İnşallah arkadaşım ya çok istiyorum ama bu gelen akıntılar korkutuyor beni sende olmuşmuydu?Geç döllenme olabilir. Benim ilkinde 2 gün geçmişti 10.52 çıkmıştı Hayırlısıyla bebeğin tutunmustur insAllah
İnşallah olurGun asiri tekrar kan ver canim. Umarim duzenli artis olur.
Kelelenme varsa doktora git yerleşme kanaması ola bilir kimyasal ola bilir bende geçen ay 5 gün önceden lekelenme oldu 15 gün devam etti sonra regl geldi doktora gittim kanda gebelik çıktı düşük yaptığım söylendi ihmal etme canım düşük tehlikesi varsa önlem almış olursunİnşallah arkadaşım ya çok istiyorum ama bu gelen akıntılar korkutuyor beni sende olmuşmuydu?
Kırmızı olmadığı müddetçe korkma canım. En başlarda olmadı ama sonra ilk aylar ara ara oldu progestan verdiler dinlendim bol bol. Yerleşme kanaması olabiliyor pembe akıntılar. Yani önce pembe gelip sonradan kahverengi oluyo gelen akıntıİnşallah arkadaşım ya çok istiyorum ama bu gelen akıntılar korkutuyor beni sende olmuşmuydu?
ınsallah sen de iyi haberler alırsınYarın gidicem
yani öyle bariz bir belirti olmadı bende. sadece kasıklarda ara ara batmalar oldu o kadar...Akıntın yada karın ağrın varmı ne gibi değişikliklerin var canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?