Gittim canım beta yüzde 60 artmış. Alttan muayene etmek istedi ama ben istemedim zaten doktor çok ukala biriydi ve hiç yardımcı olmadı bende çıktım eve geldim.
[/QUOcok sukur artmıs bak bir kac gun bekle kese ıcın gıt sabır kızlar
canım naptın meraktan catladım burdaCnm hormonlardan mı bilmiyorum biraz gerginim ağrılarda azalma var inş bebiş yerindedirsenin nasıl gidiyor ?
Cnm inşallah Rabbim hayırlısını versin ben biraz stresliyim oda bebeğe zarar verir diye korkuyorum 9ay geçsede sağlıklı bebeklerimize hayırlısı ile kavuşsak kalp atışı kişiden kişiye değişirmiş sanırım inşşş kalp sesini de duyarız Allah büyükKese nasıl onuda merak ediyorum
canım catladım burdsaaaaaaa nolduuuuuuuTmm cnm dediğin gibi giderim yarın inş hayırlısı olur
bitanem negatif ama uzulme bıdakı ay calıs bende bu degeri cok gordum dua et ALLAHTAN UMIT KESILMEZBuna da bi bakiverin anlıyorsanız ya
Ayyyy çok sevindim çok şükür Allah’aGittim canım beta yüzde 60 artmış. Alttan muayene etmek istedi ama ben istemedim zaten doktor çok ukala biriydi ve hiç yardımcı olmadı bende çıktım eve geldim.
Kuzum 17.20de inşşş bi sorun yoktur çok korkuyorumcanım catladım burdsaaaaaaa nolduuuuuuu
AYYY SENDE EN SON SAATEMI ALDIN BEN CATLADIM BURDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKuzum 17.20de inşşş bi sorun yoktur çok korkuyorum
korkma mınnosunu gorcen canım allahın ıznıyle onunla goz goze gelceksın ılk bulusmanuzpozotıf olAYYY SENDE EN SON SAATEMI ALDIN BEN CATLADIM BURDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bencede sağlıklı değil canım alttan muayeneAyyyy çok sevindim çok şükür Allah’aİnş sağlıkla büyüsün bebişin Alttan muayene sağlıklı mı bilemedim özellikle ilk aylarda
Hayırlı olsun canımmArdaslar 2 ay once kımyasal yasadım
Yumurtlamın 14. Gunu degerım 9 du ıkı gun sonrası 2 oldu sımdı gene hamıleyım yumurtlamın 14. Gunu hcg 214.2ydi ıkı ıkı gun sonrası 685. 3 ılk gebelığim saglıklı gebelıkmı nolur
Ardaslar 2 ay once kımyasal yasadım
Yumurtlamın 14. Gunu degerım 9 du ıkı gun sonrası 2 oldu sımdı gene hamıleyım yumurtlamın 14. Gunu hcg 214.2ydi ıkı ıkı gun sonrası 685. 3 ılk gebelığim saglıklı gebelıkmı nolur
cok saol bıtanem keseyıde gorduk besıncı haftada karından ultrosonla rabbım kalp atısını duymayı nasıp eder ınsallah :)herşey yolundastres yapma hiç annesi
cok saol bıtanem keseyıde gorduk besıncı haftada karından ultrosonla rabbım kalp atısını duymayı nasıp eder ınsallah :)
korkma mınnosunu gorcen canım allahın ıznıyle onunla goz goze gelceksın ılk bulusmanuzpozotıf ol
VALLA DOKTOR DEDİ AMA HEYCANDAN DUYMADIM MUBAREK YARIN GENE GIDICEM BAKALIM PRAGESTAN KULLANIYORUM CANIM SANADA VERDIMIkaç mmydi kese canım benimbirlikte kalp atışını duymayı bekliycez o zaman ben de bekliyorum
benım suan tam altı hafta olması lazım yedıncıye gırıyorumVALLA DOKTOR DEDİ AMA HEYCANDAN DUYMADIM MUBAREK YARIN GENE GIDICEM BAKALIM PRAGESTAN KULLANIYORUM CANIM SANADA VERDIMI
benım suan tam altı hafta olması lazım yedıncıye gırıyorum
VALLA DOKTOR DEDİ AMA HEYCANDAN DUYMADIM MUBAREK YARIN GENE GIDICEM BAKALIM PRAGESTAN KULLANIYORUM CANIM SANADA VERDIMI
Hayırlı olsun canım. Beta kaç iken karında in ultrasonla keseyi gördün. Bir de hiç alttan muayene ettiler mi.cok saol bıtanem keseyıde gorduk besıncı haftada karından ultrosonla rabbım kalp atısını duymayı nasıp eder ınsallah :)
Bıtanem valla degere keseyı gormezse bakıcaktıbaya sıkısmıstım ben bıde ama bayaHayırlı olsun canım. Beta kaç iken karında in ultrasonla keseyi gördün. Bir de hiç alttan muayene ettiler mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?