Beta HCG 734 çıktı ...Lütfen yardim

7 kasımda 5.gün embriyo transferim oldu erkenden dayanamadım 11 kasımda beta baktırdım 1.63 çıktı bugün yine verdim 2.13 malesef benim tutmadı bu sefer. Ama siz doktora bir sorun bence içinizi ferah tutun stest yapmayın allahın izni ile güzel sonuç alırsınız inş.

Canım bazen böyle olabiliyo sonra birden yükseliyo makineden yada hastane değişikliğinden kaynaklanabiliyo bence biran önce doktorla görüş
Normalde hiç kadın doğuma gitmesinde pazartesi gidicem, inşallah dediğiniz gibidir çünkü ilkini devlet hastanesinde akşam 9 gibi ikincisinde sağlık ocağında verdim sabah 10 gibi

Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Seni üzmek istemem ama iki ay önce bende sağlıksız gebelik geçirdim betam iki katı artmadı hıc hep az az arttı ilk deneyimimiz olunca hep iyi düşündük ama maalesef iki katı artmıyorsa birşeyler ters gidiyor demek genede iki günde bir beta ver normal gebelik binler iki binleri buluyor hemen ama benim ki de 600 lerde kalmıştı

Beta takip etmeden ultrasonda baktirsaniz daha net olur, bosuna panik yapiyorsunuz yuksek ihtimal

Bunu sağlık ocağında vermiştim, ilk 524 çıkan devlet hastanesiydi,
Sağlık ocagini aradım biraz az artmış, kanaman olmazsa bikacgun daha bekle kadın doğuma git keseye bak dedi, şuan kanama ve lekelenme yok
Canım farklı yerlerde kan verdiğin içinde belki böyle çıkmış olabilir tekrar kan ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…