Beta HCG 734 çıktı ...Lütfen yardim

Aa ben 1 gün arayla sanmştm canım iyi bari çok şükür sağlıkla kucağınıza alırsınz inşallahh
Hiçbir problem olmayacak Olursa diplomalarımı yırtarım sevgili anne. Haydi güçlü olun. Daha önünüzde kabakulak su çiçeği, anne okul formam yırtıldı annen resim yapmak istiyorum ABD den yağlı boya takımı getirtler var Haydi .

Çok teşekkür ederim canım benim bu bilgiler için

Bu embryo gelişimi ve embriyonik kök hücreler uzmanıyım. Yurtdışında PhD aldım. ve hep yanınızdayım. Buradayım. Korkmadan sorunuzu sorun, birlikte cevabını bulalım. Sevgiler.
Ya öylemi burda olmanız gerçekten hem güzel hemde bizler için önemli çok memnun oldum gerçekten , 2 Aralık bı gelse bı gitsem sanki günler gecmiyo gibi

Arkadaşlar 5. Gün embriyosu yaptırdım 8. Gün kan testi yaptırdım 6 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi böyle olup da yükselen varmı
Selam canım neden 8ci gün? Normalde catlama ilacı bile verilince 16cı gün yaptırıyor doktor kendin mi acele ettin? 8 ci gün baya erken gibime geldi yükselebilir bence..

Hiç korkmayın ben de dayanamayıp 8.gun test yaptım 124 çıktı sonra 10. Gün tekrar yaptım 137 gibi değer çıktı bitti dedim buraya kadarmış.cok korkmuştum. Şimdi bebeğim 20 aylık yanımda uzanıyor.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Selam canım neden 8ci gün? Normalde catlama ilacı bile verilince 16cı gün yaptırıyor doktor kendin mi acele ettin? 8 ci gün baya erken gibime geldi yükselebilir bence..
Doktor 8. Gün yaptır dedi bugün 10. Günüm tekrar istedi doktor buğün yine yaptıracam hayırlısı olsun inşallah

Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Hiç kötüyü düşünme derim bazen böyle çıkabiliyor. Sen kötüyü düşündükçe stresten dolayı herseyi kötüye itersin. Tekrar kan ver düzenli kontrollerini sağlasınlar ve sağlıcakla kavus meleğine kendini korkutma

Çok teşekkür ederim canım desteğin için Perşembe günü acile gittim, çok şükür vajinal ultrason ile 4mm boyutunda kese göründü 5 haftayla uyumlu dedi kan veriyim mi artık dedim kese göründüğü için gerek duymuyoruz dedi ,2 Aralık'ta da Allah nasip ederse kalp atışını dinlemeye gitcez

Çok şükür bin şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerede kucagimiza almayı nasip etsin hayırlı haberini aldım çok sevindim kalp atisinida duyariz allahın izni ile sen kendini rahatlar ve bol bol dinlen güzel günleri gördük dahada güzelleri çok çok yakın demekki çok sukur

Amin canım benim, inşallah, çok teşekkür ederim tavsiyelerin için

Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir m
Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Canım merhaba ben de ilk gebeliğimi öğrendiğim gün betam 146,12 çıktı 2-3 gün sonra 275 çıktı doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi 1 hafta sonra başka doktora gittim kan verdim betam 2457 çıktı. Stres yapma bir anda yükselebiliyor. Tek bir doktorlar da kalma ben 4 doktordan sonra kendi doktoruma karar verebildim. Ne gelirse Allahtan dediğim gibi stres yapma ben de yarın bebeğimin kalp atışını duyucam benşm için de dua edersen sevinirim.

Canım çok teşekkür ederim, kese göründü çok şükür artık kan vermene gerek yok dedi inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririz, adın nedir, dualarım seninle canım, yarın benide haberdar edersen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…