Beta HCG 734 çıktı ...Lütfen yardim

Canım çocuk yok benim ama ben değerlere pek inanmıyorum herkesin farklı ilerliyor çok okudum burda duydumda köyüyü çağırma hemen kaç haftalık oluyor şimdi?

Geçmiş olsun canım, inşallah en yakın zamanda tekrar güzel haberler alırsın, evet bnde öyle biliyorum ilk çocuğumda beta HCG 1000.6 idi , inşallah bişey olmaz

Canım çocuk yok benim ama ben değerlere pek inanmıyorum herkesin farklı ilerliyor çok okudum burda duydumda köyüyü çağırma hemen kaç haftalık oluyor şimdi?
Bugün tam 5 haftalık oldu canım, inşallah dediğin gibidir çok üzülüyorum, saol canım için rahatladı sizlerle konuşunca

Bugün tam 5 haftalık oldu canım, inşallah dediğin gibidir çok üzülüyorum, saol canım için rahatladı

Ankaradayim, etlik şehire gidicem , gorunsunde hayırlı sonuçlar aliyimda inşallah
Hakkınızda hayrlisi medicana hastanesine gidin orda riskli gebelik uzmanı doktorlar vardır ama bian önce gitmeniz iyi olacaktır sakin olun ve panik yapmayın sakın daha önce bir dusugunuz oldu mu ilk gebelik mıdır?

Yok ilki zaten hamilelik varmı diye bakıldı, 2 cide kadın doğuma 8.hafta gibi gidicektim merak ettim yükselme varmı diye o yüzden bakılmasını istedim
Lutfen baktirmayin. Gebeligimin teshisi vajinal ultrasonla oldu ve gebeligimin basindan sonuna kadar sadece ikili tarama testinde beta bakildi. Kadin dogumcunuz kontrolunde ilerleyin. Once kesenin görülmesi sonra kalp atisinin olmasi onemli. Cok gerekli birsey olsa beta bakarlardi ki iki farkli doktora gittim ben. Ikiside gerek gormedi. Kafaniza takmayin bunu

Evet biraz az artmış canım ama üzülme hemen önemli olan aynı hastanede mi kan verdin çünkü laboratuvar sistemine göre farklılık çıkabiliyor en sağlıklı yönlendirmeyi doktorun yapacaktır
Yok canım biri devlet hastanesi biride sağlık ocağı , inşallah dediğin gibidir de hayırlı sonuçlar alırım canım çok sagol

Gebelik icin iki Hunde bir ayni lab ve saatte %60 artis yeterli , iki Kati Artis sart degil
keşke aynı yerde verseydim, ilk çocuğumda sadece 1 kere beta istemişlerdi oda 1006. Çıkınca bidaha hiç istemediler benimde hiç bilgim yok açıkçası , artık beklicez bakalim

İnsallah canım cok saol, sanada çok geçmiş olsun Rabbim inşallah tekrar güzel haberler almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…