beta hcg 9.6 düşükmü

aslında şiddetli bel ağrım var yorgunum ama ağrımı yatağa yorgunluğuda havalara buluyorum. ama belirtiler olsada öbür haftaya başlar ki. olsada hayırlısıyla yorgunluğa katlanırım...3 yıl erteledik ama ilaç kullanmadım şimdide öle geç olursa die korkuyorum ama rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin. bizler için dua etmeyi unutma lütfen.. bizde inş ay sonu yazarız ve o mutluluğuda yaşarız

saol canımmmmmmmm
bugüne kadar hep ben hamile kalanlardan dua istiodummmm
ama şimdi ben size dua edicemm yaaaaaaaa

Rabbim isteyen herkese nasip eder inş bebiş sahibi olabilmeyiiiiiii

aminn inşş bende dua ederken hep hayırlısıyla nasip et diyorumm.bende neden hiç belirtim yok diyordum şimdi biraz sevindim sanırımm:)sen ne zaman test yapmayı düşünüyon adet gününe kadar bekleyecekmisin ?

saol canımmmmmmmm
bugüne kadar hep ben hamile kalanlardan dua istiodummmm
ama şimdi ben size dua edicemm yaaaaaaaa

Rabbim isteyen herkese nasip eder inş bebiş sahibi olabilmeyiiiiiii

benim adım içinde dua edermsn bugunlerde buna cok ıhtıyacım var yenı deneme yapıcam ve bu seferde düşük olmasından cok korkuyorum hayırlısı olsun hakkımızda insallah..

aslen mersinliyim evet canım ama şuan adanada yaşıyorum burada öğretmenim mersini bende istiyorum inş.. 2 3 sene sonra oraya tayin isteyecemm.

valla ben atansam eşim hemen bugün isticekte tayini. temmuzda sınava gircem bakalım. nolcak eşim matçı ben ingilizceciyim.. bu yaz hem bebiş hem atanma heyacını yaşamak istiyorum Allahın izniyle.

bu arada ben aslında 1 haziranda adet oldum en son ama sürekli 5 6 gün öncesi olurum yıllardır şaşmaz. o yüzden 25nden sonra yapcam inş testi

inş.. iki sevincide beraber yaşarsın hayırlısı olsun senin için benim sat 28 mayıs 29 günde bir adet oluyorum benimde pek şaşmaz bakalım hayırlısı olsun hepimizz için haberleri buradan verelim birbirimize merak ettim :)

kızlarrrr bu heyeceanlı anımda yanımda olduğunuz için çok çokkkkkkkk teşekkür ederim Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşşşşşşş

benim başım çok ağrıyooo o yüzden çıkıom öpüom hepiniziiiiii

çok sevindim canım yaaaa
mükemmel bir haber bu
eşin de çok mutludur şimdi
Rabbim hepimize bu heyecanı yaşatsın

ulten ve corkhead
sizlerle ortak yanımız çok
benim de bat 25 haziran
ilk denememiz
ve öğretmenim
3 ümüz ayrı bir başlık mı açsak napsak?

tebrık ederım cnım..

kimileri de doğuştan şanslı valla..evlendikleri gece hamile kalıveriyorlar...:))

hele kı o kazaya ugrayanlar off :)

tekrar tebrikler :) çoğul gebelik vardır belki,kimbilir :)

bence yoktur :)

cunku benım adetıme 4 gun kala 60 idi adetıme 2 gun kala 280 ıdı adetım bır gun gecınce 2657 idi..dedık ıkızdır belkı dıye ama degılmış

cok sevındım canım 2 gun sonra yıne yenıle ..

kısmet artık.benim değerim sadece 57 idi adet günüme 1 gün kala..ve ikizlere hamileydim :) beta hcg çok yanıltıcı olabiliyor..Önemli olan ultrasonda kaç kese kaç kalp atışı duyulacağı :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar
salı günü kanda gebelik testi yaptırdım adetime 1 hafta falan vardı sabah sonucu aldım 9.6 yazıyo sizce değer çokmu düşük????

canım benim adete 5 gün kala değerim 16.72 ydi...
bence değerin düşük değill...
önemli olan adet günene kadar artması...

tebrikk ederimmm...

allah tamamına erdirsin inş

kısmet artık.benim değerim sadece 57 idi adet günüme 1 gün kala..ve ikizlere hamileydim :) beta hcg çok yanıltıcı olabiliyor..Önemli olan ultrasonda kaç kese kaç kalp atışı duyulacağı :)

aaa :) nasıl süpriz olmuştur sıze...evet onemlı olan kalp atısı kesede bebek sayısı :)

mannak var mı gelısmeler..

Tebrikler canim..gozun aydin..
Degerin simdiden cok guzel
Canim hamilelik icin herhangi birsey denemismiydin..ovulasyon kiti falan kullanmismiydin yada kur falan..tahmini yumurtlama gununu yakalayabildinmi canim..paylasirsan sevinirim..

aaa :) nasıl süpriz olmuştur sıze...evet onemlı olan kalp atısı kesede bebek sayısı :)

mannak var mı gelısmeler..

canım

dün yine kan testi yaptırdım değerim yükseliyormu diye 142.9 çıktı sanırım düzenli olarak yükseliyo
daha doktora girmedim gitsemde göremicek değer 1500 olmadan ultrasonda görünmüyormuş

o yüzden beklemedeim şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…