daha önce adetine 1 hafta varken test yaptırdın mı hiç?
ınsallah cnım bende erken ogrenmıstım hamılelıgımı, ılk kez kan testı yaptırmıstım o zaman ogrendım
aglamıstım hıc unutamam o an kı halımı ınsallah sende hamılesındır tamamını erdırır allahım
yaptırdım canımmm
hep 5 in çok altında çıkıodu
ilk kez böyle çıktı
sonuç alr almaz yazıcam buraya
bence eğer belirtin yoksa sende birazcık daha bekle test için :)
inşallahhhhhhh canımm inşallahhhh senin bebiş kaç aylık olduuuu
yaptırdım canımmm
hep 5 in çok altında çıkıodu
ilk kez böyle çıktı
sonuç alr almaz yazıcam buraya
bence eğer belirtin yoksa sende birazcık daha bekle test için :)
Allahın izniyle hamilesin canım bence...Ama değer 1500-2000 olmalı ki kese görünsün. Onun üzerine de 2 hafta kalp atışları için bekleniyor.Önünde uzun bir maraton var heyecanlıErken baktırdığın için epey uzun gelecek sana
tebriklerrrinşallah değerin güzel katlanır..adetine 1 hafta kala hamileliğini öğrenen biri için hiç fena değil beta hcg değerin... :) Eğer şu an hamileysen gebelik yaşın 3 haftalık ama embriyonun yani karnındaki minik kuzunun da yaşı hemen hemen 1 hafta veya 10 günlük olmalı...Hayırlısı olsun inşallah...
hem de nasıl ..ben adetıme 4 gun kala baktırdım ..zaman hıc gecmemıstı ya..
keske dedık adetım gecınce baktırsaydık
Allahın izniyle hamilesin canım bence...Ama değer 1500-2000 olmalı ki kese görünsün. Onun üzerine de 2 hafta kalp atışları için bekleniyor.Önünde uzun bir maraton var heyecanlıErken baktırdığın için epey uzun gelecek sana
4 aylık teyzesı ..büyük ihtimalle kız ..ama yarın kesınlesıcek..
ben de adetime 6 gün kala çok çok silik bir çizgi şeklinde idrar testinde öğrenmiştim..günden güne arttı tabi 2.çizginin koyuluğu...ancak tam anlamıyla koyu çıkması kese ,kalp atışı falan göründükten sonra oldu...
Ben adetim geçtikten sonra bakmış olmama rağmen geçmedi.
Rabbim herkesin kuzusunu esirgesin, tüm hamile arkadaşlarımızın sağlıkla kucağına almasını nasip etsin evlatlarını
sonucu ne zman alıyorsunuz
merak ettim inşallah hamilesindir
bende merk ettım insallah bebiş zamanla büyür saglıkla kucagına alırsın önumuzdekı ay bende calısmaya baslıyorum biliyorum ılk yaptıgım gecede tutacak ama gelısmesı mühim işte vitaminlerle baslamlıyım yola ALLAHIM yar ve yardımcımız olsun inşallah..
bende merk ettım insallah bebiş zamanla büyür saglıkla kucagına alırsın önumuzdekı ay bende calısmaya baslıyorum biliyorum ılk yaptıgım gecede tutacak ama gelısmesı mühim işte vitaminlerle baslamlıyım yola ALLAHIM yar ve yardımcımız olsun inşallah..
inşş canımmm
canım saat 2de dedilerr ama evde netten bakıyorum hala çıkmadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?