- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Geç döllenme olmuştur 8 gün gecikme ile 55 Di degerim ogluma hamile kaldıgımdaMerhabalar, aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak. Reglim 4 gün geciktigi için dün kan testi yaptırdım ve beta HCG 79 çıktı. Bu değerin düşük olduğunu söylüyorlar. Daha önce aranızda bu tarz bir durum yaşayan var mı? Bu değer yükselir mi?
5+3 kese göründü 7 hafta kalp atışı duyduk beta hatırlamıyorum 2000-3000 arası kese görünür büyük ihtimalle doktor der 7 haftadan sonra gidersin sen beta hgc kontrol et folik asit başla
Canim bende beklemeni tavsiye ederim
2000/3000 arasi keseyi görebilirsin :)
çok teşekkür ederim hepinizee o zaman haftaya ben gider.... :)Haftaya doktora giderseniz keseyi görürsünüz sağlıkla gelsin inşallah
aynen arada değerlerine baktır folik asit başla hakkında hayırlısı olsun genel bir aile hekimliğindede kan vermediysen verki değerlerine göre haftaya doktor ilaç yazarçok teşekkür ederim hepinizee o zaman haftaya ben gider.... :)
Bugün dr a göründüm pazar akşamı 79 çıkmıştı bugün 96 çıktı. Artma var ama beklediğimiz gibi değil sağlıksız gebelik olabilir dedi. Bir de kahverengi lekelenme var.Geç döllenme olmuştur 8 gün gecikme ile 55 Di degerim ogluma hamile kaldıgımda
BenimAsko benim beta hcg 12 di
2 günde bir arti hamileydim
Sen doktora göründün mü
merhaba benim de 12 ile başladı da , sizin nasıl devam etti ve adete kaç gün kala öğrendinizAsko benim beta hcg 12 di
2 günde bir arti hamileydim
Sen doktora göründün mü
Canim ben adetime 1 gün kala test yaptim 12 beta cikti yükseldi 1300 kadar sonra kimyasal gebelik yasayip düsük yaptimBenim
merhaba benim de 12 ile başladı da , sizin nasıl devam etti ve adete kaç gün kala öğrendiniz
Ya çok geçmiş olsun canımCanim ben adetime 1 gün kala test yaptim 12 beta cikti yükseldi 1300 kadar sonra kimyasal gebelik yasayip düsük yaptim
Merhaba kızlar bende iki gün önce kan verdim beta hcg 155 çıktı bugün tekrar verdim 262 çıktı sizce değer artışı nasıl?Canım öncelikle hayırlısı olsun gebesin ilk değer pek önemli değil önemli olan sağlıklı artması sağlıklı bir gebelikte beta 2 günde bir ikiye katlar iki gün sonra tekrar kan ver dediğim gibi artıyorsa sıkıntı yok demektir
Ya düşük dediler mi sizeMerhaba kızlar bende iki gün önce kan verdim beta hcg 155 çıktı bugün tekrar verdim 262 çıktı sizce değer artışı nasıl?
Ben doktora gitmedim evde idrarda pozitif çıkınca kan verdim adetime bir hafta vardı 22 çıkmıştı 9 gün sonra yani bugün gittim1881 çıktı bende anlamadım artış iyimi diyeYa düşük dediler mi size
ben cuma 99
Pazartesi 205
Çarşamba yani bugün 242 çıktı doktor kimyasal veya diş gebelik olabilir dedi
Benimde bugün kanamam oldu tahlil verdim tekrarMerhaba kızlar bende iki gün önce kan verdim beta hcg 155 çıktı bugün tekrar verdim 262 çıktı sizce değer artışı nasıl?
Öyle söyleyenler birşey bilmiyor demekki betanin başlangıcı önemli değil iki güne bir yukselisi önemlidir ben adetimin dördüncü günü 34 öğrendim sizinkide benim gibi büyük ihtimalle geç döllenmedir sıkıntı etmeyin iki güne bir betaniza baktirinMerhabalar, aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak. Reglim 4 gün geciktigi için dün kan testi yaptırdım ve beta HCG 79 çıktı. Bu değerin düşük olduğunu söylüyorlar. Daha önce aranızda bu tarz bir durum yaşayan var mı? Bu değer yükselir mi?
Kesen haftaya görünür ama genellikle 7-8 gitmek daha mantıklı özele gideceksiniz eğer boş yere para vermeyin çünkü o haftalarda kalp atışı duyuluyor öncesinde pek bebek için birşey denilmiyor ayrıca folik asit kullanmıyorsanız hemen folik asit başlamanız gerejbeta kaç olunca doktora gitmek mantıklı
22 mart 15,09
24 mart 53,56
27 mart 251,1
sonuçlarım bu şekilde henüz doktora gitmedim ne tavsiye edersiniz??
Tahlil yaptırdım bugün ağrım vardı bir miktar da kanamam oldu. 141 çıktı değerler. Doktorlar kesin birşey söylemiyor bekleyeceğiz şimdilik diyorlar. 2 gün sonra tekrar tahlile gideceğimÖyle söyleyenler birşey bilmiyor demekki betanin başlangıcı önemli değil iki güne bir yukselisi önemlidir ben adetimin dördüncü günü 34 öğrendim sizinkide benim gibi büyük ihtimalle geç döllenmedir sıkıntı etmeyin iki güne bir betaniza baktirin
Himm sürekli dinlenin rabbim hayirlisini versin progesteron falan vermedi mi doktorunuzTahlil yaptırdım bugün ağrım vardı bir miktar da kanamam oldu. 141 çıktı değerler. Doktorlar kesin birşey söylemiyor bekleyeceğiz şimdilik diyorlar. 2 gün sonra tekrar tahlile gideceğim
Takip edelim dedi doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi ama dün akşam aşırı bi ağrı oldu sol kasığımda ağrıdan duramadım korktum hastaneye gittim düşük yapıyo olabilirsin dedi ama çok bi kanamam olmadı hala ağrım var ne olduğunu anlamış değilimYa düşük dediler mi size
ben cuma 99
Pazartesi 205
Çarşamba yani bugün 242 çıktı doktor kimyasal veya diş gebelik olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?