Insallah guzel haberler alirsin canim
yani öyle bariz bir belirti olmadı bende. sadece kasıklarda ara ara batmalar oldu o kadar...
şu ilk haftalar zor oluyo diyolar bakalım. yaşayıp görücez inşallahBenimde aynı ara ara ağrı oluyo ama Midem felaket durumda
Doktora gittin mi canim ? Benimde gecikmenin 2. Günü 31 cikti saglikli olmayabilir takip edelim dediler. Lekelenmem var simdi benimde.Merhaba arkadaşlar 27 Haziran adet günüm adet olmadım bugün 6. Gün ve beta hcg tahtili yaptırdım sonuç 90,40 çıktı bu değer normalmi sizce birde dün akşamdan beri ara ara pembe ve kahve renkte lekelenme oluyor iç çamaşırımda birşey görünmüyor ama sildiğim zaman görüyorum daha önce birçok kimyasal gebeliğim ve birde dış gebeliğim oldu sağ tüpüm alındı o yüzden korkuyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Hayır canım gitmedim yarın gidicem inşallah sen testi bidaha nezaman yaptıracaksın ?Doktora gittin mi canim ? Benimde gecikmenin 2. Günü 31 cikti saglikli olmayabilir takip edelim dediler. Lekelenmem var simdi benimde.
Bebeğim Beimle kalsın sağlıklı olsun ben razıyım ağrı çekmeyeşu ilk haftalar zor oluyo diyolar bakalım. yaşayıp görücez inşallah
Yarin gidicem bende insallah sağlıklıdır yükselmiştir. Biraz umutsuz konustu dr.Hayır canım gitmedim yarın gidicem inşallah sen testi bidaha nezaman yaptıracaksın ?
Insallah canim haber veririm yarinİnşallah yükselmiştir canım hayırlı haberlerle gelirsin sende
Kızlar benim de adetim 28 haziran olmam gerekiyordu olmadim sali gunu acile kendi doktorumun yanina gittim beta hcg ypildi 41,58 cikti doktor daha asiri yeni dedi yarin tekrar gitmemi soyledi bakalm yukselme olacakmi boyle olan sonra yukselen var mi yada sizce bu deger normalmi bu degere gore ortalama kac gunluk yada kac haftalik bir bebek acaba doktor cok yeni diye daha ne kendisi gkrunuyor ne de kesi dedi 2 haftasi daha lzm sanrm oyle bisy demstiGun asiri tekrar kan ver canim. Umarim duzenli artis olur.
Canım gittin mi doktora sonuç ne merak ettim?Insallah canim haber veririm yarin
Gittim canim beta 43 olmus. Doktor ya dis gebelik yada kimyasal dedi. 2 günde 1 kan vermeye devam edicezCanım gittin mi doktora sonuç ne merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?