Asko benim beta hcg 12 diMerhabalar, aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak. Reglim 4 gün geciktigi için dün kan testi yaptırdım ve beta HCG 79 çıktı. Bu değerin düşük olduğunu söylüyorlar. Daha önce aranızda bu tarz bir durum yaşayan var mı? Bu değer yükselir mi?
Ben ilk öğrendiğimde 23’tü 4 gün sonra 195 olduMerhabalar, aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak. Reglim 4 gün geciktigi için dün kan testi yaptırdım ve beta HCG 79 çıktı. Bu değerin düşük olduğunu söylüyorlar. Daha önce aranızda bu tarz bir durum yaşayan var mı? Bu değer yükselir mi?
Yok henüz görünmedim sadece bir dr la görüştüm telefonda değerler biraz düşük dedi ama anladığım kadarıyla ilk değer değil artması önemli, teşekkür ederimAsko benim beta hcg 12 di
2 günde bir arti hamileydim
Sen doktora göründün mü
Çok teşekkür ederimCanım öncelikle hayırlısı olsun gebesin ilk değer pek önemli değil önemli olan sağlıklı artması sağlıklı bir gebelikte beta 2 günde bir ikiye katlar iki gün sonra tekrar kan ver dediğim gibi artıyorsa sıkıntı yok demektir
Rica ederim canım iki gün sonra kan verÇok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimCanım öncelikle hayırlısı olsun gebesin ilk değer pek önemli değil önemli olan sağlıklı artması sağlıklı bir gebelikte beta 2 günde bir ikiye katlar iki gün sonra tekrar kan ver dediğim gibi artıyorsa sıkıntı yok demektir
Tamamdır iki gün sonra tekrar baktiracagimRica ederim canım iki gün sonra kan ver
Bende 79 la öğrendim sonra 412 oldu bugün kalp atışlarını duyduk 6+3 üm, 2 gün sonra tekrarlayın inşallah artar hayırlısıyla ferah tutun içiniziMerhabalar, aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak. Reglim 4 gün geciktigi için dün kan testi yaptırdım ve beta HCG 79 çıktı. Bu değerin düşük olduğunu söylüyorlar. Daha önce aranızda bu tarz bir durum yaşayan var mı? Bu değer yükselir mi?
Insanları neden böyle korkuturlar hiç anlamıyorum. Önemli olan iki günde bir yaklaşık % 60 yükselmesi. Inşallah 5000'leri de göreceksiniz. Keseyi de göreceksiniz. Kalp atışını da duyacaksınız. Sağlıkla kucağınıza da alacaksınızMerhabalar, aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak. Reglim 4 gün geciktigi için dün kan testi yaptırdım ve beta HCG 79 çıktı. Bu değerin düşük olduğunu söylüyorlar. Daha önce aranızda bu tarz bir durum yaşayan var mı? Bu değer yükselir mi?
beta kaçken kalp atışını duydunuz acaba ?Bende 79 la öğrendim sonra 412 oldu bugün kalp atışlarını duyduk 6+3 üm, 2 gün sonra tekrarlayın inşallah artar hayırlısıyla ferah tutun içinizi
beta kaç olunca doktora gitmek mantıklıAsko benim beta hcg 12 di
2 günde bir arti hamileydim
Sen doktora göründün mü
daha erken en kötü kese için bile 1000 olması lazımbeta kaç olunca doktora gitmek mantıklı
22 mart 15,09
24 mart 53,56
27 mart 251,1
sonuçlarım bu şekilde henüz doktora gitmedim ne tavsiye edersiniz??
pazartesiye kadar 1000 i geçer diye düşünüyorum pazartesiye alayım o zaman randevudaha erken en kötü kese için bile 1000 olması lazım
5+3 kese göründü 7 hafta kalp atışı duyduk beta hatırlamıyorum 2000-3000 arası kese görünür büyük ihtimalle doktor der 7 haftadan sonra gidersin sen beta hgc kontrol et folik asit başlabeta kaçken kalp atışını duydunuz acaba ?
2 kez beta batırdım o yüzden kaçtı kalp atışı duyduğumda bilmiyorumbeta kaçken kalp atışını duydunuz acaba ?
Haftaya doktora giderseniz keseyi görürsünüz sağlıkla gelsin inşallahbeta kaç olunca doktora gitmek mantıklı
22 mart 15,09
24 mart 53,56
27 mart 251,1
Canim bende beklemeni tavsiye ederimbeta kaç olunca doktora gitmek mantıklı
22 mart 15,09
24 mart 53,56
27 mart 251,1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?