Beta HCG 79

Geç döllenme olmuştur 8 gün gecikme ile 55 Di degerim ogluma hamile kaldıgımda

5+3 kese göründü 7 hafta kalp atışı duyduk beta hatırlamıyorum 2000-3000 arası kese görünür büyük ihtimalle doktor der 7 haftadan sonra gidersin sen beta hgc kontrol et folik asit başla
Canim bende beklemeni tavsiye ederim
2000/3000 arasi keseyi görebilirsin :)
Haftaya doktora giderseniz keseyi görürsünüz sağlıkla gelsin inşallah
çok teşekkür ederim hepinizee o zaman haftaya ben gider.... :)

çok teşekkür ederim hepinizee o zaman haftaya ben gider.... :)
aynen arada değerlerine baktır folik asit başla hakkında hayırlısı olsun genel bir aile hekimliğindede kan vermediysen verki değerlerine göre haftaya doktor ilaç yazar

Merhaba kızlar bende iki gün önce kan verdim beta hcg 155 çıktı bugün tekrar verdim 262 çıktı sizce değer artışı nasıl?

Merhaba kizlar benimde 20 sinde 22 idi bugün 1881 olmuş normalmi sizce dusukmu

Merhaba kızlar bende iki gün önce kan verdim beta hcg 155 çıktı bugün tekrar verdim 262 çıktı sizce değer artışı nasıl?
Ya düşük dediler mi size
ben cuma 99
Pazartesi 205
Çarşamba yani bugün 242 çıktı doktor kimyasal veya diş gebelik olabilir dedi

Arkadaşlar bilginiz var mı

24 Mart Cuma 99
27 Mart Pazartesi 205
29 Mart Çarşamba yani bugün 242 çıktı

doktor kimyasal veya diş gebelik olabilir dedi hiç birini aynı hastanede yaptıramadım

Ya düşük dediler mi size
ben cuma 99
Pazartesi 205
Ben doktora gitmedim evde idrarda pozitif çıkınca kan verdim adetime bir hafta vardı 22 çıkmıştı 9 gün sonra yani bugün gittim1881 çıktı bende anlamadım artış iyimi diye

Benim de kanamam oldu ve şiddetli kasık ağrım vardı. Gittim tahlil verdim beta HCG yükseldiği için kesin birşey söylemiyorlar. Daha küçük olduğu için kese de görünmüyor 2 gün sonra tekrar kan vermeye gideceğim. Kafam karıştı iyice

Öyle söyleyenler birşey bilmiyor demekki betanin başlangıcı önemli değil iki güne bir yukselisi önemlidir ben adetimin dördüncü günü 34 öğrendim sizinkide benim gibi büyük ihtimalle geç döllenmedir sıkıntı etmeyin iki güne bir betaniza baktirin

beta kaç olunca doktora gitmek mantıklı
22 mart 15,09
24 mart 53,56
27 mart 251,1

sonuçlarım bu şekilde henüz doktora gitmedim ne tavsiye edersiniz??
Kesen haftaya görünür ama genellikle 7-8 gitmek daha mantıklı özele gideceksiniz eğer boş yere para vermeyin çünkü o haftalarda kalp atışı duyuluyor öncesinde pek bebek için birşey denilmiyor ayrıca folik asit kullanmıyorsanız hemen folik asit başlamanız gerej

Tahlil yaptırdım bugün ağrım vardı bir miktar da kanamam oldu. 141 çıktı değerler. Doktorlar kesin birşey söylemiyor bekleyeceğiz şimdilik diyorlar. 2 gün sonra tekrar tahlile gideceğim

Tahlil yaptırdım bugün ağrım vardı bir miktar da kanamam oldu. 141 çıktı değerler. Doktorlar kesin birşey söylemiyor bekleyeceğiz şimdilik diyorlar. 2 gün sonra tekrar tahlile gideceğim
Himm sürekli dinlenin rabbim hayirlisini versin progesteron falan vermedi mi doktorunuz

2 gün sonraki değerlere göre verecekmiş. Cok teşekkür ederim hayırlısı

Ya düşük dediler mi size
ben cuma 99
Pazartesi 205
Takip edelim dedi doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi ama dün akşam aşırı bi ağrı oldu sol kasığımda ağrıdan duramadım korktum hastaneye gittim düşük yapıyo olabilirsin dedi ama çok bi kanamam olmadı hala ağrım var ne olduğunu anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…