Beta HCG 734 çıktı ...Lütfen yardim

Doktor 8. Gün yaptır dedi bugün 10. Günüm tekrar istedi doktor buğün yine yaptıracam hayırlısı olsun inşallah
Test yaptırdım cts 6 çıkmıştı pztesi 1.1 e düşmüş doktor düşmüş tutunmamış dedi ama 1 gün sonra benim göğsümde kasıklarımda şiddetli ağrım var miğdemde bulanıyor

1 hafta takip ettir canım bence betanı ve progestan kullan bence bebek düşmesini biraz da önler .. yatışa geç .. dinlen … bebişin hayırlı olsun
Canım geçen hafta cuma günü acile gittim kadın doğuma 5 haftalıkla uyumlu dedi vajinal ultrason ile bakıldı, 2 hafta sonra gel kalp atışını duymaya dedi, kan almkcakmisiniz dedim kese gorundukten sonra gerek yok dedi ,2 Aralık'ta gitcem inşallah bi sorun çıkmaz, teşekkür ederim

Arkadasim sen acile gittigin zaman ne soyledin ve doktor nasil karsiladi ?
Ben daha hic muayene olmadim. Saglik ocagina 2.kani vermeye de gitmedim. Bayadir randevu dusurmeye calisiyorum ama basaramadim. Dedim kalkip acile gidim elbet bakan olur. Neyse gittim acilde bir suru soru yagmuruna tutuldum. Neyse sakince cevap verdim doktoru aradilar o da oradan ayni seyleri sordu sanirim dediklerimi yine tekrar ettim iste tamam muayeneye gecin dendi. Neyse gittim doktorun odasina adam daha kapidan girmemle beni azarlamaya basladi. Neden geldin nedir bu kadar acil olan agrin mi var kanaman mi var bilmem ne sayiyor. Daha hatirlamadigim bi suru sey siraladi. Bende ters cevaplar verince bana alttan bakalim mi dedi hayir dedim. O zaman sen git su ic idrara iyice sıkışinca gel oyle karindan bakalim dedi. İdrar ile ne alakasi var ki anlamadim beni basindan sepetledi o sinirle bende eve geldim muayene olamadim. Hevesimi kiran kirana valla orada direk aklima sen geldin

Canım eğer sorun banaysa, ben gittim değerlerim düzgün yukselmemis sağlık ocağı dış gebelik olabilir dedi benimde bugün çok ağrım vardı , polikinlikte yakın zamana randevuda yoktu ondan acile geldim dedim, idrar ve gebelik ne alaka onu bnde cozemedim , idrara sıkışmak benim bildiğim böbrek taşı vs.hastaliklarda sıkışık gelinir öyle ultrason çekilir.
Devletmi bu hastane şehir hastanesimi , ben mesela bugün akşam yine gitcem acile kasığım agriyo diye çok şiddetli diye, çünkü ayın 2 sine kadar bekliyemicem, çok korkuyorum boş gebelik yazmis arkadaşın biri

Doktorda gayet iyi ve ilgiliydi herşeyi tek tek açıklayarak cevap verdiler, ben senin yerinde olsam şikayet ederdim sen hastasın sonuçta hiçbir şekilde azarlama hakkına sahip değil, cimerden şikayet yaz bnce

Evet canim sana sordum cunku bana acildeki bayanda doktorda iyi davranmadi neye ugradigimi sasirdim resmen. Hak ediyor doktor icin sikayet dusunuyorum da etki eder mi bilmiyorum cok kaba biriydi. Devlet hastanesi canim kadin dogum hastanesi diye ozellikle orayi sectim bi de digerleri ilgilenmez burasi ilgilenir zannettim.
Hic bizim gibi olaya bakip anlamiyorlar. Bu yuzden ozeldeki doktorlari seviyorum ama suan o kadar ucuk ki fiyatlari eskiden olsa gidebiliyordum simdi resmen dusunuyorum gitsem mi gitmesem mi diye. İcini ferah tut canim sorun yoktur bence biz cok acele ediyoruz belki de gercekten beklemek lazim

Terbiyesizler ya, et sen şikayetine özellikle hastanenin başhekimliği ne diye belirt dönüş yapiyolar , benim çocuğumu merak etmem sucmu doktorlar çocuk gibi azarlıyor filan yaz direk sağlık bakanlığına ulaşıyor mesajlar, benim oğluma pandemi dönemi olduğu için sünnete randevu vermiyolardi cimere şikayet yazdım ertesi gün bissuru hastane aradı illa gelin burda yaptırın diye etekleri tutusuyo yani ...

Evet bnde mesela sadece cinsiyet öğrenmeyi sordum çünkü devlet hastaneleri soylemiyo, 300 TL diyo 2020 de 50 TLydi.
Baya uçmuş fiyatlar çok haklısın.

İnşallah canım belkide gerçekten biz çok acele ediyoruz ama geceleri gözüme uyku girmiyo , eşim annesigile soylucekti onuda azarladim daha cunki varmı yokmu belli değil var olduğuna bı emin olsam zaten ilk ben söylerim de ...
Hayırlısı artık....

O belirsizlik belimizi büküyor aslinda. Bende oyleyim yani emin olsam herseyin yolunda oldugundan zaten agri sizi olana kadar ve belli haftalar gelene kadar belki doktora gitmek bile istemicem ama suan gercekten her dk randevuya bakiyorum hamilelikle ilgili videolar izliyorum yani esim annem cok sikayetci. Agrim vs yoktu ama bugun hastaneden geldikten sonra sag kasigim feci agriyor umarim her sey iyidir

Kesinlikle ve gerçekten ilk gebeligimde böyle şeyler yoktu canım, hiç araştırmadım, hatta off yaa doğmasına daha çok var diye isyan ederdim, hani dogcagina bı sorun olmucagina o kadar emindim yani ama bu niye böyle oldu bilmiyorum, anlam veremiyorum, bacaklarını uzat o şekilde uzan bı sure ılık bı suyla duşta alabilirsin iyi geliyor canim

Cok sagol canim yapicam dediklerini. İnsallah ikimizin bebekleri de sag salim gelir de deriz bosa stres yaptik o kadar

Bende 2 aralıkta gideceğim. Kan testinde öğrendim bir hafta önce. Bilerek geç randevu aldım kalp atışını duymak için. Çok heyecanlıyım gün sayıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…