- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 53
- 28
- Konu Sahibi serenaysero
-
Dediklerinizi uygulucam teşekkürler2 gün sonra tekrar kan verin birde doktora gözükün
Ya inşallah benimkide öyle olur ,inanın bugün günüm ağlamakla geçti o kadar çok istiyordum aylardır olmuyordu , çok sağolunBenim de öyleydi doktor dış gebelik olabilir demişti ama sonuç kızım 4 aylıkYarın hastaneye gidip tekrar kan ver bence kötü düşünme.
Tekrar gidip vericem inşallah hayırlı sonuçlar alırım sağolun içimi rahatlattınizAynısını ben de yaşamıştım. Aynı yerde vermen gerekiyor
Geçmiş olsun canım, inşallah en yakın zamanda tekrar güzel haberler alırsın, evet bnde öyle biliyorum ilk çocuğumda beta HCG 1000.6 idi , inşallah bişey olmazSeni üzmek istemem ama iki ay önce bende sağlıksız gebelik geçirdim betam iki katı artmadı hıc hep az az arttı ilk deneyimimiz olunca hep iyi düşündük ama maalesef iki katı artmıyorsa birşeyler ters gidiyor demek genede iki günde bir beta ver normal gebelik binler iki binleri buluyor hemen ama benim ki de 600 lerde kalmıştı
Ankaradayim, etlik şehire gidicem , gorunsunde hayırlı sonuçlar aliyimda inşallahHangi şehirde yaşıyorsnz betayqda bakarlar önce alttan muayene ederler
Ayni yerdemi verdiniz acaba? Doktorunuz ne dediKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Bugün tam 5 haftalık oldu canım, inşallah dediğin gibidir çok üzülüyorum, saol canım için rahatladı sizlerle konuşuncaCanım çocuk yok benim ama ben değerlere pek inanmıyorum herkesin farklı ilerliyor çok okudum burda duydumda köyüyü çağırma hemen kaç haftalık oluyor şimdi?
Bugün tam 5 haftalık oldu canım, inşallah dediğin gibidir çok üzülüyorum, saol canım için rahatladıCanım çocuk yok benim ama ben değerlere pek inanmıyorum herkesin farklı ilerliyor çok okudum burda duydumda köyüyü çağırma hemen kaç haftalık oluyor şimdi?
Sağol canım nasip değilmiş senden de iyi haberler bekliyoruz umarım herşey yolunda giderGeçmiş olsun canım, inşallah en yakın zamanda tekrar güzel haberler alırsın, evet bnde öyle biliyorum ilk çocuğumda beta HCG 1000.6 idi , inşallah bişey olmaz
Yok ilk verdiğim devlet hastanesiydi ikinci sağlık ocağı, inşallah hata filan vardır çok üzülüyorum korkuyorumaynı hastanede mi verdiniz testi.
tekrardan verin bence hata da olmuş olaiblir.
Hakkınızda hayrlisi medicana hastanesine gidin orda riskli gebelik uzmanı doktorlar vardır ama bian önce gitmeniz iyi olacaktır sakin olun ve panik yapmayın sakın daha önce bir dusugunuz oldu mu ilk gebelik mıdır?Ankaradayim, etlik şehire gidicem , gorunsunde hayırlı sonuçlar aliyimda inşallah
Üzmeyin kendinizi belkide geç döllenmedirDediklerinizi uygulucam teşekkürler
İnşallah dediğin gibidir canım ya , cunki ben iki testide çok farklı yerde farklı saatlerde verdimİlk günlerde böyle olup sonra gayet güzel ilerleyen gebelikler var. Bide vu testi aynı yerde ve aynı saatte vermeye özen göstermeli yoksa cok yanıltıyo
Hayırlısı artıkKimyasal gebelik olabilir
Lutfen baktirmayin. Gebeligimin teshisi vajinal ultrasonla oldu ve gebeligimin basindan sonuna kadar sadece ikili tarama testinde beta bakildi. Kadin dogumcunuz kontrolunde ilerleyin. Once kesenin görülmesi sonra kalp atisinin olmasi onemli. Cok gerekli birsey olsa beta bakarlardi ki iki farkli doktora gittim ben. Ikiside gerek gormedi. Kafaniza takmayin bunuYok ilki zaten hamilelik varmı diye bakıldı, 2 cide kadın doğuma 8.hafta gibi gidicektim merak ettim yükselme varmı diye o yüzden bakılmasını istedim
Yok canım biri devlet hastanesi biride sağlık ocağı , inşallah dediğin gibidir de hayırlı sonuçlar alırım canım çok sagolEvet biraz az artmış canım ama üzülme hemen önemli olan aynı hastanede mi kan verdin çünkü laboratuvar sistemine göre farklılık çıkabiliyor en sağlıklı yönlendirmeyi doktorun yapacaktır
Pazartesi gidicem inşallah güzel sonuçlar alırım saol canımDüşük bir değer ama moralini hemen bozma doktorunla görüş canim
keşke aynı yerde verseydim, ilk çocuğumda sadece 1 kere beta istemişlerdi oda 1006. Çıkınca bidaha hiç istemediler benimde hiç bilgim yok açıkçası , artık beklicez bakalimGebelik icin iki Hunde bir ayni lab ve saatte %60 artis yeterli , iki Kati Artis sart degil
İnsallah canım cok saol, sanada çok geçmiş olsun Rabbim inşallah tekrar güzel haberler almayı nasip eder7 kasımda 5.gün embriyo transferim oldu erkenden dayanamadım 11 kasımda beta baktırdım 1.63 çıktı bugün yine verdim 2.13 malesef benim tutmadı bu sefer. Ama siz doktora bir sorun bence içinizi ferah tutun stest yapmayın allahın izni ile güzel sonuç alırsınız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?