beta hcg 9.6 düşükmü

Tebrikler canim..gozun aydin..
Degerin simdiden cok guzel
Canim hamilelik icin herhangi birsey denemismiydin..ovulasyon kiti falan kullanmismiydin yada kur falan..tahmini yumurtlama gununu yakalayabildinmi canim..paylasirsan sevinirim..

teşekkürler canımmmm

ovulasyon kiti kullanmadım canım
eşime kuvvet macunu yedirdim arada bende yedim
ve ilişkiden sonra sağ tarafıma yattım hemen yarım saat kadar
o kadar :)

kasıktaki sızlanma belirtisi ve gögs hassasiyeti hala devam ediyo mu?
soruyu kime sorduğumu yazmamşm mannak sorum sanaydı

Son düzenleme:
arkadslar bende erkek arkadasımla bırlıkte oluyorum fakat hep korunuyoruz gecen ayın 17 sınde hastalanmıstım fakat bu ayın 14 unde hastalandım ama ben genelde ayda bı oluyordum ve normalde 4 gun falan suren bu hastalıgım 2 gun surdu .aslında sehır degişikliği faalan yaptım hava değisimide olabılır dedım ama sonra bende okudgum seylerden dolayı korunmamıza ragmen suphelendım ve 3 gun once falan test yaptrdım testımın sonucunu almaya gıdemedım fakat ınternetten baktım hcg degerı 0,6 yazıyor.sonuc negatif oluyor demı bu durumda ? kan testinin karısma yanılma payı yok demı?

Cnm endişelenmene gerek yok sonuç negatif...Yanılma payı olmaz kanda..Güvenilirdir yani.

merak etme canım sonucun negatifffff

nasılsınız arkadaslar mannak tebrik ederim seni bende pko var adetım duzensız dun evde ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı cıktı sonra hemen hastaneye kan testı yaptırdım 24 50 cıktı bugunde doktora gıttım degerin dusuk dedıı vajinal muayne etti ve kese gözukmuyor bu degerle kese olusmaz suanda dedı kımsasal olabılır yada gec dollenme olabılecegını soyledı cok moralım bozuk arkadaslar nolur dua edın mucizem benimle kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…