Beta Hcg 64.28

Kese olması gereken yerdeyse sorun yok :) sen gördün mü nerde olduğunu senin adına çok sevindim kendim de aynısını yaşadığım için galiba herkeste güzel sonuçlar çıksın diye umut ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah ilk mi olacak Allah izin verirse?

Kuzum açıkçası kesenin nerde olduğunu sordum ama doktor demedi. Bi sürü sordum adama dış gebelik mi kimyasal mi diye en sonunda sert bi şekilde baktı adamın kafasını sısirdim baya . Sonrasında bişey demedim kan ver pazartesi ara beni dedi k verdim 420 çıktı pazartesi arayacam tekrar kuzum. Yani olumsuz bişey olsa derdi demi .
Evet eğer olursa ilk bebek olacak kuzum ama ikinci hamileligim bu . Eylül ayında kurtaj oldum kalbi durdu

Allah'ım hayırlıysa nasip etsin canım öyle dua et hep. Keşke keseyi sana da gösterseymiş doktor. Ben keseyi görmek için gittiğimde sordum dış gebelik demişlerdi ama durum ne diye ekranı bana döndürüp gayet normal gebelik işte burda da kesen var dedi çok şükür benim de daha önceden kayıplarım vardı hiç üzülme Rabbim ol derse oluyo hiç bişey önüne geçemez emin olabilirsin bi de anormal bişey olsa kesin söylerdi onlar en kötü ihtimali bile söylüyolar çünkü kafana fazla takma pazartesiden sonra herşey netleşir inşallah bana da haber verirsin şu an bil çok sevindim senin adına

Canm hiçç bunlarla kafanı bulandırma gönlümüzü ferah tutalım betası çok iyi artan da sonunda allah korusun kotu bişeyle karşılaşabilio bunun asla garantisi yok o yüzden içimizi ferah tutup yavrucuklarımıza güvenicez ve Allaha emanet edicez

Arkadaşlar benim değerim de pazartesi 123 , Çarşamba 187 , ve bugün 284 çıktı iki katı artmıyor değerler acaba kimyasal yada dış gebelik felan mi aranızda böyle durumla karşılaşan oldu mu
dış gebelikte sayı 3 4kati artıyo yavaş ilerliyo kimyasal değildir büyük ihtimal hareketlerinize dikkat edin vitaminlerinizi ve progestanlari saatinde içmeye özen gösterin inşallah sağlıcakla ilerler gebeliginiz bol bol dinlenin

Cok sağol canım Rabbim hayırlısını versin inşallah bende öyle dua ediyorum elden de bişey gelmiyor inşallah hayırlısı ne ise o olur. Ya keseyi gösterdi bana ama nerde olduğunu demedi belkide emin olmak istiyor öyle söyleyecek bende anlamadım kuzum . Yarın bişeyler der kesin

Cok haklısın canım elimizden bişey gelmiyor dua dan başka. İnşallah hayırlısı ile bizlere tutunurlar minnoş lar

Sadece B12 alıyorum ama progestan felan vermedi doktor canım bana çok önemli mi onu kullanmak

2ye katlar duzenli devam eder insallah. Tebrik ederim :)

Sadece B12 alıyorum ama progestan felan vermedi doktor canım bana çok önemli mi onu kullanmak
gebelik iyice tutunsun diye canım veriliyor hani düşük ve kalp durması olmasın diye bilemiyorum belki doktorun gerek duymamıştır bana vermişti ona rağmen kalbi durdu önceki doktorum vermemişti ertesi gün başka doktora gitmiştim o vermişti ama geç kaldım

İnşallah canım dikkat et kendine yine de bi de benim günüm geçmeden önce lekelenmem başlamıştı kahverengi ve gebeliği öğrendikten sonra da bir aya yakın devam etti sayılır çok çok az bişeydi arada bi öyle bi ağrı giriyodu ki çok korkuyodum hatta dış gebelik olduğuna bile inanmıştım keseyi görmeden önce. Çok şükür hepsi geçti bitti senin var mı öyle bi sorunun?

Anladım canım belki ilerleyen zamanlarda verirse . Şuan için vermedi .

Yok kuzum benim şuana kadar hiç kanama lekelenme olmadı. Şuan sadece göğüs ağrısı bide hafif kasik ağrısı oluyor o kadar başka biseyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…