- 15 Kasım 2022
- 154
- 41
- 13
- 28
- Konu Sahibi serenaysero
-
Düşük bir değer ama moralini hemen bozma doktorunla görüş canimKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Aynısını ben de yaşamıştım. Aynı yerde vermen gerekiyorBunu sağlık ocağında vermiştim, ilk 524 çıkan devlet hastanesiydi,
Sağlık ocagini aradım biraz az artmış, kanaman olmazsa bikacgun daha bekle kadın doğuma git keseye bak dedi, şuan kanama ve lekelenme yok
Ya cuma yada pazartesi gidip tekrar vericem inşallah artış gösterirBeta çok az artmış takipte kalmakta fayda var. Cuma günü yeniden kan verin
Sağlık ocağındaki doktor kanaman lekelenme yoksa birkacgun bekle dedi ama bilmiyorumDaha fazla artması gerekıyor yarnn tekrar ver kanı dÜenli artık olması lazm
Normalde hiç kadın doğuma gitmesinde pazartesi gidicem, inşallah dediğiniz gibidir çünkü ilkini devlet hastanesinde akşam 9 gibi ikincisinde sağlık ocağında verdim sabah 10 gibiCanım bazen böyle olabiliyo sonra birden yükseliyo makineden yada hastane değişikliğinden kaynaklanabiliyo bence biran önce doktorla görüş
Hiç gitmedim kadın doğuma, pazartesi gidicem sizce önce ilk betami alırlar yoksa 6 haftaya yaklastigim için ultrasonla bakarlarmiKese göründümuü minicikte olsa
Pazartesi tekrar vericem inşallah artış gösterirİki katı ve üzeri artması beklenir. Bir kere daha verin artış olacak mı bakar doktorunuz
Seni üzmek istemem ama iki ay önce bende sağlıksız gebelik geçirdim betam iki katı artmadı hıc hep az az arttı ilk deneyimimiz olunca hep iyi düşündük ama maalesef iki katı artmıyorsa birşeyler ters gidiyor demek genede iki günde bir beta ver normal gebelik binler iki binleri buluyor hemen ama benim ki de 600 lerde kalmıştıKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Bekleme sen ilkini verdiğin hastanenin aciline git direkNormalde hiç kadın doğuma gitmesinde pazartesi gidicem, inşallah dediğiniz gibidir çünkü ilkini devlet hastanesinde akşam 9 gibi ikincisinde sağlık ocağında verdim sabah 10 gibi
Yok biri devlet hastanesinde akşam 9 gibi ikincisinde sağlık ocağında sabah 10 gibi verdimAynı yerde mi kan verdiniz?
Hangi şehirde yaşıyorsnz betayqda bakarlar önce alttan muayene ederlerHiç gitmedim kadın doğuma, pazartesi gidicem sizce önce ilk betami alırlar yoksa 6 haftaya yaklastigim için ultrasonla bakarlarmi
İnşallah öyledir , son adet tarihim 12 Ekim , bu ay olmam gereken tarih 9 kasimdiHemen korkuya kapılma geç döllenmede olabilir doktora girmeden evhama yapma regli normal tarihin nedir
Adet gecikmemin 3.gunu 524.6 çıkmıştı dünde 734 ciktiKaçıncı gün kan testi yaptınız ?
Hayırlısı artıkDüşük yapabilirsin büyük ihtimalle ama belli olmaz tabi
İnşallah görünür ya bugün akşama kadar ağladım o kadar kotuyumkiSiz en iyisi bir kadın doğum doktoruna görünün,bazen aynı yerde verince bile yanıltıcı olabiliyor.Vajinal muayenede kese görünür diye düşünüyorum.
Yok ilki zaten hamilelik varmı diye bakıldı, 2 cide kadın doğuma 8.hafta gibi gidicektim merak ettim yükselme varmı diye o yüzden bakılmasını istedimNeden surekli beta bakiliyor, riskli gebe misiniz?
Canım farklı yerlerde kan verdiğin içinde belki böyle çıkmış olabilir tekrar kan ver benceBunu sağlık ocağında vermiştim, ilk 524 çıkan devlet hastanesiydi,
Sağlık ocagini aradım biraz az artmış, kanaman olmazsa bikacgun daha bekle kadın doğuma git keseye bak dedi, şuan kanama ve lekelenme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?