- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 53
- 28
- Konu Sahibi serenaysero
-
sağlıklı bır artıs olmamıs malesef canım dra gorundunmuKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Daha fazla artması gerekıyor yarnn tekrar ver kanı dÜenli artık olması lazmKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Canım bazen böyle olabiliyo sonra birden yükseliyo makineden yada hastane değişikliğinden kaynaklanabiliyo bence biran önce doktorla görüşKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Kese göründümuü minicikte olsaKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
İki katı ve üzeri artması beklenir. Bir kere daha verin artış olacak mı bakar doktorunuzKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Kaçıncı gün kan testi yaptınız ?Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Düşük yapabilirsin büyük ihtimalle ama belli olmaz tabiKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
2 gün sonra tekrar kan verin birde doktora gözükünKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
aynı hastanede mi verdiniz testi.Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
İlk günlerde böyle olup sonra gayet güzel ilerleyen gebelikler var. Bide vu testi aynı yerde ve aynı saatte vermeye özen göstermeli yoksa cok yanıltıyoKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Bunu sağlık ocağında vermiştim, ilk 524 çıkan devlet hastanesiydi,sağlıklı bır artıs olmamıs malesef canım dra gorundunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?