Beta Hcg 64.28

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bi dha yaşatmasın. Dış gebelik Cok gecmis olsun canim Rabbim bi dha aynısını yaşatmasın. Dış gebelik de nasıldı peki değerlerin yada belirtisi . Şuan durumum böyle olduğu için soruyorum kusura bakma . Değerlerim normal artmıyor cunki bi belirti de yok

Canım 10 sene geçti değeri inan hatırlamıyorum. İdrar pozitif çıktı kan verdim kaçtı hatırlamıyorum ama saçma sapan artıyordu. Rahimde ne kese ne bebek yok. En son radyolojide ayrıntılı usg çekildim tüp genişliyor teşhisi konuldu apar topar ameliyata alındım. Allahtan tüpüm patlamadan temizlendi. Belirti olarakta siyah kanamam ve ağrım vardı düşük olcak sanmıştım. Ama ben bilmeden midemden röntken fikmi çekilmiştim dr ondan olabilir dedi. Kimyasala gelince adetim bşr kaç gün geçti iştahım arttı falan tahlil yaptırdık 120 2. Tahlilde 60a indi sonra sıfırlandı adet oldum

Anladım canım çok çok geçmiş olsun Rabbim kimsenin başına da vermesin . İnşallah benim için de hayırlısı olur. Cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim canım allah razı olsun .

Anladım canım çok çok geçmiş olsun Rabbim kimsenin başına da vermesin . İnşallah benim için de hayırlısı olur. Cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim canım allah razı olsun .

Kimyasal gebelikte değer 200 ün üstüne çıkmaz diyorlar canım. Tekrar düşüşe geçermiş. Dış gebelikte düzensiz bir şekilde artmaya devam eder diye biliyorum ben. Tekrar bi kan ver doktorun ona göre yönlendirir zaten

kürtaj olmadım adet gibi düşük oldu 10 gün sürdü kanama

Ne demek canım sendende Allah razı olsun. İnşallah korktuğuna uğratmadan sağlıcakla kucağına aldırsın bebeğini. Dr ne diyor bu duruma?

Ne demek canım sendende Allah razı olsun. İnşallah korktuğuna uğratmadan sağlıcakla kucağına aldırsın bebeğini. Dr ne diyor bu duruma?
Doktora yarın gidecem canım. Ne diyecek bakalim çok merak ediyorum . İnşallah olumlu şeyler söyler

İnşallah dış gebelik felan olmaz canım allah korusun . Kurtaj d felan olmak istemiyorum ben ilk kaybimda kurtaj oldum çok zor toparladım kndimi .

Arkadaşlar benim değerim de pazartesi 123 , Çarşamba 187 , ve bugün 284 çıktı iki katı artmıyor değerler acaba kimyasal yada dış gebelik felan mi aranızda böyle durumla karşılaşan oldu mu
Hiç belli olmaz bence hemen paniğe kapılma. Benim de değerlerim seninkini gibi tam iki kat artmıyodu hatta az az artıyodu dış gebelikte deyip kürtaj ediceklerdi ama aldırmadık ve çok şükür sağlıklı bir gebelik çıktı Allah'ım kucağıma almayı da nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Herkeste aynı durum olacak diye bişey yok yani ben yaşadım tecrübe etmiş oldum bunu inşallah seninki de öyledir

Peki canım sen ne kadar bekledin kan tahlili ni sürekli vermiş miydin ne zamandan sonra normalde döndü. İnşallah benimde seninki gbi olur canım dua ediyorum öyle. Bazı doktorlar hemen olumsuz deyip kurtaj şey derdinde oluyor iyi doktor bulmak çok önemli gerçekten. Sen ne güzel beklemişsin canım bebeğin duan yanında masallah Rabbim ona uzun ömürler versin

Amin canım inşallah ben bir hafta boyunca iki günde bi kan verdim sonuç hep az artıyodu hiç ikiye katlanmamıştı değerim ama kürtajı kabul etmedim daha önce yaşadığım için belki bi daha çocuğum olmaz diyerek risk aldım ama iyiki de yapmışım yoksa şu an ne hâlde olurdum bilmiyorum nasibi varsa Rabbim koruyor buna inanıyorum. Ben öğrendiğimde grip olmuştum kıştı ve bana nasılsa kürtaj edicez diye bir gecede dört beş tane ilaç verdiler hastanede ateşim düşsün diye bebek hiç kimsenin umrunda olmadı. Kendi canını kendin düşünüp ona göre karar vermeli insan. Servisten çıkıp pijamalı halimle polikliniğe gittim başka bi doktorun fikrini aldım daha 5 haftalık görünüyo bunda dış gebelik olup olmadığı anlaşılmaz iki hafta sonra gel dedi gerçekten de iki hafta sonra keseyi gördük ve çok şükür bugünlere kadar geldik sen de inancını yitirme inşallah meleğin seninledir

Arkadaşlar benim değerim de pazartesi 123 , Çarşamba 187 , ve bugün 284 çıktı iki katı artmıyor değerler acaba kimyasal yada dış gebelik felan mi aranızda böyle durumla karşılaşan oldu mu
Hemen kötü düşünmeyin sakin olun geç döllenme falanda olabilir doktorunuzla bi görüşün

Cok sağol kuzum allah razı olsun bende tekrar kurtaj olmaktan korkuyorum o psikoloji yi yaşamak istemiyorum kuzum kndimi zor toparladım cunki . Bugün gittim doktora olumsuz bişey dmedi hatta kese bile oluşmuş. Pazartesi tekrar goruscem inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…