Beta HCG 79

Ağrı olması normal mi acaba? Bende duramadim ağrıdan gittim aynı şeyleri bana da söylediler. Bende bir miktar kanama da oldu. 2 gün sonra tekrar çağırdılar.

Ağrı olması normal mi acaba? Bende duramadim ağrıdan gittim aynı şeyleri bana da söylediler. Bende bir miktar kanama da oldu. 2 gün sonra tekrar çağırdılar.

Bende bilmiyorum canım ağrı öyle böyle değildi devletin acili ne anlayacak ki zaten bugün özele gidicem bakalım belkide kimyasaldır ama kanamam yok çok az damla damla yani

Bende bilmiyorum canım ağrı öyle böyle değildi devletin acili ne anlayacak ki zaten bugün özele gidicem bakalım belkide kimyasaldır ama kanamam yok çok az damla damla yani
İnşallah bir sıkıntı yoktur. Hayırlı haberler alırsınız. Bende özelden randevu aldım

İnşallah bir sıkıntı yoktur. Hayırlı haberler alırsınız. Bende özelden randevu aldım
Gittik bugün beta değerm aynı çıktı düşmemişte yükselmemişte sağlıksız gebelik dış gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan vericem düşerse sıkıntı yok düşmezse dış gebeliktir dedi iğne yapıyorlarmış düşürmek için inşallah gerek kalmazda değer kendiliğinden düşer.. sizde durumunuzu yazarsanız bana destek olmuş olursunuz merakla bekliyorum hayırlı haberinizi inşallah hakkımızda hayırlısı..

Sanırım aynı durumu yaşıyoruz. Aynı çıktı değer. Yükselmemiş ama düşmemişte. Benim de korkum dış gebelik yaşıyor olmam dr kimyasal gebelik ya da dış gebelik olma ihtimali var dedi. Umarım sağlıklı değilse de kendiliğinden düşer. Pazartesi tekrar çağırdı kan almak için. İnşallah hayırlısı.

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah herşey olacağına varıyor canınızı sıkmayın

Kizlar bata 6 gun varken beta baktirdim 6.30 cikti yukselme ihtimali varmidir kimyasalmidir sizce cevap lutfennn

Ne yaptınız doktora gittiniz mi tekrar bir gelişme var mı acaba?
Merhaba evet iki günde bi gidip kan veriyorum değer en son 262 den 562 ye çıktı dün doktorda şaşırdı henüz netlik kazanmadı yine dedi ptesi tekrar vericem yine böyle artış olduysa sağlıklı bi gebelik olabilir dedi bakalım bekliyoruz siz ne yaptınız?

Ne yaptınız doktora gittiniz mi tekrar bir gelişme var mı acaba?
Bir de devlette verdiğim kanla bigün sonra özelde verdiğimde bi artış olmamıştı doktor labaratuar farkı olduğundada bizi yanıltabiliyor dedi yani bi umutta olsa iyiyede gidebilirmiş değeri takip et ptesi kan ver sonra çarşamba ver eğer ikiye katlarsa zaten ikibin olur o zamanda ultrasonla bakılır dedi inşallah sağlıklı bi gebeliktir

Arkadaşlar bilginiz var mı

24 Mart Cuma 99
27 Mart Pazartesi 205
29 Mart Çarşamba yani bugün 242 çıktı

doktor kimyasal veya diş gebelik olabilir dedi hiç birini aynı hastanede yaptıramadım
Hastane farkediyormuş sanırım hep aynı hastanede iki günde bir kan vererek takip edin

Çok sevindim inşallah sağlıklıdır bende yarın gidip baktıracağım tekrar. Ağrı biraz hafifledi gibi.

Benim ağrım yok şükür ama ara ara kanamam oluyor çok hafif bi kasılma oluyor karnımda geçiyor
Ben bugün tekrar acilde verdim kan istenen artış yok maalesef. 2 gün sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor diyorlar. Kesin birşey de söyleyemiyorlar. İnşallah sizin herşey yolunda gider sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi

Hayırlısı olsun kuzum inşallah çok teşekkür ederm güzel dileklerin için yarın kan vericem yükselme olursa yazarım

Teşekkür ederim bekliyorum güzel haberinizi
Canım merhaba değer 970 e yükselmiş rahim duvarı kalın dedi ama yine net birşey yok değer ikiye katlarsa çarşamba günü görünür zaten kese varsa dedi iki gün daha bekliycez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…