Beta HCG 734 çıktı ...Lütfen yardim

Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Canım bazen böyle olabiliyo sonra birden yükseliyo makineden yada hastane değişikliğinden kaynaklanabiliyo bence biran önce doktorla görüş

Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
İki katı ve üzeri artması beklenir. Bir kere daha verin artış olacak mı bakar doktorunuz

Siz en iyisi bir kadın doğum doktoruna görünün,bazen aynı yerde verince bile yanıltıcı olabiliyor.Vajinal muayenede kese görünür diye düşünüyorum.

Evet biraz az artmış canım ama üzülme hemen önemli olan aynı hastanede mi kan verdin çünkü laboratuvar sistemine göre farklılık çıkabiliyor en sağlıklı yönlendirmeyi doktorun yapacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…