beta hcg 9.6 düşükmü

daha önce adetine 1 hafta varken test yaptırdın mı hiç?

yaptırdım canımmm
hep 5 in çok altında çıkıodu
ilk kez böyle çıktı
sonuç alr almaz yazıcam buraya
bence eğer belirtin yoksa sende birazcık daha bekle test için :)

inşallahhhhhhh canımm inşallahhhh senin bebiş kaç aylık olduuuu

tebriklerrr inşallah değerin güzel katlanır..adetine 1 hafta kala hamileliğini öğrenen biri için hiç fena değil beta hcg değerin... :) Eğer şu an hamileysen gebelik yaşın 3 haftalık ama embriyonun yani karnındaki minik kuzunun da yaşı hemen hemen 1 hafta veya 10 günlük olmalı...Hayırlısı olsun inşallah...

yaptırdım canımmm
ilk kez böyle çıktı

Allahın izniyle hamilesin canım bence...Ama değer 1500-2000 olmalı ki kese görünsün. Onun üzerine de 2 hafta kalp atışları için bekleniyor.Önünde uzun bir maraton var heyecanlı Erken baktırdığın için epey uzun gelecek sana

yaptırdım canımmm
ilk kez böyle çıktı

24 ya da 25 haziran da regl bekliyorum..
sanırım dayanamayıp 20 sinde yaptırabilirim
hatta şimdi idrar testi yapasım var ama imkansız çıkması
ben en iisi bekleyeyim

hem de nasıl ..ben adetıme 4 gun kala baktırdım ..zaman hıc gecmemıstı ya..
keske dedık adetım gecınce baktırsaydık

inşşşşşşş canım ya
ayyy canım yaaa inanamıyomki karnımda bi zuzu olduğuna yaa 1 senedirr hep bu anı beklemiştim yaa

ben de adetime 6 gün kala çok çok silik bir çizgi şeklinde idrar testinde öğrenmiştim..günden güne arttı tabi 2.çizginin koyuluğu...ancak tam anlamıyla koyu çıkması kese ,kalp atışı falan göründükten sonra oldu...

hem de nasıl ..ben adetıme 4 gun kala baktırdım ..zaman hıc gecmemıstı ya..
keske dedık adetım gecınce baktırsaydık

Ben adetim geçtikten sonra bakmış olmama rağmen geçmedi.
Rabbim herkesin kuzusunu esirgesin, tüm hamile arkadaşlarımızın sağlıkla kucağına almasını nasip etsin evlatlarını

ayyy evet canım yaaa şimdi bu test için bu kadar heyecanlıyım kalp atışını duymayı nasip ederse rabbimmm nasıl olurum bilmiom ya

canım bende israrda baktım çok çok silikti yani çok zor görünüodu bugün

Ben adetim geçtikten sonra bakmış olmama rağmen geçmedi.
Rabbim herkesin kuzusunu esirgesin, tüm hamile arkadaşlarımızın sağlıkla kucağına almasını nasip etsin evlatlarını

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sonucu ne zman alıyorsunuz

merak ettim inşallah hamilesindir

bende merk ettım insallah bebiş zamanla büyür saglıkla kucagına alırsın önumuzdekı ay bende calısmaya baslıyorum biliyorum ılk yaptıgım gecede tutacak ama gelısmesı mühim işte vitaminlerle baslamlıyım yola ALLAHIM yar ve yardımcımız olsun inşallah..

inş canımmm
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş isteyen herkese bebiş sahibi olabilmeyi nasip etsin yüce Rabbimmmmmmm

nası bu kadar eminsin kızz ilk yaptığım gecede tutcak die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…