beta hcg 9.6 düşükmü

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sonuç belli olduuuuu 42.94
2 günde çok güzel yükselmişşşşş ve benim adet tarihime daha 4 gün falan varrrrrrrrrr

sanırımmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanamıyorummmmmmmm

kimileri de doğuştan şanslı valla..evlendikleri gece hamile kalıveriyorlar...:))

Ayyyy hayırlı olsun tatlım yaa..Güzel yükselmiş tabii.....Sanırım lafı eksik canımmm kesinlikle HAMİLESİN...

gözünüzaydın,tebrik ederim
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

konuyu yeni takip etmeye başladım haberi merak ediyordumm çok sevindim canım yaa allah sana bağışlasın yavrunuu...hayırlı olsun inş...

tekrar tebrikler :) çoğul gebelik vardır belki,kimbilir :)

ayyyyyyyyyy çok sevindim ne güzel ya Alllah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhh:92::92::92::92:

hanımnlar benimde adetime daha 9 gün var bat 25 haziran ozaman bende ayın 22 si gibi kan testi yaptırsam acaba sonuç alabilirmiyim bende çok sabırsızlanıyorumm.yoksa beklesem mi?

çokkkkkkkkkk teşekkür ederim kızlarrrr
iananamıyorum 1 sene sonra Rabbim bu duygu bana yaşattııı sonsuzzzzzz şükürler olsunnn

Rabbiimmmm isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nası bu kadar eminsin kızz ilk yaptığım gecede tutcak die

3 kez bebek düşürdüm hepsı de tek gecede olmaz belkı diye yaptgımız sonrada tutup ama gelısemediği için yanı tutuyor ama vıtamınsızlıkden gelısemıyor 1 gecede bıle tutuyor cok şükür o yonden iyide işte birde rabbım gelısmesıne yardım ederse insallah benımde bebem olur.

inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın bundan sora
Allah tamamına erdirsin

24 ya da 25 haziran da regl bekliyorum..
sanırım dayanamayıp 20 sinde yaptırabilirim
hatta şimdi idrar testi yapasım var ama imkansız çıkması
ben en iisi bekleyeyim

bende senin gibi ilk bu ay başladım içim kıpır kıpır ve 25i gibi adetim olacakbenimde bende sabredemıom aslında ama hüsrana uğramkatanda korkuom genelde kanda 1 hafta kala belli oluomuş

bu arada arkadasım adına cok sevındım inan insallah saglıkla buyur kucagına almak nasip olur :) darısı basımıza

bende senin gibi ilk bu ay başladım içim kıpır kıpır ve 25i gibi adetim olacakbenimde bende sabredemıom aslında ama hüsrana uğramkatanda korkuom genelde kanda 1 hafta kala belli oluomuş

benimde senin gibi 25 gibi adet olmam lazımm bende sabırsızlanıyrm benimde daha ilk ayım deneme için bende 22 si gibi kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama hadi çıkmazsa üzülürüm diye korkuyırumm.hiç belirtin var mı bende pek bişey yok sanki.

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin. bizler için dua etmeyi unutma lütfen.. bizde inş ay sonu yazarız ve o mutluluğuda yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…