Beta hcg adete 4gun kala belli olurmu

Krnrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2021
17
4
1
33
Adetime 4gun kala erken gebelik Testi yaptim silik cikti, aklmda kalmasin dye yarin saglik ocagina kan testi vermeye gdecem, daha gecikmemisken bile beta hcg de cikar mi hamilelik eger varsa

Evet çıkabilir. Ilk 5 dk icinde cikan sonuç dogru sonuctur. fotografini atarsaniz yorumlariz

Ikinci attigim 8.dakiakda dha belirgin dmi, gerci ben buraya atmistim ama bde siz yorulmayn:)

Cikar gec dollenme degilse

Adetime 4gun kala erken gebelik Testi yaptim silik cikti, aklmda kalmasin dye yarin saglik ocagina kan testi vermeye gdecem, daha gecikmemisken bile beta hcg de cikar mi hamilelik eger varsa

canım bende 5 gün kala seninki gibi silik çıktı polikliniğe gittim aynı gün içinde 1 2 saat sonra veriyorlar sağlık ocağı değilde polikliniğe git

Benim adetime iki gün kala silik cizgi cikti iki testtede ve ayni gün kan testi 9.39 cikti iki gun snra farkli bir hastahanede 43.79 ckti bence belli olur ama çokta düsük cikar benim gbi kan testin

Bence erkenden test yapmayın ya ben düştüm o hataya diken üstündeyim adet olacağım diye. Bu daha çok stres oluşturdu bende. Üstelik sırt ağrım, kasık ağrım ve gaz sorunum da var. Kimyasal, dış, boş gebelik olma ihtimalleri de var. Kese görünecek mı derdi de var. Çok sinir yıpratan bir süreç maalesef. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…