Heeee ohhh sukurCanım özel hastanelerde bir kez ödediğinde 10 gün içersinde tekrar gittiğinde ücret ödemiyorsunücret isteme gibi bi hakları yok yani.
Gebelik görünmüyor canımBuna da bi bakiverin anlıyorsanız ya
Teşekkür ederimGebelik görünmüyor canım
Keşke beklediğin cevabı verebilseydim canımTeşekkür ederim
Çok imkan vermiyodum ama 4 gün gecikti regl. O yüzden bir acaba mi demiştimKeşke beklediğin cevabı verebilseydim canımAma Allah’tan umut kesilmez
Özel muayenehanesi varsa ordada mı aynı cnmCanım özel hastanelerde bir kez ödediğinde 10 gün içersinde tekrar gittiğinde ücret ödemiyorsunücret isteme gibi bi hakları yok yani.
Belli olmaz canım.adetinin geciktiği 10 güne kadar o sonuç değişebiliyor.doktorlar 10 günü baz alıyorlar .Çok imkan vermiyodum ama 4 gün gecikti regl. O yüzden bir acaba mi demiştimartık gelecek aya kısmet:)
O konu hakkında bir bilgim yok maalesef canımÖzel muayenehanesi varsa ordada mı aynı cnm
E bekliyim o zaman biraz dahaBelli olmaz canım.adetinin geciktiği 10 güne kadar o sonuç değişebiliyor.doktorlar 10 günü baz alıyorlar .
Teşekkür ederim cnmO konu hakkında bir bilgim yok maalesef canım
Canım gebelik belirtilerin neler :)Cnm inan bende öyleyim bana bi arkdş diyor ki haftaya git kan için kendisi düşük yaşamamış anlamıyor ben uyuyamıyorum bidaa düşük olursa tabi herşey Allahtan benim değerim dün 4+1 500çıkmıştı saat 16da yaptırdım dayanamıyorum yarında gideceğim aynı hastanede yaptıracağım eğer artış varsa ne ala yoksa en azından öncesinden kabullenirim durumu bi hafta beklemem okudum yazdıklarını maşallahh senin güzel çıkmış inş darısı bana yarın bi şok yaşamak istemiyorumama sanki buda olmayacak hissi var
Adet ağrısı gibi ağrılarım var bikaç şaat sürüyor sonra geçiyor bidaha geliyorCanım gebelik belirtilerin neler :)
Kız ben paso uyuyorummm ama nasılllll uyuyorum anlatamamAdet ağrısı gibi ağrılarım var bikaç şaat sürüyor sonra geçiyor bidaha geliyorbazen mide bulantısı başka bir belirtim yok senin ne cnm ?
Yaaaaa ne güzel işte mis gibi geçer zamanKız ben paso uyuyorummm ama nasılllll uyuyorum anlatamam
Merhaba canım.konuya kendimi dahil edeyim dedimAdet ağrısı gibi ağrılarım var bikaç şaat sürüyor sonra geçiyor bidaha geliyorbazen mide bulantısı başka bir belirtim yok senin ne cnm ?
Cnm ahhh ben 5ayı görür müyüm bilmiyorum maşallahh sanaMerhaba canım.konuya kendimi dahil edeyim dedim
Ben 5.5 aylık hamileyim de benim de karnım ağrırdı hele o mide bulantısıbir şey yediğim anca sanki tüm yediklerim hep boğazımdaymış gibi bir his olurdu.uyku zaten ki hala da öyle.gün içersinde sürekli bir uyuma isteği yine de hayırlısı olsun.sonucunu merak ediyorum
5.haftasını gösteren yaradan 5. ,15. ,55. Yaşını da gösterir inşAllahCnm ahhh ben 5ayı görür müyüm bilmiyorum maşallahh sanacidden zormuş hamilelik süreci Pazar günü 5haftalık olacak haftaya Çarşamba kese için randevu var hayırlısı olsun artık Rabbim herşeyin em doğrusunu bilir bnmde bazen inanılmaz ağrım oluyor mesela şuandada sabahtan beri ağrım yok olsa niye oluyor diyorum olmasa bişey mi oldu ki diyorum bi garibim ben reflüsü olan biriyim bulantının en hasını hastalık zmnlarımda yaşadımAllah kolaylık versin ama bu bi süreç inş sizin içinde Benim çok uykum gelmiyor neden ki hatta sık uyanıyorum bende uyumak istiyorum
Canım nasıl gecıyo gebelikHcg araştırırken yazını gördüm cnm bende kimyasal yaşadım okdr korkuyorum ki yine aynı olabilir diye gece uykularım kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?