ya düşmüş düşük mu yapacam ben yani kafam karıştı
Kuzum doktora gitmedim mesai saati bitiminde acilden verdim ben . Peki kuzum kendiliğinden mi düşük oluyor kurtaj felan gerek oluyor mu çok korkuyorum birde senin kanama nası başladı bende hiç bişey yokDoktor bişey dedi mi canım muayenede düşük belli oluyor çünkü. Kese göründü demiştin düşük olacaksa kesenin yapısı bozuk çıkıyo ultrasonda benim önceki düşükte doktor söylemişti kesenin yapısı bozulmaya başlamış düşük olacak diye
Bana doktor kanama yokken söylemişti kese bozulmaya başlamış diye. Yatırıp kürtaja alacaktı ama ben istemedim o anki psikolojiyle. Sonra eve gittik bi başladı kanamam lavaboda farkettim koca koca pıhtılar düştü ben ilk defa yaşadığım için korktum tabi Allah'tan görümcem yanımdaydı yardımcı oldu yürüyemiyodum bile sancıdan ve kanamadan sonra bayılmışım zaten hastaneye götürmüşler gözümü açtım kürtaj için doktor bekliyolardı baya bi ağrı da oldu kürtaj sırasında Allah tekrarını göstermesin kimseye de bu şekilde acı yaşatmasın inşallahKuzum doktora gitmedim mesai saati bitiminde acilden verdim ben . Peki kuzum kendiliğinden mi düşük oluyor kurtaj felan gerek oluyor mu çok korkuyorum birde senin kanama nası başladı bende hiç bişey yok
Bugün kan verdim değerim 420 den 336 ya düşmüş galiba düşük yapacaminşallah olmaz canım ya üzme kendini stres daha kötü yapiyo kasma kendiniBugün kan verdim değerim 420 den 336 ya düşmüş galiba düşük yapacam
ben evde düşürdüm bebegimin kalbi durduğunda kürtaj ilkinde olduğum için ikincide olmak istemedim gayet kolay oldu benim korkmaKuzum doktora gitmedim mesai saati bitiminde acilden verdim ben . Peki kuzum kendiliğinden mi düşük oluyor kurtaj felan gerek oluyor mu çok korkuyorum birde senin kanama nası başladı bende hiç bişey yok
Ya kürtaja gerek kalmadan ilaç la düşrmuüyor lar mı. Bende ilk gebelikte kurtaj oldum kalbi durmustu istemedim kürtajı ama kese büyük olduğu için ilaçla düşmez dediler kurtaj olmuştum. Bunda kese büyük olacağını sanmıyorum değerim zaten düşüktü korkuyorum aynı şeyleri yasamaktanBana doktor kanama yokken söylemişti kese bozulmaya başlamış diye. Yatırıp kürtaja alacaktı ama ben istemedim o anki psikolojiyle. Sonra eve gittik bi başladı kanamam lavaboda farkettim koca koca pıhtılar düştü ben ilk defa yaşadığım için korktum tabi Allah'tan görümcem yanımdaydı yardımcı oldu yürüyemiyodum bile sancıdan ve kanamadan sonra bayılmışım zaten hastaneye götürmüşler gözümü açtım kürtaj için doktor bekliyolardı baya bi ağrı da oldu kürtaj sırasında Allah tekrarını göstermesin kimseye de bu şekilde acı yaşatmasın inşallah
Seninde mi değerin düşüktü kuzum . Benim düşük yani düşmeye başlamış zor olmaz dmi çok kanama felan oluyor mu . Bende kurtaj olmak istemiyorum .ben evde düşürdüm bebegimin kalbi durduğunda kürtaj ilkinde olduğum için ikincide olmak istemedim gayet kolay oldu benim korkma
1yok canım benim zor olmadi zaten 2.5 aylıktı doktor kalbi durmuş dedi kürtaj dedi radyolojideki uzman dedi kalp atışı duyulmuyo ama 1ay bekle zaten düşürürsün varsada gelirsen inşallah kalbini dinleriz dediSeninde mi değerin düşüktü kuzum . Benim düşük yani düşmeye başlamış zor olmaz dmi çok kanama felan oluyor mu . Bende kurtaj olmak istemiyorum .
1yok canım benim zor olmadi zaten 2.5 aylıktı doktor kalbi durmuş dedi kürtaj dedi radyolojideki uzman dedi kalp atışı duyulmuyo ama 1ay bekle zaten düşürürsün
bir hafta sonra gece 3te basladi 3.15 'te bitti sonra biraz toparladıktan sonra normal adet gibi azar azar kan devam etti sabah uyandım 8de kalktım doktoruma gittim küçük parçalar kalmış şu iç yürüyüş yap düşer temelli dediSeninde mi değerin düşüktü kuzum . Benim düşük yani düşmeye başlamış zor olmaz dmi çok kanama felan oluyor mu . Bende kurtaj olmak istemiyorum .
Bence doktor kontrolünde olmalısın canım düşük evde kendi kendine olması gereken bişey değil Allah korusun başka sıkıntılar çıkabilir. İnşallah kolayca atlatırsın. Bu kaçıncı düşük olacak? İki ve sonrasına araştırma gerekiyor çünkü. Ben yaşım genç olmasına rağmen rahim filmine bile girmek zorunda kalmıştım düşükler nedeniyle. Umarım ciddi bi sorun yoktur Rabbim hiç yaşanmamışa döndürsünYa kürtaja gerek kalmadan ilaç la düşrmuüyor lar mı. Bende ilk gebelikte kurtaj oldum kalbi durmustu istemedim kürtajı ama kese büyük olduğu için ilaçla düşmez dediler kurtaj olmuştum. Bunda kese büyük olacağını sanmıyorum değerim zaten düşüktü korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan
Kuzuum bu ikinci kaybım ama ilkinin kalbi durdu ve kann pihtilasmasi dan dolayı kaybettim . Bu ikinci hamileligimde ise yani şuan tam düşük şey olmadı şuan gerçekten hamile miyim yoksa dış gebelik m8 kimyasal m8 ben bunu bilmiyorum . Doktora dha gitmedim yarın sabah tekrar kan verip perşembe günü doktora gidecem . Ultrasonda herşey belli olur . Ben bu gebeligimin devamı gelmez diye zaten düşünüyordum ben bu ay prolaktin ilacı kullandım aynı zmanda adet sokturucu içtim o yüzden umudum yoktu şuan üzülmüyorum bunda da vardır bi hayr . Sadece korkuyorumBence doktor kontrolünde olmalısın canım düşük evde kendi kendine olması gereken bişey değil Allah korusun başka sıkıntılar çıkabilir. İnşallah kolayca atlatırsın. Bu kaçıncı düşük olacak? İki ve sonrasına araştırma gerekiyor çünkü. Ben yaşım genç olmasına rağmen rahim filmine bile girmek zorunda kalmıştım düşükler nedeniyle. Umarım ciddi bi sorun yoktur Rabbim hiç yaşanmamışa döndürsün
Kuzum 2bucuk aylık dedin ya normal düşük nası oldu benim ilk kaybimda 6 haftalik idi doktor kesinlikle kndi düşmez kese büyük kurtaj olman lazım dedi bana ve kurtaj olmuştum hatta cok ısrar ettim o zman ilaç verin öyle düşsün diye ikna edememist8m1yok canım benim zor olmadi zaten 2.5 aylıktı doktor kalbi durmuş dedi kürtaj dedi radyolojideki uzman dedi kalp atışı duyulmuyo ama 1ay bekle zaten düşürürsün varsada gelirsen inşallah kalbini dinleriz dedi
Aynen canım herşey ultrasonda belli olur sen yine de kanını da ver doktor gerekli şeyleri söyler zaten sana. Umarım en kolay şekilde atlatırsın bugünleri. Bi sorunun yokmuş en kısa zamanda Rabbim hayırlısından bi evlat nasip etsin inşallahKuzuum bu ikinci kaybım ama ilkinin kalbi durdu ve kann pihtilasmasi dan dolayı kaybettim . Bu ikinci hamileligimde ise yani şuan tam düşük şey olmadı şuan gerçekten hamile miyim yoksa dış gebelik m8 kimyasal m8 ben bunu bilmiyorum . Doktora dha gitmedim yarın sabah tekrar kan verip perşembe günü doktora gidecem . Ultrasonda herşey belli olur . Ben bu gebeligimin devamı gelmez diye zaten düşünüyordum ben bu ay prolaktin ilacı kullandım aynı zmanda adet sokturucu içtim o yüzden umudum yoktu şuan üzülmüyorum bunda da vardır bi hayr . Sadece korkuyorumbu arada rahmimde her hangi bir sorun yok kuzum ben haziran ayında histeroskopi oldum zaten ve hemen hamile kaldım doktorum rahmimin tertemiz olduğunu hamilelik için bi neden olmadığını söyledi dediği gbi de oldu hemen hamile kaldım
İnşallah canım inşallah çok sağol allah razı olsunAynen canım herşey ultrasonda belli olur sen yine de kanını da ver doktor gerekli şeyleri söyler zaten sana. Umarım en kolay şekilde atlatırsın bugünleri. Bi sorunun yokmuş en kısa zamanda Rabbim hayırlısından bi evlat nasip etsin inşallah
Allah hepimizden razı olsun canım bol bol dua et ne zaman dua kapının açık olacağını bilemiyo insanİnşallah canım inşallah çok sağol allah razı olsun
canım benim doktorum çok iyi denk geldi bana kürtaj dediler 11 haftayi bitirmistik kalbi durmuş bende bebeği çok istediğimi beklemek istediğimi söyleyince radyoloji doktoruda görsün dediler ve allah razı olsun ondan ikinci kaybım kürtaj olmak istemiyorum dedim ilki kurtajdi oda tamam dedi 1ay bekleyelim küçük olduğu için eğer gerçekten kalbi durmuşsa kendi düşer korkma dedi eve geldim 1hafta sonra hafif kanamam oldu gece 3 te başladı 3.15te bitti biraz acı oluyo ama çok değil dayaniliyor yani ertesi günde doktoruma gittim bana baktı küçük parçalar kalmış su iç yürüyüş yap düşer temelli dedi bide bana 3 hap verdi bunlar yurt dışından geliyo ecz yok almaya kalksan bin lira demişti bi hafta sonra gittim normaldi herşeyKuzum 2bucuk aylık dedin ya normal düşük nası oldu benim ilk kaybimda 6 haftalik idi doktor kesinlikle kndi düşmez kese büyük kurtaj olman lazım dedi bana ve kurtaj olmuştum hatta cok ısrar ettim o zman ilaç verin öyle düşsün diye ikna edememist8m
Valla doktorun çok ıyimis kuzuum senin herkese böyle iyi doktorlar denk gelmiyor kurtaj siz seysz düşürmüşsün . İnşallah bende öyle olurumcanım benim doktorum çok iyi denk geldi bana kürtaj dediler 11 haftayi bitirmistik kalbi durmuş bende bebeği çok istediğimi beklemek istediğimi söyleyince radyoloji doktoruda görsün dediler ve allah razı olsun ondan ikinci kaybım kürtaj olmak istemiyorum dedim ilki kurtajdi oda tamam dedi 1ay bekleyelim küçük olduğu için eğer gerçekten kalbi durmuşsa kendi düşer korkma dedi eve geldim 1hafta sonra hafif kanamam oldu gece 3 te başladı 3.15te bitti biraz acı oluyo ama çok değil dayaniliyor yani ertesi günde doktoruma gittim bana baktı küçük parçalar kalmış su iç yürüyüş yap düşer temelli dedi bide bana 3 hap verdi bunlar yurt dışından geliyo ecz yok almaya kalksan bin lira demişti bi hafta sonra gittim normaldi herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?