Değerin gayet güzelkızlar merhaba, transfer sonrası beta hcg değerleriniz nasıldı
10. gün 156
12. gün 400
14. gün 647 sizce normal mi
Cok gecmis olsun canim Rabbim bi dha aynısını yaşatmasın. Dış gebelik de nasıldı peki değerlerin yada belirtisi . Şuan durumum böyle olduğu için soruyorum kusura bakma . Değerlerim normal artmıyor cunki bi belirti de yokİlki 29.90
2. 78
3. 330
4. 560
5. 1200
Bukadar çok yapmamın nedeni daha önce dış gebelik ve ameliyatlık oldum, kimyasal yaşadım Korkudan yaptırdım dr önerisiyle. 330 ile 560 arası 48 saat olmadı dr morelimi bozunca yaptım 24 saat falan geçmişti
Canım 10 sene geçti değeri inan hatırlamıyorum. İdrar pozitif çıktı kan verdim kaçtı hatırlamıyorum ama saçma sapan artıyordu. Rahimde ne kese ne bebek yok. En son radyolojide ayrıntılı usg çekildim tüp genişliyor teşhisi konuldu apar topar ameliyata alındım. Allahtan tüpüm patlamadan temizlendi. Belirti olarakta siyah kanamam ve ağrım vardı düşük olcak sanmıştım. Ama ben bilmeden midemden röntken fikmi çekilmiştim dr ondan olabilir dedi. Kimyasala gelince adetim bşr kaç gün geçti iştahım arttı falan tahlil yaptırdık 120 2. Tahlilde 60a indi sonra sıfırlandı adet oldumÇok geçmiş olsun canım Rabbim bi dha yaşatmasın. Dış gebelik
Cok gecmis olsun canim Rabbim bi dha aynısını yaşatmasın. Dış gebelik de nasıldı peki değerlerin yada belirtisi . Şuan durumum böyle olduğu için soruyorum kusura bakma . Değerlerim normal artmıyor cunki bi belirti de yok
Anladım canım çok çok geçmiş olsun Rabbim kimsenin başına da vermesin . İnşallah benim için de hayırlısı olur. Cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim canım allah razı olsun .Canım 10 sene geçti değeri inan hatırlamıyorum. İdrar pozitif çıktı kan verdim kaçtı hatırlamıyorum ama saçma sapan artıyordu. Rahimde ne kese ne bebek yok. En son radyolojide ayrıntılı usg çekildim tüp genişliyor teşhisi konuldu apar topar ameliyata alındım. Allahtan tüpüm patlamadan temizlendi. Belirti olarakta siyah kanamam ve ağrım vardı düşük olcak sanmıştım. Ama ben bilmeden midemden röntken fikmi çekilmiştim dr ondan olabilir dedi. Kimyasala gelince adetim bşr kaç gün geçti iştahım arttı falan tahlil yaptırdık 120 2. Tahlilde 60a indi sonra sıfırlandı adet oldum
Anladım canım çok çok geçmiş olsun Rabbim kimsenin başına da vermesin . İnşallah benim için de hayırlısı olur. Cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim canım allah razı olsun .
kürtaj olmadım adet gibi düşük oldu 10 gün sürdü kanamaPeki canım kimyasal da başka belirti vs oluyor mu sen nası anlamıştın ve sonrasında neler oldu kusura bakma çok soru soruyorum ama başıma ilk defa geldi böyle bişey. Bazıları geç dollenme den yavaş artıyor felan dedi emin olamadım benimde hemen ilk aklıma kimyasal geldi cunki. Kurtaj felan olmadın dmi kndiliginden mi düştü yani
Ne demek canım sendende Allah razı olsun. İnşallah korktuğuna uğratmadan sağlıcakla kucağına aldırsın bebeğini. Dr ne diyor bu duruma?Anladım canım çok çok geçmiş olsun Rabbim kimsenin başına da vermesin . İnşallah benim için de hayırlısı olur. Cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim canım allah razı olsun .
Anladım canım çok geçmiş olsun Rabbim aynısını yaşatmasınkürtaj olmadım adet gibi düşük oldu 10 gün sürdü kanama
Doktora yarın gidecem canım. Ne diyecek bakalim çok merak ediyorum . İnşallah olumlu şeyler söylerNe demek canım sendende Allah razı olsun. İnşallah korktuğuna uğratmadan sağlıcakla kucağına aldırsın bebeğini. Dr ne diyor bu duruma?
İnşallah dış gebelik felan olmaz canım allah korusun . Kurtaj d felan olmak istemiyorum ben ilk kaybimda kurtaj oldum çok zor toparladım kndimi .Kimyasal gebelikte değer 200 ün üstüne çıkmaz diyorlar canım. Tekrar düşüşe geçermiş. Dış gebelikte düzensiz bir şekilde artmaya devam eder diye biliyorum ben. Tekrar bi kan ver doktorun ona göre yönlendirir zaten
İyi düşün iyi olsun canım haber et banadaDoktora yarın gidecem canım. Ne diyecek bakalim çok merak ediyorum . İnşallah olumlu şeyler söyler
14. Gün iki katına çıkmamış 800 olması gerekirken 647de kalmıs doktorum az artmıs ama olabiliyo bazen dedi cok acıklama da yapmadı cok tedirgnimDeğerin gayet güzel
Tamam canım benim cook sağolİyi düşün iyi olsun canım haber et banada
Hiç belli olmaz bence hemen paniğe kapılma. Benim de değerlerim seninkini gibi tam iki kat artmıyodu hatta az az artıyodu dış gebelikte deyip kürtaj ediceklerdi ama aldırmadık ve çok şükür sağlıklı bir gebelik çıktı Allah'ım kucağıma almayı da nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Herkeste aynı durum olacak diye bişey yok yani ben yaşadım tecrübe etmiş oldum bunu inşallah seninki de öyledirArkadaşlar benim değerim de pazartesi 123 , Çarşamba 187 , ve bugün 284 çıktı iki katı artmıyor değerler acaba kimyasal yada dış gebelik felan mi aranızda böyle durumla karşılaşan oldu mu
Peki canım sen ne kadar bekledin kan tahlili ni sürekli vermiş miydin ne zamandan sonra normalde döndü. İnşallah benimde seninki gbi olur canım dua ediyorum öyle. Bazı doktorlar hemen olumsuz deyip kurtaj şey derdinde oluyor iyi doktor bulmak çok önemli gerçekten. Sen ne güzel beklemişsin canım bebeğin duan yanında masallah Rabbim ona uzun ömürler versinHiç belli olmaz bence hemen paniğe kapılma. Benim de değerlerim seninkini gibi tam iki kat artmıyodu hatta az az artıyodu dış gebelikte deyip kürtaj ediceklerdi ama aldırmadık ve çok şükür sağlıklı bir gebelik çıktı Allah'ım kucağıma almayı da nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Herkeste aynı durum olacak diye bişey yok yani ben yaşadım tecrübe etmiş oldum bunu inşallah seninki de öyledir
Amin canım inşallah ben bir hafta boyunca iki günde bi kan verdim sonuç hep az artıyodu hiç ikiye katlanmamıştı değerim ama kürtajı kabul etmedim daha önce yaşadığım için belki bi daha çocuğum olmaz diyerek risk aldım ama iyiki de yapmışım yoksa şu an ne hâlde olurdum bilmiyorum nasibi varsa Rabbim koruyor buna inanıyorum. Ben öğrendiğimde grip olmuştum kıştı ve bana nasılsa kürtaj edicez diye bir gecede dört beş tane ilaç verdiler hastanede ateşim düşsün diye bebek hiç kimsenin umrunda olmadı. Kendi canını kendin düşünüp ona göre karar vermeli insan. Servisten çıkıp pijamalı halimle polikliniğe gittim başka bi doktorun fikrini aldım daha 5 haftalık görünüyo bunda dış gebelik olup olmadığı anlaşılmaz iki hafta sonra gel dedi gerçekten de iki hafta sonra keseyi gördük ve çok şükür bugünlere kadar geldik sen de inancını yitirme inşallah meleğin seninledirPeki canım sen ne kadar bekledin kan tahlili ni sürekli vermiş miydin ne zamandan sonra normalde döndü. İnşallah benimde seninki gbi olur canım dua ediyorum öyle. Bazı doktorlar hemen olumsuz deyip kurtaj şey derdinde oluyor iyi doktor bulmak çok önemli gerçekten. Sen ne güzel beklemişsin canım bebeğin duan yanında masallah Rabbim ona uzun ömürler versin
Hemen kötü düşünmeyin sakin olun geç döllenme falanda olabilir doktorunuzla bi görüşünArkadaşlar benim değerim de pazartesi 123 , Çarşamba 187 , ve bugün 284 çıktı iki katı artmıyor değerler acaba kimyasal yada dış gebelik felan mi aranızda böyle durumla karşılaşan oldu mu
Çok teşekkür ederim bugün tekrar baktırdım 146 olmuşBende bata 8 kala öğrenmiştimdeğerim 30 du. Şimdi bebeğim yaşını doldurdu :) hayırlı olsun
Şuan için olumsuz bişey dmedi doktorum bugün değerim 420 çıktı pazartesi tekrar doktorla goruscem canimHemen kötü düşünmeyin sakin olun geç döllenme falanda olabilir doktorunuzla bi görüşün
Cok sağol kuzum allah razı olsunAmin canım inşallah ben bir hafta boyunca iki günde bi kan verdim sonuç hep az artıyodu hiç ikiye katlanmamıştı değerim ama kürtajı kabul etmedim daha önce yaşadığım için belki bi daha çocuğum olmaz diyerek risk aldım ama iyiki de yapmışım yoksa şu an ne hâlde olurdum bilmiyorum nasibi varsa Rabbim koruyor buna inanıyorum. Ben öğrendiğimde grip olmuştum kıştı ve bana nasılsa kürtaj edicez diye bir gecede dört beş tane ilaç verdiler hastanede ateşim düşsün diye bebek hiç kimsenin umrunda olmadı. Kendi canını kendin düşünüp ona göre karar vermeli insan. Servisten çıkıp pijamalı halimle polikliniğe gittim başka bi doktorun fikrini aldım daha 5 haftalık görünüyo bunda dış gebelik olup olmadığı anlaşılmaz iki hafta sonra gel dedi gerçekten de iki hafta sonra keseyi gördük ve çok şükür bugünlere kadar geldik sen de inancını yitirme inşallah meleğin seninledir ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?