Beta hcg 9.3

İnsallah yarin guzel haberleri duyarsin korkma stres yapma allah gönlümüze gore versin. Hayirlisi neyse onu nasip etsin ben dayanamadim yaptim valla cift cizgi cikti persembe kan vercem
Yaaa o zaman anne adayı olarak bana da bu gece dua eder misin inşallah değerin çok güzel çıkar rabbim hepimizi sevindirir

Yok benim bu gun 9. Gunüm hoc agrim olmadi bu gun hafif kasklarim sizlar gibi o da belli belirsiz bende yarin sabah gidicem kan vermeye
Hadi inşallah çok güzel çıkar canım sonucun benim de sabah adet ağrım vardı kasıklarımda ama şimdi bir şey yok kan verdim bakalım 2 saate çıkar dediler ama e nabıza düşmezmiş hemen

Hadi inşallah çok güzel çıkar canım sonucun benim de sabah adet ağrım vardı kasıklarımda ama şimdi bir şey yok kan verdim bakalım 2 saate çıkar dediler ama e nabıza düşmezmiş hemen
1 satte cikiyo hemen dusuyo normalde 1 saat sonra kontorl et surekli 2 saatti bulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…