Hadi inşallah canım. Umarım herşey yolunda gider değer güzel artış gösteriyor benceCanım merhaba değer 970 e yükselmiş rahim duvarı kalın dedi ama yine net birşey yok değer ikiye katlarsa çarşamba günü görünür zaten kese varsa dedi iki gün daha bekliycez..
Dış gebelikte de yükselir mi bilmiyorum ki normal mi yarın görücez sizin durumunuz ne oldu acabaHadi inşallah canım. Umarım herşey yolunda gider değer güzel artış gösteriyor bence
Artış güzel görünüyor ama tabi bi doktor değiliz inşallah sağlıklı hayırlı bir gebeliktir :)Merhabalar kızlar adet gecikmemin 2.günü ve sonrasındaki değerlerim şu şekilde kafam çok karışık acaba cevaplar mısınız?
28.03 tarihinde 64.7
30.03 tarihinde 175.3
01.04 tarihinde 324.53
03.04 tarihinde 617.3 artışlarım normal mi acaba ? Korkmam gereken bir durum var mı ?
Amin inşallah tabi öyle yine de insan birilerine sormak istiyorArtış güzel görünüyor ama tabi bi doktor değiliz inşallah sağlıklı hayırlı bir gebeliktir :)
Evet bende öyleyim benimde kan değerlerim iki gün arayla 155 262 562 970 ve 1900 oldu sizce nasıl doktor dış gebelik olabilir diyorAmin inşallah tabi öyle yine de insan birilerine sormak istiyor
Evet bende öyleyim benimde kan
Benim en son 254 ten 328 e çıktı. Düzenli bir artış yok maalesef bugün yine kan verdim doktor hala dış gebelik üstünde duruyorDış gebelikte de yükselir mi bilmiyorum ki normal mi yarın görücez sizin durumunuz ne oldu acaba
Benim en son 254 ten 328 e çıktı. Düzenli bir artış yok maalesef bugün yine kan verdim doktor hala dış gebelik üstünde duruyor
Benim bugünkü sonucum 474 çıktı. Doktor sağlıksız gebelik diyor. Ama bence sizin güzel degerler. İnşallah güzel olur hayırlı haberlerinizi alırızbenimde 970 den 1900 e çıktı şimdi gidiyorum yoldayım bakalım hayırlı haberle dönerim inşallah..
Benim bugünkü sonucum 474 çıktı. Doktor sağlıksız gebelik diyor. Ama bence sizin güzel degerler. İnşallah güzel olur hayırlı haberlerinizi alırız
Öyle tabi herşey olacağına varıyor hayırlısı buymuş demek ki. Sizin adınıza sevindim ama dış gebelik tarzı birşey olsa o değerlerde farkedilirdi bence. İyi düşünün iyi olsun, stres yapmayın( üzüldüm ama herşey olacağına varıyor bizimde kese çok minik bişey gözüküyor gibi ama net değil olmayadabilir dedi progestan verdi haftaya tekrar gidicem hayırlısıyla
Yani ben hala korkuyorum bilmiyorum inanamıyorum yani inşallah sağlıklıdırÖyle tabi herşey olacağına varıyor hayırlısı buymuş demek ki. Sizin adınıza sevindim ama dış gebelik tarzı birşey olsa o değerlerde farkedilirdi bence. İyi düşünün iyi olsun, stres yapmayın
Bana sağlıklı gibi geliyor inşallah öyledirYani ben hala korkuyorum bilmiyorum inanamıyorum yani inşallah sağlıklıdır
Merhaba benim dış gebelikmişBana sağlıklı gibi geliyor inşallah öyledir
Gerçekten mi çok üzüldümMerhaba benim dış gebelikmişhastanede yatıyorum ameliyata alabilirlermiş içime doğmuştu zaten..
Of çok kötü bi durum ya daha henüz nette değil duruma göre laparoskopi diyorGerçekten mi çok üzüldümbenim de değerler sağlıklı değil bugün dr dış gebeliğin odak noktası var gibi net belli olmasa da dedi. Beni de yatırmak istediler kağıt imzalayarak çıktım 2 günde bir kan vermeye gidicem. Bir sıkıntın olursa gel hemen dediler.
Değerlerimiz kaçta peki? İğneyle çözülemiyor mu? Bana da net olarak ne yapacaklarını söylemiyorlar beta hcg bin durumuna göre diyorlarOf çok kötü bi durum ya daha henüz nette değil duruma göre laparoskopi diyor
Benim 2222 olmuştu sonra 1970 e düştü ama karın içinde kan birikiyodu sıvı olduğu için onu bi şekilde almamız lazım dediler dün ameliyat oldum sonlandı sanırım artık şuan beta kaç bilmiyorum gelip gidip kan alıyorlar ama göremiyorum e nabızda sonuçlar gizlenmiştir yazıyor ben kurtuldum darısı sana inşallah en kolay yöntemle kurtulursun kuzum biraz zor bi süreçmişDeğerlerimiz kaçta peki? İğneyle çözülemiyor mu? Bana da net olarak ne yapacaklarını söylemiyorlar beta hcg bin durumuna göre diyorlar
Ben de bugün kan verdim 410 larda sabit beta 4 gündür. Kesin dış gebelik teşhisi konuldu. Salı sabahtan gel dediler iğne yapılacakmış. Evet biraz zor bir süreç insanı psikolojik olarak da yoruyor. Sağol canım sana da çok geçmiş olsun.Benim 2222 olmuştu sonra 1970 e düştü ama karın içinde kan birikiyodu sıvı olduğu için onu bi şekilde almamız lazım dediler dün ameliyat oldum sonlandı sanırım artık şuan beta kaç bilmiyorum gelip gidip kan alıyorlar ama göremiyorum e nabızda sonuçlar gizlenmiştir yazıyor ben kurtuldum darısı sana inşallah en kolay yöntemle kurtulursun kuzum biraz zor bi süreçmiş
Teşekkür ederimBen de bugün kan verdim 410 larda sabit beta 4 gündür. Kesin dış gebelik teşhisi konuldu. Salı sabahtan gel dediler iğne yapılacakmış. Evet biraz zor bir süreç insanı psikolojik olarak da yoruyor. Sağol canım sana da çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?