- 29 Temmuz 2022
- 79
- 26
- 3
- Konu Sahibi serenaysero
-
Çok sevindim canım hayırlısı olsunCanım geçen hafta cuma günü acile gittim kadın doğuma 5 haftalıkla uyumlu dedi vajinal ultrason ile bakıldı, 2 hafta sonra gel kalp atışını duymaya dedi, kan almkcakmisiniz dedim kese gorundukten sonra gerek yok dedi ,2 Aralık'ta gitcem inşallah bi sorun çıkmaz, teşekkür ederim
Bende şimdi gittim canım çok şükür pıt pıt atan kalp sesinide kesenin içinde kendisinde gördüm , sende insallah 2 Aralık'ta duyarsın canım benimBende 2 aralıkta gideceğim. Kan testinde öğrendim bir hafta önce. Bilerek geç randevu aldım kalp atışını duymak için. Çok heyecanlıyım gün sayıyorum.
Saol canım benim ,AminÇok sevindim canım hayırlısı olsun
Âmîn amin sağlıkla afiyetle , takipleşelim inşallah. Sırasıyla cinsiyetlerini, doğum hazırlıklarını inşallah.Bende şimdi gittim canım çok şükür pıt pıt atan kalp sesinide kesenin içinde kendisinde gördüm , sende insallah 2 Aralık'ta duyarsın canım benim
İnşallah canım benim, bugün gittim kalp atışını duydum öyle çok mutlu oldum ki gözlerim doldu doktora boş gebelik diye çok korktum diyince onunda gözleri doldu ya çok ilgili bı doktordu, çok şükür haftasıyla uyumlu dedi pıt pıt atan kalbini görünce öyle çok sevindim ki, rabbim böyle iyi doktorlara denk getirir inşallah hepimizi güzel haberler alırızCok sagol canim yapicam dediklerini. İnsallah ikimizin bebekleri de sag salim gelir de deriz bosa stres yaptik o kadar
İnşallah,tabiki canım haberlesiriz, aynen rabbim onlarida nasip eder insallahÂmîn amin sağlıkla afiyetle , takipleşelim inşallah. Sırasıyla cinsiyetlerini, doğum hazırlıklarını inşallah.
Yorumlarınızı okudum sizin adınıza çok sevindim 2 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum pazar günü tekrar hamile olduğumu öğrendim pazar günü beta 120 Çarşamba günü 250 çıktı doktor iyi dedi ama çok tedirginim bende salı günü gel keseye bakalım dedi inşallah bende sizin gibi sonunda mutluluktan ağlarımİnşallah canım benim, bugün gittim kalp atışını duydum öyle çok mutlu oldum ki gözlerim doldu doktora boş gebelik diye çok korktum diyince onunda gözleri doldu ya çok ilgili bı doktordu, çok şükür haftasıyla uyumlu dedi pıt pıt atan kalbini görünce öyle çok sevindim ki, rabbim böyle iyi doktorlara denk getirir inşallah hepimizi güzel haberler alırız
Teşekkür ederimYorumlarınızı okudum sizin adınıza çok sevindim 2 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum pazar günü tekrar hamile olduğumu öğrendim pazar günü beta 120 Çarşamba günü 250 çıktı doktor iyi dedi ama çok tedirginim bende salı günü gel keseye bakalım dedi inşallah bende sizin gibi sonunda mutluluktan ağlarım
Salı günü tam 5 haftalık olucak insallahTeşekkür ederimÇok geçmiş olsun ,Rabbim tekrar nasip etmiş çok sevindim sizin adınıza...
kendini strese sokma canım , inan ben çok üzüldüm önce dış gebelik sonra boş gebelik dendi, ama dün o küçücük mercimek kadar birşeyi gördüm dünyalara bedeldi, salı günü tam olarak kaç hafta olucaksin, gittiğinde yolk kesesi gorunuyormu diye sor canım, haftamla uyumlumu gibi şeyler sor bazı doktorlar anlatmiyo cunki , hatta mümkünse erkek doktora randevu al, eğer o yolk kesesi gozukurse bu ihtimallerin hepsini kafandan atarsın.
Çok su iç günde 3 litre içmeye çalış...Senin için dua edicem ama kötü bişey olcagini sanmıyorum güzel haberlerinide bekliyorum
Kese kesin görünür , yolk kesesini yine sor sen , ve kan takibi yapmaya gerek varmı diye sorarsın canımSalı günü tam 5 haftalık olucak insallah
Tamam çok teşekkür ederimKese kesin görünür , yolk kesesini yine sor sen , ve kan takibi yapmaya gerek varmı diye sorarsın canım
Rica ederim canımTamam çok teşekkür ederim
Sağlıkla afiyetle kucağına alırsın inşallah.Ben 9 kasımdan beri nelerle uğraşıyorum kızlar içinizi rahat tutun 12 ekim son reglim ayın 9 unda test yaptım çift çizgi gittim hastaneye kan verdim 66 çıktı 2 gün geçti 377 2 gün sonra 1200 küsür dedim ne oluyor 4 kat artıyor bu arada 4 çocuğum var 4 ü sezeryan yaşıyor 1 tane tüplerde dış gebelik 1 tane scar yani sezeryan yerine yapıştı buda 17 gündür savaştığım hamileliğim neyse doktor önce tebrikler dedi hayırlı olsun dedi yok dedim daha önce yaşadım çok arttı buda dış gebelik yok ikizdir dedi ama hiç sevinmedim ikiz beni bulmaz dedim 2 gün sonra yine gittim dedi dış gebelik sağ tüpüne yerleşmiş iğne yapalım dedim bekleyin daha 4 haftalık yok dedi rahim boş tüptekini düşürmemiz lazım hayır dedim gittim hastaneden eşime dedim bu kese gözükecek içimde bi his var neyse 2 gün geçti gittim bu seferde dedi kese gördük ama sezeryan yerine yapışık kürtaj yapmamız lazım tabi ben dayanamadım ne varsa saydırdım eve geldim sabaha kadar ağladım konuştum dedim bu çocuk tüpe yerleşmiycek sezeryan yerine yerleşmiycek ne bilsin falan filan ağlıyorum sabahına dayanamadım başka doktora gideyim dedim üniversitesi ye gidiyorum hoca arıyorum dediler hocalar yok sadece riskli gebeliklere bakan perinatolaji var dedim tamam benden riskli hasta olmaz verin sırayı girdim ve doktor dedi sezeryan yerine yakın ama üzerinde değil ve daha da uzaklaşabilir kese düzenli yolk görüldü 5+6 dedi ve 10 gün sonra gelebilirsin şimdi içim acıyor belkide diğer sonlandırılan gebeliklerimde böyleydi boşuna iğne yaptırdım acele etmeyin direnin
Teşekkür ederimSağlıkla afiyetle kucağına alırsın inşallah.
Sizce gebelik var mı adetim 7 gün geciktiKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?