Beta hcg anlayanlar acillllll

Buna da bi bakiverin anlıyorsanız ya

Eklentiler

• IMG_20200528_211546.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 33
E bekliyim o zaman biraz daha
[/QUOTE]
Yani sen bilirsin tabiki canım.ama ben olsam bi hastaneye gider baktırırdım.İçimde şüphe kalmasın diye

Canım gebelik belirtilerin neler :)

Adet ağrısı gibi ağrılarım var bikaç şaat sürüyor sonra geçiyor bidaha geliyor bazen mide bulantısı başka bir belirtim yok senin ne cnm ?
Merhaba canım.konuya kendimi dahil edeyim dedim
Ben 5.5 aylık hamileyim de benim de karnım ağrırdı hele o mide bulantısı bir şey yediğim anca sanki tüm yediklerim hep boğazımdaymış gibi bir his olurdu.uyku zaten ki hala da öyle.gün içersinde sürekli bir uyuma isteği yine de hayırlısı olsun.sonucunu merak ediyorum

Cnm ahhh ben 5ayı görür müyüm bilmiyorum maşallahh sanacidden zormuş hamilelik süreci Pazar günü 5haftalık olacak haftaya Çarşamba kese için randevu var hayırlısı olsun artık Rabbim herşeyin em doğrusunu bilir bnmde bazen inanılmaz ağrım oluyor mesela şuandada sabahtan beri ağrım yok olsa niye oluyor diyorum olmasa bişey mi oldu ki diyorum bi garibim ben reflüsü olan biriyim bulantının en hasını hastalık zmnlarımda yaşadımAllah kolaylık versin ama bu bi süreç inş sizin içinde Benim çok uykum gelmiyor neden ki hatta sık uyanıyorum bende uyumak istiyorum

5.haftasını gösteren yaradan 5. ,15. ,55. Yaşını da gösterir inşAllah uyku herkes de olmayabiliyor.ilk zamanlar ben de pek uyumuyordum ama 3. Ayımdan beri sürekli halsizlik uyku isteği yorgunluk var.mide bulantıları hele hiç geçmeyecek heralde Sağlıklı bir evlat olarak doğarlar da inşallah her şeylerine razıyım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…