Arkadaslar resimlerde gordugunuz test sonuclarindan sonra bugun kan tahlili verdim BETA HCG 9,7 çıktı. Ne yapmam gerekir? Emin olamadim.Eki Görüntüle 3142494 Eki Görüntüle 3142495 Eki Görüntüle 3142496
Tesekkur ederim. İnsallah pozitiftir. Bir dusuk yasadim 1,5 sene once. Bunu cok istiyoruz.Hayırlı olsun. Çok erken fark etmişsiniz. Son regli tarihiniz neydi?
Henüz kadın doğum uzmanına gitmek için baya erken çünkü kese de bebek de yk ortada. 2 gün sonra kan verip artışı gözlemleyebilirsiniz. Ancak çok başında olduğunuz için her 2 günde bir kan vermekle ne kadar uğraşırsınız bilemedimisterseniz bir süre sabredip sonra bera takibine başlayn
Tesekkur ederim. İnsallah pozitiftir. Bir dusuk yasadim 1,5 sene once. Bunu cok istiyoruz.
Son regl tarihim 28 Agustos.
Pcosluyum. Haşimato var. Tip 1 diyabetliyim.
Ortalama 33-36 gunde bir regl oluyorum.
Amin cok sagolun Allah isteyen herkese nasip etsin insallahAllah hayırlı haberler almayı nasip etsin ve güzelliklerle sonuçlandırsın inşallah.
En azından 1 hafta beklemenizi öneririm. Sonrasında kan verip 2 gün sonra tekrar ederek artışa bakın. Düzenli artması durumunda kadın doğumdan randevu alırsınız
Bugun kanamayla uyandim. Adet gibi sanci oldu. Nedendir? Kimyasal gebelik olabilir mi?Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin ve güzelliklerle sonuçlandırsın inşallah.
En azından 1 hafta beklemenizi öneririm. Sonrasında kan verip 2 gün sonra tekrar ederek artışa bakın. Düzenli artması durumunda kadın doğumdan randevu alırsınız
Bugun kanamayla uyandim. Adet gibi sanci oldu. Nedendir? Kimyasal gebelik olabilir mi?
Durdu kanama pihtidan sonra sizce ne olabilir ne yapmaliyimKanamanız regli gibi devam ederse, evet ihtimal var. Dediğim gibi zaten beta için sınır 5 yani çok başında fark etmişsiniz her iki durumda da. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Durdu kanama pihtidan sonra sizce ne olabilir ne yapmaliyim
Yani gebeligin hala devam ihrimali varmidirKimyasal gebelikse bile beta hemen düşmez. Ama isterseniz yarın kan verin artış varsa belki sadece rahim dışından pıhtı atılmıştır
Kırmızı kan mi geldi kahverengi mi ? Belki vücut eski adetten kalanı temizliyodur.Ama bence kan vermekte fayda var beta düşmüş mü bı bakilabilirYani gebeligin hala devam ihrimali varmidir
Yarin beta hcg baktircamKırmızı kan mi geldi kahverengi mi ? Belki vücut eski adetten kalanı temizliyodur.Ama bence kan vermekte fayda var beta düşmüş mü bı bakilabilir
Kirmizi sekilde adet gibi kan geldi serce parmagi kadar pihtili parca geldiKırmızı kan mi geldi kahverengi mi ? Belki vücut eski adetten kalanı temizliyodur.Ama bence kan vermekte fayda var beta düşmüş mü bı bakilabilir
Bu değerle şuan zaten bı bebek oluşmadığı için düşen pıhtı muhtemelen normal adetlerde de olduğu gibi biriken kan parçalarıdır.Kirmizi kan iyi olmuyor işte yarın kan verin kimyasal dahi olsa belki kendiliginden düşmez bı baktırın değerinizeKirmizi sekilde adet gibi kan geldi serce parmagi kadar pihtili parca geldi
Kesinlikle baktiracagim normal adet rengindeydi akinti o parcadan sonra kesildiBu değerle şuan zaten bı bebek oluşmadığı için düşen pıhtı muhtemelen normal adetlerde de olduğu gibi biriken kan parçalarıdır.Kirmizi kan iyi olmuyor işte yarın kan verin kimyasal dahi olsa belki kendiliginden düşmez bı baktırın değerinize
Yani gebeligin hala devam ihrimali varmidir
Merhaba sonuc ne olduKesinlikle baktiracagim normal adet rengindeydi akinti o parcadan sonra kesildi
Kimyasalla sonuclandiMerhaba sonuc ne oldu
Geçmiş olsun, genelde kimyasaldan sonra gebe kalan çok var inşallah gebe kalırsınızKimyasalla sonuclandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?